Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oriza triznyák

0 bejegyzést írt és 292 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hírek kávé mellé 2011.11.23 09:30:00
Nahát, a How I Met Your Mother-ből meg dráma lesz lassan?Sokkoló hírünk van: a Nagy Ő című valóságshow 22 évadából csak kettő produkált olyan kapcsolatot ami stabilnak bizonyult.A kacatos reality-műsorok a gazdasági válság miatt bajba jutott embereken élősködnek? Itt ezt…..
oriza triznyák 2011.11.24 15:15:24
@vágtázó halottkém: Hát az sem volt vicces, de a legújabb részek is egyre komolyabbak, amiket most adnak le Amerikában. Bár a múltkori "Tick tick tick" címűt gyakorlatilag végigröhögetm, a vége annak sem volt comedy
comment:com A nap képe 2011.11.14 10:00:00
Ilyen egy hiperintelligens madárijesztő...
oriza triznyák 2011.11.14 13:46:44
  Mindannyian egyetértünk abban, hogy Cindy Crawford génállományát jó, hogy továbbörökítette. A még mindig gyönyörű exmodell két gyereke közül idősebb fia, Presley Gerber hasonlít leginkább anyukájára. Az összkép, a Crawfordot különlegessé és egyben híressé…..
Dobos János és Hídvégi Klára, az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért elnevezésű pszichiátriaellenes szervezet vezetői megkapták a Szabadságérmet David Miscavige-től, az egyház nemzetközi vezetőjétől, többek között az OPNI bezáratásáért.A Szabadságérem (Freedom…..
  Néhány hete a kezembe került egy riportkötet, mely szerintem az utóbbi idők egyik legérdekesebbje a műfaján belül. Mindez azért is különös, mert Kordos Szabolcs Tilos a belépés című könyve nem egzotikus tájakon, veszélyes terepeken játszódik, hanem olyan helyeken, amelyek…..
Brigi, a szókimondó: Te Edit, milyen helyre hoztál te minket, he? Vörös Sárkány, bazmeg. Inkább mentünk volna a Sárga Rókába, pföjj.Edit, a bizonytalan: Jaj, Brigi, ne szívózz már az elején! Itt nagyon fincsi és különleges teákat lehet kapni tök origináltan Kínából. De…..
oriza triznyák 2010.09.17 13:25:15
@Frengi: Tényleg írhatnál a társkereső irodáról!
oriza triznyák 2010.09.17 13:27:30
@HRita: Nekem is több volt a fiú barátom, mint a barátnőm. Aztán mind "megállapodott", és a hülye p.ák miatt a legtöbb ilyen kapcsolat szépen megszűnt...
...megérkezett Rácz Károly (alias Terry Black) kampányfilmje, melyet Gerencsér Tamás (Kiszel Tünde exének exe, az első magyar bulvár film rendezője) készített: Amellett, hogy Kovács 13. Pistike is jobb videót vág össze akármiről, a legfőbb probléma a fogalmazással van. Igaz, ez…..
Más Tészta Aglio e olio 2010.06.01 09:12:00
Ez a tésztarecept talán valóban a legegyszerűbb mind közül, mégsem készítjük túlzottan gyakran, főképp azért, mert nem élünk Olaszországban. A fokhagymás-olajos spagetti a ’cucina rustica’, az olasz konyha vidékies, parasztos tagozatának a főhőse. A hagyományosan…..
Végre egy termék, amelyik a liberális piacgazdaság diadalát hirdeti: szinte teljesen mindegy, milyen óvszert veszünk, a minősége gyakorlatilag kifogástalan lesz. Többet is közöltünk már a Teszt Plussz fogyasztóvédelmi magazin tesztjei közül, amiket valódi laborban, ellenőrzött körülmények között,…..
Soliséknál játszódélután van. Míg Gabrielle kellemes délutáni borozásba merül Juanita és a szomszéd kiscsaj az új bőröndben lépcsőszánkózik - gigantikus zakóval a végén. Persze épp ekkor toppan be a vendéglányka anyuja. Vendéganyu szerint Gaby a hibás, mert nem tartotta…..
A tudatlan tucatnő nem okos, nagyon nem okos, de ki nem szarja le, mert az Erzsike - aki múltkor elég jól elküldte a picsába a Roland kurváját a Mónikában - se okos, azt’ mégis szerepel a tévében. A tudatlan tucatnő nem ügyel környezete tisztaságára, de az is ki a faszt…..
Húha, nem tudjuk eldönteni hogy ez most fake vagy nem fake, talán inkább csak szeretnénk, hogy az legyen. Egy normálisnak tűnő fiúról kiderült egy csomó csúnyaság, de hát a szerelem az szerelem. 16 éves koromban kiszúrt magának egy srác egy nyári táborozás során.Másodszori…..
- Naaagy-naaaaaagy szeretettel köszöntök minden apró-cseprő lurkómanót ezen a napsugaras, gyönnnyörűen szépséges tavaszi délelőttön!! Hogy ityeg a fityeg, balambérok? Jól? Nekem is! Mert naagyon-naagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek veletek, hisz (énekli) ez a nap más, mint a…..
Nem szokásunk napi aktualitású hírekre reagálni, de engedtessék meg nekem egy szubjektív kivétel: most olvastam, hogy Kiss Ernő nyugállományú rendőr dandártábornokot egy óra leforgása alatt kétszer is ittas vezetésen kapták Budapesten. Erre a hírre szeretnék reflektálni pár mondatot...
-Mankiewicz László. -(a vonal végén túlartikulált, modoroskodó, tudálékos, negédes, fiatalos férfihang) Szép jó napot kívánok, kedves László - Somogyi Armand vagyok a Stockexchange.biz-képviseletében, és egy közös ismerősünk, Krabócz Patrik ajánlotta Önt nekem mint…..
Régi barátosnéink hosszú hallgatás után visszatértek, hogy ismét dumcsizzanak és lelkizzenek egy kiadósat. Nagyon kiadósat. Kati, a romantikus megállapodott: Hehehe, csajszik, azt hiszem, kissé becsiccsentettem ettől a jófajta bélisztől. Hú, de nyami volt. Hehehe. Olyan…..
oriza triznyák 2010.03.09 12:10:40
Rita, 10-ből 10-es... Egyszerűen fájt! Főleg az ilyeneknél, mint a "szüzinket".

@Jege: mint az öregedő női hivatalnok alkotója annyit hozzáfűznék amúgy kifogástalan összeállításodhoz, hogy szerintem a hivatalnoknő kezdő titkárnőként vesztette el szüzességét a Takarékpénztár fickós könyvelőjével
oriza triznyák 2010.03.09 12:44:32
@afromagyar: ó, azok a fülledt Tisza-parti éjszakák... :-))))

Az a jó sátorszexben, hogy éjjel a csöndben a legkisebb pisszenés is több tíz méterre elhallatszik, nappal meg látod, hogy rezeg a sátor!
Egyik olvasónkkal, Józsival (ez nem AZ a Józsi) ijesztően egy rugóra jár az agyunk: szinte egyszerre készültünk el mindketten a felsőoktatás kritikusait megörökítő írással. Itt van az övé: Divat lett szidni a magyar felsőoktatást, tízmillió oktatási miniszter országa…..
Kedves olvasó! Ha a konteónak keresnénk mértékegységet, szerinted mi lenne a legmegfelelőbb? Hányan haltak meg az események során? Mekkora kárt okoztak? Földrajzilag mekkora területet érint? Hányan vettek/vesznek részt benne? Mióta tart? Nos, ha ez utóbbi három bármelyike…..
Parázs vita alakult ki köztem és egyik ismerősöm között. Én határozottan azon a véleményen vagyok, hogy a Kinder Maxi King reklámjánál idegesítőbb szart per pillanat nem lehet látni a tévében. Ebben lehet, hogy az elfogultságom is benne van, mert mindenféle tejes édességet…..
Modorosblog Az absztinens szülő 2010.02.23 10:18:00
-Ancsa, hogy s mint? Sziamia - ezer éve nem láttalak, be kell a seggnek szarni! -Zolesz, el se hiszem! Szöveged a régi, hallom. Meccsoda bajszocska, megemberesedtél szépen, meg kell hagyni - látszik, jól tartanak. Konzit csinálod még? -Persze, jövő héten lesz megint egy…..
oriza triznyák 2010.02.23 10:52:08
@vincere: ha fiú, Koppány. Ha lány, Csenge.
Egy nap, ami csak a szerelmesekről szól. Egy nap, amikor még jobban szeretjük Párunkat - már ha ez egyáltalán lehetséges. Egy nap, amikor kimondjuk nem egyszer, sokszor, hogy mennyire odavagyunk érte, hogy Ő Életünk Párja, aki Nélkül nem is tudunk létezni. Aki az életünk része,…..
 A jó fej csaj mindenki kedvence. Egyszerűen imádják az emberek, mert kedves, aranyos, jókat lehet vele dumálni, mindenkihez van egy-két barátságos szava. Biztat, meghallgat, programokat szervez, szükség esetén lelki segélyt nyújt. Bárhol megjelenik, ő lesz a társaság…..
 Ismét El Topo jelentkezik, ismét egy ütős poszttal. Én már nem is mondok semmit :) „Megvallattak, hogy vérzett a húsunk. Elvtársunk, ki még sétálsz, mint a fény, gondolj reánk, kik fel-le futkosunk és messze nézünk cellánk szögletén.” - Na helló, srácok!…..
oriza triznyák 2010.02.05 13:15:03