Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pontmost

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Gellérthegy, más néven Gellért-hegy, a Wikipédia szerint Budapest ékköve, 1987 óta a világörökség része. Budapestiek, vidékiek és külföldi turisták kedvelt célpontja, a Duna-Ipoly Nemzeti Park része. Nagyobbik fele a XI., kisebb (északi) csücske az I. kerülethez…..
Az alapító borászok és befektetők ígéretesen induló és alkalmanként látványos objektumokat eredményező együttműködése egyre gyakrabban végződik - olykor pereskedésig fajuló - szakítással, névhasználati vitával. Csak kapásból néhány keserű ébredés, ami a…..
  Mindig is nagy szimpátiával tekintettünk a pártok felett átnyúló civil kezdeményezésekre, amelyekre szerintünk nagy szükség van. Különösen mostanában, amikor a fülkeforradalmi kormány nekilátott a Harmadik Köztársaság módszeres szétverésének, az ellenzéki…..
Kazahsztánról általában keveset tudunk, nem csak magyarok, hanem bárki a világon. Pedig hatalmas ország, sok szép természeti látnivalóval, szóval igazán több figyelmet is fordíthatna a világ errefelé. Bár lehet, hogy elsőre hülye példa, illetve negatív gondolatok jutnak róla…..
pontmost 2010.01.27 20:48:55
www.sielok.hu/terkepek/siterepek/kazahsztan/
itten semmi info, ugyhogy megoszthatnád a magyarok népes sielő táborával!
  Vasárnap meghalt az apám. Skrabski Árpád. Évek óta beteg volt. Álmodtam már azt, hogy meghalt és nekrológot akartam írni róla, de annyi mindennel foglalkozott, hogy nem tudtam összeszedni.   Nehéz írnom egy ennyire fájdalmas és személyes témáról, de az…..
Hosszú mesébe is belefoghatnék, mert van miről mesélni, ahogy mindig. Röviden arról van szó, hogy 10 napra elutazunk Kazahsztánból. Hosszabban pedig ez úgy néz ki, hogy először is azzal kezdődött a dolog, hogy decemberben nem megyünk sehova, hanem januárban lesz szabadság és…..
pontmost 2009.12.11 19:43:36
:)
Most egy kicsit megosztó leszek, mert egy olyan témával kapcsolatban írok, amely tudom, nem mindenki számára érdekes. Ők sajnálhatják, sok minden kimarad az életükből. De tudva azt, hogy a vodkás cikkemet is elolvasták olyanok is, akiket nem feltétlenül érdekelt a téma, azt…..
pontmost 2009.11.29 22:24:20
Már régen beszéltünk róla Andrejjel (a sofőrünkkel) hogy fölmegyünk a hegyekbe tiszta forrásvízért. Régóta nem volt arra, engem is érdekel minden új dolog, úgyhogy ma jött el ennek a napja. A csapvíz egyébként iható, de elég klóros, úgyhogy mi nemigen isszuk,…..
Ugyanazt élem át, amit Ti Drága Barátaim! Hála az orosz Eurosportnak, minden meccset követek. Éljen, éljen Magyarország! Éljen az elődöntőbe jutott csapat, minden egyes játékos és természetesen mindenekelőtt Németh Krisztián góljai!És a többieké! Gyerekek, átéljük azt a…..
Mint a címből is kiderül, hétfőn kirándulni voltam. Sajnos még egy nagyobb hétvégi kirándulás nem jött össze, egyrészt az időjárás mindig elromlott, másrészt pedig egyéb programok is közbejöttek. Na de sebaj, a női klub vállalkozóbb kedvű tagjai minden hétfőn elmennek…..
  Szóval a második hétvége… Azzal búcsúztam el legutóbb, hogy mit is készítsek a lányoknak szombaton? Pénteken meg is történt a bevásárlás, majd szombaton természetesen hozzátettünk egy-két reklámszatyornyi alapanyagot, majd pár óra alatt kész is lett…..
Ha nagyon rendszerezni szeretném a "tudósításaimat", akkor valahogy egy nyelvi érettségi tételsorként írnám a különböző fejezeteket. Pl. Család. Iskola. Munkahely. Az otthonunk. Sport, hobby. Kultúra. Vásárlás. A vonaton. stb. stb. stb. :-) Így arra gondoltam, hogy…..
pontmost 2009.09.10 21:59:31
Sziasztok!Sok-sok e-mail írása helyett inkább blogolni fogok, ezt időközönként frissítem, remélem, hogy érdekes beszámolóim, sztoriaim lesznek, hol legyenek ilyenek, ha nem Kazahsztánban? :-)Az első beszámoló az utazásomról és a megérkezésemről szól. Pár embernek már…..