Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Biyb

0 bejegyzést írt és 353 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Talán az év legokádékabb trágyahumorát sikerült megtalálnia a hómpédzse szerint vírusmarketingre specializálódott Webvizionak. A saját minőségi munkájának promózására kitalált FlashMikulás a méltán gyűlölt képernyőreklámfigurákhoz hasonlóan bekopog a monitoron,…..
Tékozló Homár Bezárt a ScienNet 2009.11.26 16:35:00
Tegnap még csak egy békés PSZÁF-vizsgálat, ma viszont egy összehangolt VPOP-kommandó csapott le a Sciennet-hálózatra. Többszázmilliós adócsalás vádja miatt a network összes magyar számláját befagyasztották, a csoport mögött álló Headmin Kft vezetőjét őrizetbe vették,…..
Biyb 2009.11.27 00:57:40
@CatMother: ezzel csak egyet tudok érteni;-)
Biyb 2009.11.27 01:18:05
@CatMother: Ezt csak most fedeztem fel...;-)

Mossál, főzzél, takarítsál...!
Biyb 2009.11.27 01:59:28
@CatMother: majd nem kettő.... de most egy jó lecsóra vágyom:-)
Naiv autóst először a saját háza előtt bírságolták meg amíg külföldön volt, és közben telepítettek egy megállni tilos táblát az utcájába, aztán amikor a szomszéd utcába parkolt, oda is került délutánra tábla és persze büntetés is: Csütörtökön Bp, Visegrádi u. -…..
Biyb 2009.11.26 23:58:40
@CatMother: Imádlak, de a post író írta, hogy külföldön járt és akkor is az utcán hagyta az autóját.

Legközelebb meg ha valaki megtöri az autóját, akkor abból születik post, mert ő az utcán parkolt és elment külföldre, ilyenkor mit lehet tenni?!
Biyb 2009.11.27 01:02:29
@CatMother: megoldás: téma felvetés a homáron.
Biyb 2009.11.27 01:56:19
@CatMother: ez komoly? el se tudom hinni, mint a kutyás storyt:-)
Az Auchan már érzi, hogy idén karácsonykor nem fog akkorát szakítani, mint általában (lesz viszont az alkalmazottaknak temérdek leárazott jav a roham után), ezért a vásárlókat sem akarja nyomasztani a valóság súlyával, inkább egy fantáziavilággal kedveskedik, ahol minden sokkal…..
Biyb 2009.11.26 22:36:37
@Deriva: Ez így igaz:-)
K. L. panasza eljutott a megfelelő helyre és a sietős sofőrt elővették a felettesei. Azt persze nem tudjuk meg, hogy miért is volt ekkora tapló a buszvezető, de abban reménykedhetünk, hogy az új járatán már rabolja el senki csomagját. Kedves Homár Blog! Kaptam egy e-mailt az Agria…..
György ugyan először tízezressel próbálta kifizetni a százhuszas kávéját, de ez mégsem indok arra, hogy végül a visszajárót az eladó megpróbálja elfelejteni. Pedig hányszor találkozunk ezzel, 5-10-20 forintokat simán hozzácsapnának a számlához, csak mert az úgyis olyan…..
A Homár saját tapasztalatból tudja, hogy az Elektromos Műveké a taplóságban amúgy közismerten világszínvonalú magyar mezőny legértelmetlenebb, legkommunistább, legportásszemléletűbb ügyintézési rendszere. Egy téli napon a csajommal és Homár Miriammal (1) meg Homár Borisszal…..
Rekordmennyiségű olvasó küldte be, mindenkinek óriási köszönet, az Auchan marketingeseinek pedig egy átgondolandó kérdés, hogy nem érdemes-e ezentúl mindig a nyomda ördögéval játszani, ha a dolog ennyire népszerű. ..
Biyb 2009.11.26 01:25:40
@Kis Hableány: Szerintem nyugodtan merülj el a habokban és a Föld nevű bolygót meg messziről kerüld el:-)
Biyb 2009.11.26 02:29:19
@CatMother: Isten ments, eszembe se jutott, hogy egy Hölgyet molesztáljak...
Biyb 2009.11.26 02:40:42
@CatMother: Csak a szempilla sprilált felejsd a kocsidba, de a macis szappan jobb lenne és csak is kizárólag, de csak is kizárólag az Aréna Tescojában:-)
Remek sztorit dob fel Hampuk Richárd blogja, aki a témára levélben is figyelmeztette a Homárt. A meghökkentő poszt lényege, hogy a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság egyik, idei döntése gyakorlatilag azt mondta ki fű alatt, hogy tilos erotikus webshopot üzemeltetni Pumaföldön. Az itt…..
Biyb 2009.11.26 02:09:56
@CatMother: Angóra nyuszival megspékelve;-)

Idő eltolódás vészelés...
Biyb 2009.11.26 02:11:25
@CatMother: Én is szeretlek:-)
Biyb 2009.11.26 02:24:36
@dark future: Aki már leadja a szintet egy BMW5-nél az már nem Nő!
A nigériai autóhirdetések után Laj, a vendéglátós az álutazós-csekkes átverésafajtáról küldött remek beszámolót. A dolog lényege, hogy a kamuturista mailben szállást rendel, majd hosszas levelezgetéssel megpróbálja elérni, hogy a vendéglátós utaljon át neki egy közepes,…..
Biyb 2009.11.26 01:52:13
@silent76: Még a nyelvtanon egy ici-picit korrigálni kellenne, de nem rossz:-)
Az ember mindig örül, ha nem kell fizetni, így Fruzsina is boldog, mi pedig nem gondolunk bele, hogy ez most politikai kavarás vagy ügyes gazdálkodás, hanem rózsaszín szemüvegben indítjuk a csütörtököt. Egy egészen meglepő, de jó dolog történt velem. A sok rossz mellett álljon…..
Gyorsan ráduplázunk az Elműre, mert ha működik a Homárerő, rántsa magával Imre kétségbeesett segítségkérését is. Ugyanis az ügyfélszolgálat 4 hónapja füle botját se mozgatja a bejelentésre, hogy a Dósa utca egy részén nincs közvilágítás. 2009. július 18. óta –…..
Zsi Promodban vásárolt pulóvere 2 használat után használhatatlannak bizonyult, és ugyan túl volt az 1 hónapos visszacserélési időszakon, visszavitte azt. Eddig nem volt baja az üzlettel, amit a Homár női szakasza csak megerősíteni tud, nekünk is jók a tapasztalataink, de most nem…..
Biyb 2009.11.25 21:49:00
@CatMother: megbocsátható még ilyen szinten;-)

Helyedben az asszonyt vagy az embert elkapnám egy körre:-)
Biyb 2009.11.25 21:57:57
@CatMother: még az előzőhöz elfelejtettem oda írni, de csak is kizárólag csimbós mentesen:-)

Rosszabb nincs egy hisztis Nőnél, de még rosszabb egy hisztis Férfi....

Rendben:-)
Biyb 2009.11.25 21:59:16
@Biyb: korrigálok mielőtt szóéri a ház elejét: csimbokos
Dino Tibor a nyitási akciók idején akart vásárolni, ami általában nehézkesebb, mint azt tudjuk. Ezért is adódhattak fennakadások a Van Graff nadrágleküldős rendszerében, ami LG szerint viszont tökéletesen működik. A "Skála szelleme..." című bejegyzéshez szólóan…..
Már a "jogvégzett kommentelő" jelzős szerkezet miatt is érdemes elolvasni Zs. levelét, akit úgy büntettek meg Mezőtúr főterén, a rokkantaknak kijelölt helyen való parkolásért, hogy a figyelmeztető táblát ellopták, a felfestett jelet pedig, ha nem is teljesen, de…..
Dino Tibor meglátogatta a Budai Skála romjai helyén a héten megnyitott tiptop Allée-áruházat, ahol a Van Graaf ruhaboltban megcsapta a szocializmus szele. A nyitás izgalma meg az akciókra vetődő tömegek váratlanul érhették a személyzetet, úgyhogy a negyedóra/nadrágkiadás…..
Biyb 2009.11.14 08:34:49
@Trojai:
Megjegyezném, hogy itt most nem élelmiszer üzletről van szó, hanem ruházatiról.

A jobb helyeken úgy van ahogy a Van Graafban, vagy a Peek and Cloppenburgban.

A többi jó helyen meg úgy van, hogy kijössz a próba fülkéből és az eladó oda visszi a kasszához azt a ruhát amit megakarsz venni és nem Te fogod oda vinni.

De ez a szisztéma nem megoldható egy 2 szintes üzletnél, ami kb. 4000 -6000 nm-en található.
Logikusan gondold csak végig és meg fogod érteni.

Előre fizetni és otthagyni pult alatt a terméket?? Na így fog elkavarodni a termék, amit már ki is fizettél.
Biyb 2009.11.14 14:29:20
@Trojai: "amúgy jobb helyeken most is úgy van, h kifizetheted a kasszánál amit meg akarsz venni, és miután kész vagy,aztán otthagyhatod a holmit ha még vissza akarsz menni nézelődni, nem kell cipelned."

Nem értettelek félre.... "ha kifizetethted", "otthagyhatod"... Ezen nincs mit félreérteni.

Nyugaton ez egy nagyon jól bevált szisztéma.

Ne felejtsük el, hogy a posztoló nyitási napon volt.
Én még soha nem találkoztam BVK-ban olyan üzlettel nyitási napon, ahol minden flottul működött volna.

Mint korábban is írtam erre a szisztémára még a magyar eladók sincsenek kiképezve teljesen. De ha posztoló a nyitástól számított kb.2 hónap múlva visszamegy, akkor szerintem BÜ félként fog távozni.

Egy 500 nm-es üzletnél is mondanod kell, hogy melyik a Te terméked, ha már a kiválasztott ruha ott van a kasszánál, mert oda vitetted.

Egy 4000 -6000 nm -es üzletnél meg éppen,hogy nem bemondásra fogják oda adni, hanem a terméken található és a kezedben található cetli kód azonossága alapján.
Mert könnyen előfordulhat, hogy 2 vásárló ugyan azt a terméket válassza ki, csak hát a méret nem azonos.
Kizárólag azt a terméket viszed el amit kiválasztottál.

Ezzel totálisan kizárják azt a hiba lehetőséget, hogy más termékét vidd el, méretben - színben más terméket vigyél el, mint amit kiválasztottál.
Biyb 2009.11.15 16:42:00
Na ezt a boldog ügyfél sztorit nehéz lesz überelni! A visegrádi Reneszánsz Étterem alkalmazottja tévedésből a szünnapjukra vette föl az asztalfoglalást, ám ahelyett hogy egy bezárt, sötét, néptelen hely várta volna Martinm5-t és barátnőjét, a konyha mégis megnyitott.…..
Followup több budapesti Tescóban is talált két és fél hónapja lejárt Milupa komfort gyerektápszert Először a Fogarasi úton botlott bele, ahol nem is tagadták a tényeket, hanem gyorsan leszedték mindet a polcról. Bár olvasónk kérte, hogy szóljanak körbe a hálózatban, ez…..
Biyb 2009.11.12 00:11:14
@Vallalkozas Hatraltatasi Iroda: Nem napi bevásárlás. De olyan dolgokat kapsz meg Náluk, amiket sehol máshol.

Az ízlelő bimbókat meg tudni kell használni.
Biyb 2009.11.12 00:42:01
@Géééééé: Munkamorálod ezek szerint egyenlő a nullával.
Biyb 2009.11.13 18:55:47
@Géééééé:
Gondolom az árufeltöltőnek kellene figyelnie a szavatossági idő lejáratát is.

Továbbá még hozzá fűzném, hogy azon még nem gondolkoztál el soha, hogy ahol az ember dolgozzik oda nem sz...-ik még névtelenül se.
Szemtanú a gyerekek lelketlen lehúzásának tartja a Kutyatanya nevű, virtuálisállat-nevelgetős közösségi oldalt. Mások szerint ez egy szokásos üzleti modell, minek moralizálni a gyerektémán. Az oldal lényege, hogy elindulunk egy 1 napos kölyökkel, akit etetnünk, itatnunk és…..
Ace05 boldog ügyfélként írta nekünk a lenti levelet, de a történet nem ennyire egyértelmű. A szegedi Cora nem pont azt a gépet adta el, mint amit árult, állítólag a budapest Cora hibájából. És bár a lenti esetben igen korrektül kezelték a panaszt, 7 másik ügyfélnek eddig nem…..
G. az A1 szerviz régi ügyfele, aki eddig meg volt elégedve a szolgáltatással, de most valahog nem sikerült elérnie, hogy megjavítsák a mosógépét. A dolog nem rajta múlt, ő kitartóan hívogatta azt őt visszhívni elfelejtő ügyfélszolgálatot, de hiába. Tisztelt Szervíz!…..
Amióta Homár Borisz (7) Thaiföldön gennyes fülgyulladást, Homár Miriam (6) pedig ismeretlen eredetű ragyát kapott, és kénytelen voltam megismerkedni a helyi rendelőintézetekkel, még világosabban látom, hogy a magyar egészségügyi reform propagandistái eggyel mindig elfelejtenek…..
Biyb 2009.11.11 01:04:28
Biyb 2009.11.11 02:50:02
@CliffBarnes: Te még soha az Életben nem láttál sürgős eseteket. Szeretném, hogy ilyenben, soha az életben ne legyen részed.

Egy doktor asszisztense nem mondhatja ki, hogy mi legyen. Csak is kizárólag doktor! Ő vállal felelősséget egy betegért.
Ha még is tanácsot ad is egy asszisztens, és meg fogadod a véleményét, utána meg ha nem válik be, akkor perled?!
Istvánék belefutottak egy apróbb promóciós buktába. Az este hatig meghirdetett margitszigeti hagyományőrző Nike-cipőtesztnek 1 órakor vége szakadt. A feleségem részben Winklerék futóblogja kapcsán újra kedvet kapott a futáshoz. Mivel a kezdeti lelkesedése nem szűnt, úgy…..
Biyb 2009.11.11 01:29:13
Biyb 2009.11.11 01:59:50
@CatMother: Semmi közöd hozzá!!!!!
Jajjjh Ééééédes Neeee issss akarddd tudniiii:-)
Biyb 2009.11.11 02:15:13
@CatMother: Semmi féleképpen nem Kőmúves Kelemen!

Ferenc József vagy Sissi?