Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ivanpeter

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komássy Ákos: „Több bicikli utat és kölcsönzőt Józsefvárosba!”    „Biciklizzünk azért, hogy a Baross utca legyen egy új kerékpárút befogadója!”-mottóval, a Critical Mass biciklis tömegrendezvényhez csatlakozva biciklis felvonulást hirdetett…..
Piroslap Becstelen brigantyk 2009.09.22 12:39:00
avagy Tarantino kalandozásai a történelemben Quentin Tarantino legújabb filmje, a Becstelen brigantyk (Inglorious bastards) egészen rendben lenne, de mégis kilóg a csak botrányosan jó rendező életművéből. A II. világháború történetét újragondoló film túlságosan el lett…..
Legújabb portréinterjúnkban ifj. Boross Mátyás hegedűművészt, a JudRom nevű cigány és zsidó zenei hagyományokat vegyítő és felvállaló zenekar alapítóját mutatjuk be, akit 2005-ben a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével tüntettek ki. A jó kedélyű és…..
Piroslap Bajnai jön, Orbán megy? 2009.09.20 16:08:00
Bajnai, mint MSZP-s csodafegyver? MSZP: rendkívül jól teljesít Bajnai - miniszterelnök-jelölt lehet Az MSZP választmányi elnöke rendkívül jó teljesítménynek tartja Bajnai Gordon eddigi munkáját, így vállalható lehetőségnek tartja - ha a jelenlegi kormányfő és a szocialista…..
Komássy Ákos a Magyar Szocialista Párt jelöltje a 2009. november 22-re kitűzött józsefvárosi időközi polgármester-választáson, amelyet Csécsei Béla lemond(at)ása miatt kellett kiírni. A fiatal, több nyelvet beszélő politikus Józsefvárosban lakik és körülbelül 15 éve…..
 Az utóbbi évek, sokszor giccsbe hajló és túlzottan szájbarágós tolerancia filmjei után végre egy normális darab került a mozikba. Egyenesen Dél-Afrikából és ez benne a gyönyörű. Végre nem egy újabb hollywood-i rémálom! Témája: az „ufókérdés”-így szép…..
Piroslap Pityu a kuruc 2009.09.15 01:34:00
Égő kurucokNyolc óra felé járt, a hírhedt nemzeti radikális honlap „szerkesztőségében” ébredezni kezdtek az emberek, ébredő magyarok. Kakas nélkül is. A kicsit lepukkant, belvárosi, udvari lakás két szobából állt: a belsőben Pityu, a tulaj lakott. Az alapvetően…..
Mifelénk, Pesten szeretjük kimondani a dolgokat, a frankót. Nyíltan egyenesen, a másik szemébe. Ez nemcsak az utca törvénye, hanem emberi minimum-lenne. Éppen ezért nem szeretjük az olyan nyilatkozatokat, mint amelyet Csécsei Béla józsefvárosi polgármester (MSZP és elvileg SZDSZ)…..
Szabó György D.M. és a baksis 2009.09.10 19:38:00
 A mai napon újabb érdekes kijelentéssel bővült kedvenc szocialista képviselőnk D.M. (tudomásom szerint semmi köze ahhoz a bizonyos üzletránchoz, bár ki tudja…) palettája. Mondott ő már mindent, beszélt féldeciző portugálokról, küldte már haza a Fideszes zsidó…..