Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magyarok Nyulai

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan lemegy a teljes csoportkör a foci-Eb-n, és a közvetítés már több mint egy teljes hete ültet nagy számban olyanokat is a tévé elé, akiknek amúgy eszükbe sem jutna a köztévére kapcsolni. Számukra egy alternatív valóságra nyílik ablak a közvetítések szünetébe beszúrt, egyperces mini-híradóval,…..
- Örülünk Vincent? - Kurvára nem örülünk Jules!!!!! Aki nem látta az évadot, - létezik még ilyen? - csak saját felelősségére kattintson a „tovább” gombra! Köszönöm. Első évad              Második évad                 Harmadik évad                Negyedik évad..
Magyarok Nyulai 2016.01.17 20:43:23
@scal: Uritten, uritten... Te egyáltalán nem érted ezt a sorozatot, Merle-nek teljesen igaza van. A lotr-hoz hasonlítani a got-ot butaság, ég és föld a kettő. Tolkien egy egyetemi professzor volt, aki írt egy mesét, tele allegóriákkal, erkölcsi példákkal, szándékosan eltavolodva az emberi világtól. Imádom, tíznél többször olvastam a trilógiát, a Silmarilliont, a Babót is. (Nyugtass meg, hogy ha már fantasyt írsz, legalább olvastad a könyvet is, nem csak a filmet láttad). Persze, hogy ott nincs sem "felesleges" kegyetlenkedés, sem testiség. Ezzel ellentétben a Got egy alternatív középkort ábrázol, és igyekszik annyira életszagúvá tenni, amennyire csak fantasyt lehet - szerintem zseniálisan. Az erőszaknak, a testiségnek, a szagoknak, ízeknek, de a haláloknak és veszteségeknek is, itt határozott helye van, és gyönyörűen van felépítve a történet - egy darabig, mert Martin valóban láthatóan vacillál. Mindenesetre alma és körte a két könyv és a két vizuális megjelenítés is, botorság ellentétbe állítani őket. Azon meg ne legyél már megsértődve, hogy nincs mindenki elájulva a fikázásodtól, inkább örülj hogy ennyien elolvasták, és fogadd meg a tanácsokat, pl. felejtsd el a zavaró trágárkodást. Az ezzel kapcsolatos "védekezésed" pedig (már hogy a sorozatban is csúnyán beszélnek), már ne haragudj, de óvodás: ilyen alapon musicalről csak énekelve, versről meg csak ritmikailag es rímképletileg tökéletes stílusban lehetne kritikát irni... Nekem is az jutott eszembe, hogy most vajon egy 13 éves kis hülyegyerekkel vitatkozom-e. Ha írónak gondolod magad, akkor ez nem túl szerencsés, és a vagdalkozás helyett inkább gondold végig a kritikákat. Amit írtál, az tele van tárgyi tévedéssel, a stílusa rettenetes és a hozzáállásod is antipatikus, arrogáns. Dorne-nál pl nem csak a város - királyság tévesztés volt gáz, hanem az elrontott helyesírás (Dorn) is, stb. Mindenesetre nem leszek a rajongód, és nem tudom, kit kellett leszívnod az Indexnél, hogy lehozzák, mert ez a poszt nagyon alacsony színvonalú, gyenge darab. Kívánom neked, hogy olvasd el a könyveket, és tanulj belőlük sokat.
Az Emmy-díjas Mátrix-sztár, Laurence Fishbourne úgy döntött, nem köt szerződést egy újabb évadra a Helyszínelőket gyártó CBS tévécsatornával, írja a Hollywood Reporter. A színész még 2008-ban, William Petersen távozása után csatlakozott a népszerű nyomozócsapathoz, de…..
Az időpont ismét a kilencvenes évek közepe, főbb szerepekben pedig a Crash Test Dummies, a Die Prinzen és a Nightcrawlers.Crash Test Dummies: Mmm Mmm Mmm MmmA Crash Test Dummies műfaji besorolásával a mai napig bajban vagyunk. Általában rockzenei szaklapok foglalatoskodtak velük, ám…..