Regisztráció Blogot indítok
Adatok
monnyo

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Idióta + hó = SUXX 2009.12.19 17:56:00
Végre megjött ma a rendes hó, ilyenkor a legjobb dolog a meleg lakásból kifelé bambulva nézni az időt, a legrosszabb meg közlekedni. Reggel arra ébredtem, hogy a szomszédasszonyom kért segítséget megcsúszásilag, pedig van téli gumija. Most meg Vomit kolléga dobta be ezt a videót…..
"Két brit cicusom, James Bond von Orchideenwald & Miss Moneypenny von Orchideenwald képeit küldöm Nektek. Remélem elnyerik tetszéseteket. Szerintem nagyon cukik. Ez pedig a honlapjuk. Itt még több szép képet láthattok róluk, a "Linkek" között pedig az összes…..
monnyo 2009.12.02 15:23:16
@Rupet: csinek vannak itt fent, az enyémek is, keress rájuk! :)))
WRC2009 / Rally Australia / JátékA kérdés így szól: Ki nyeri az Ausztrál Rally-t?Többen hiányoltátok a Szardínia Rally óta, hogy nincsen se szavazás, se ajándék. Az utóbbi időben erre valóban nem sikerült időt szakítanom, de most újra itt a lehetőség, hogy nyerjetek…..
monnyo 2009.09.03 10:55:47
WRC2009 / Sebastien Loeb / Háttér Az utóbbi években az augusztus 20-i budapesti rendezvények egyik csúcspontjává nőtte ki magát a Duna fölött zajló látványos repülő show. Ez az esemény bármennyire is népszerű, normálisan semmi keresnivalója nem lenne egy WRC oldalon. Ami miatt…..
Se fixi, se tandem, se hibrid kerékpár; a magyar közlekedési szabályok lényegében még a rendszerváltás előtti konfekció kerékpárokat ismerik. A 15-20 éve elterjedt villogó fényű biciklilámpák még nincsenek engedélyezve, de a háromszög alakú fényvisszaverő használata, hogy…..
monnyo 2009.08.12 15:41:53
@lamed: figyi nem azt mondom, h 0-val gurultam ki a széléig az úttestnek, de láttam a bicajt és messze volt még... megállhatott volna... de esze ágában sem volt. (lehet azthitte mire odaér, nekem sikerül kifordulni, de nem igy volt)
monnyo 2009.08.12 15:50:35
@lamed: Igazából az üvöltözést sajnálom nagyon, holott azokkal kéne veszekedni, akik kitalálják az "építsünk gyorsan bicikliutat", semmi szabályozás... bringás menne... gyalogos menne... autós is... áááá... szerintem ezt szinte lehetetlen megoldani! :(
monnyo 2009.08.12 15:51:53
@ave: az a szomorú, h nem biztos jobban jársz az úttesten... :((( Az is rossz minőségű...
WRC2009 / Finn Rally / Háttér A Kimi Räikkönen miatt felbolydult méhkasra hasonlító sajtóirodáról már beszámoltam egy korábbi bejegyzésben, de akkor még nem volt lehetőségem arra, hogy egy kicsit több benyomást is szerezzek róla. A verseny előtti sajtótájékoztatóra a finn…..
monnyo 2009.08.11 12:45:18
@BeeTm: eddig "read-watch only" módban voltunk! :) Legalább is én!
Vademberre rádudálni veszélyes dolog, ezt Gábor is megtapasztalhatta a napokban, amikor a sors egy amolyan igazi gyűrött tarkójú, szétvarrt tirpákkal hozta őt össze. Most már ő is megtanulta, hogy beszállás után be kell zárni az ajtókat. Így egyrészt nehezebb onnan bármit…..
Morzsi tegnap olyat látott, ami sajnálatos módon elég gyakran előfordul, főleg zsúfolt nagyobb városokban, ahol mindenki rohan autóval és gyalogosan egyaránt. Azért az sokat elárul, ha egy széles út zebráján a belső sávban gázolnak el egy egyébként szabályosan áthaladó…..
monnyo 2009.06.04 16:47:07
@morzsi_: az tényleg egy hülye megoldás, h a két forgalomirányba nem egyszerre van piros-zöld. Feléégi besétál a gyalog aztán vár a zöldre... semmi értelme annak ott. Még kanyarodó sáv sincs.
monnyo 2009.06.05 09:43:17
@boli: jaj félre ne érts... nem akartam én ferdíteni, fogalmam sincs mennyit kell gyalogosként várni, én kocsiból szoktam látni, h nem egyszerre vált.
monnyo 2009.06.07 11:25:31
@TGA: Sajnálom! Mindkettőjüket... az autóst is, aki egy örök lelkifurdalással fog küzdeni, hisz egy ilyet hogyan lehetne kiheverni?
Persze figyeljen az autós. :( Nem mindig lehet...

Mégegyszer R.I.P a lánykának. :(((

A főállású celebkedés a vasgyári melóhoz hasonlóan nem mindenkinek fekszik, én speciel az utóbbiba fizikálisan, az előbbibe mentálisan rokkannék bele. Susan Boyle, a YouTube rekodrszámú letöltését (90 millió) produkáló, jó torkú skót háziasszonynak remélem esze ágában…..
A közepesen korszerű regényírók módjára ide-ode fogok ugrándozni az időben, aminek a művészi szempontok mellett az is oka, hogy hetek óta megvan a kutya, de csak most kezdtem írni a blogot, az elmúlt időben ugyanis megállás nélkül az állat után ganajoztam. Szóval az első…..
monnyo 2009.06.01 22:09:56
"Vidéki rokon kertjébe dobták be egy kartondobozba zárva a 4 kis (keverék?) tacsi kölyköt. Szerencsére már mindnek találtak gazdit. A képen Picúr szerepel, aki annyira cuki, hogy végül megtartották, most kb. másfél hónapos lehet. Kedvence ez a plüsskutya, akit naphosszat…..
Egy Index-közeli macska sorsáról szeretnénk beszámolni, aki ugyan most Index-közeli, de valójában valaki másé és feltehetően elcsatangolt. Újpesten találtuk, Roberta így számolt be az eseményekről: "Reggel lementem a boltba a szokásos tej-cigi kombomért. Tibi ajtaja kinyilt…..
Összehozza az autósokat a hó, én legalábbis ma reggel munkába indulás előtt egész jót beszélgettem hósöprés és jégkaparás közben valakivel, aki egy műanyag vakaróizével próbálta a tízcentis havat eltávolítani az autója tetejéről és felajánlottam neki a kefét. Vanek…..
monnyo 2009.02.18 12:44:26
@i23kovacs: Nekem mindig van a kocsiban, kis nedves kendős és le szoktam törölgetni a lámpákat mikor már annyira koszos ilyen időben h nem látok ki, és ilyenkor már semmiből sem tart a hátsókig elgyalogolni...
Amikor azt mondjuk, hogy hülye tánc akkor pontosan arra gondolunk amit itt bemutatnak az idióták. Ennél bénábbat még a világon nem láttunk, pedig már került a kezünk közé Sámsonról pelenkás kép is. ..
  Van kampányszerű KGFB-ellenőrzés? Vagy csak a média félreértelmezéses felfújósdija folyt, és a hétvégi híradók vágóképein KGFB-igazolást kérő rendőrök csak a tévéstábok kérésére ellenőrizték a csekkeket-szerződéseket-bizonylatokat? Vélemények az azonos…..
monnyo 2009.02.11 15:30:10
@Zsoli62:
A zöldkártyát lehet pótolni, HA van bármiféle igazolásod róla h elveszett! (rendőrségi határozat, stb)
Csak és kizárólag az a felülvizsgáló hely tudja pótolni ahol az előzőt készítették és ugyanazt az érvényességi időt kapja, mint az elveszett lapocska. Ennek csak a hatósági díját kell kifizetni.
Viszont CSAK úgy nem lehet pótolni, pl ha vki kimosta a mosógépben. :(
monnyo 2009.02.11 18:10:36
@Zsoli62: Fogalmam sincs, ez rá a szabály. Ha nem tudja igazolni az ember mi történt vele(ez az NKH felé továbbitandó egyébként), akkor újat kell. :( Pedig hát tök igazad van, lényegében egy akár még évekig érvényes igazolólapot hagytál el, sokkal olcsóbb a pótlás...
Mai kreatív nevű emberkénk, Közlek Ede, azért írt nekünk, mert már nem bírja elviselni, hogy adott szakaszokon az emberek furcsa módon mintha fordítva, vagy legalábbis nem megfelelően értelmeznék a sebességre vonatkozó szabályokat. Hogy miért is alakult ez így? Jöhetnek az…..
monnyo 2009.01.29 10:36:01
@steve078: én erre azt mondtam tegnap, h "megfékezi az esőcseppeket" :)))
De tény, h nem látnak semmit sokan esőben sötétedés után! :(
Erőszakra éhes és vérre szomjas olvasóink most nyugodtan kattintsanak máshová, ez most nem az ő sztorijuk lesz. Péter ugyanis nem vert meg senkit, mi több, őt sem verte meg senki. Ellenben meglátott egy elcsapott baglyot a padkán gubbasztani, aki valószínűleg nem a gyalogosok…..
[Frissítve: 2008. február 27., 16:10]Ez is eljött, az eddigi három összejövetelünk jó hangulatán felbuzdulva a leglelkesebb kommentelőink már a legutóbbi kocsmázás másnapján elkezdték követelni a következőt. Aztán jöttek az ötletek, menjünk vidékre, de akkor már ne egy…..
autózz! Sokkterápia az M0-on 2009.01.15 07:18:00
Már amiatt is szimpatikussá tette magát számomra Troppauer Hümér, hogy szereti a jazz-t. Nem a Hondát, hanem a zenét. Aztán majdnem eggyel kevesebb lett a stílusos emberek száma, amikor az történt, amit le is írt nektek alant.’09.01.12. M0 (Balatontól M5 felé tartó szakasz…..
monnyo 2009.01.15 09:43:10
@nickita:
:D legalább van még vkinek humora itt.
A tötymörgőkön lehet bosszankodni, némán tűrni és haladni a tempójukban, vagy egyszerűen kielőzni őket, minden bonyodalom nélkül. Ez utóbbit próbálta Diána is kivitelezni, de egy kisebbrendűségi komplexussal küzdő egyén úgy gondolta, legyen egy életre szóló - vagy inkább…..
monnyo 2009.01.12 10:52:13
Nekem erről egy vmi jutott eszembe:
www.langlovagok.hu/html/galeria/2850.shtml
Csak azt nem értem miért jó ez? Ha vki előz és siet had menjen... miért fáj az másoknak és hátráltatja/nem engedi vissza/direkt gyorsít...
Jobb okozni egy halálos balesetet, mint egy pillanatra elengedni a gázpedált? Még fékezni sem kell! :S
(tudom, h KRESZ szerint nem szabad, de ha már csinálják akkor haljanak meg??? :( )
Kivételesen nem beküldött levelet kaptok ezúttal, mert képbe került egy nagyon aktuális téma. Ugyanis mai napon először, délelőtt 11 órától elrendelték a korlátozásokkal járó szmogriadót Budapesten, mivel igen szar a levegő, beszorult a mocsok, száll a por.további részletek:…..
monnyo 2009.01.12 09:50:00
monnyo 2009.01.12 10:08:36
@Rav Antal: Bár elötted már sokan voltak akiknek kicsit erősre sikeredett a hozászólása. Én betartom a korlátozást, de mint sokan leirták a szálló por NEM a személygépkocsiktól függ!
Ez a korlátozás igy nem ér semmit, ennyi erővel a gumiabroncs méret alapján is korlátozhatnának, lévén a szélesebb jobban kavarja a port nemde?? :)
Ahogy közeledik a karácsony egyre több ideges arcot látni a plázák környékén és persze az utakon. A zsúfoltság is csak terebélyesedik, ami igencsak megnehezíti a parkolást, főként a bevásárlóközpontok zegzugos helyei között. Gergőnek is meggyűlt a baja aranyvasárnap…..
Az Ashefire szájton bukkant Etele és Orsi erre a csodálatos kövérállat összeállításra. Megrázó sorozat, kattintsa végig, ha jót akar és örömködjün velünk!  ..
A lámaportré láttán, ami a Budapesti Állatkertben készült, két alapvető kérdés merül fel:1) miért piros az egyed?2) mi az a különös dolog, ami kilóg a szájából? (válaszlehetőségek: a) a foga, b) főttészta, c) rágó, d) pornós szájpecek)UPDATE: lehet, hogy valójában…..