Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Disznajházy uraság

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cheetahmen   Flatley befejezte a Cheetahmen feliratozást. Köszönjük neki. Mindenkinek jó szórakozást.    ..
Disznajházy uraság 2010.07.20 01:03:53
@Metemer: És ezt velünk miért osztod meg? Vagy miért pont velünk? És mégis hogy működik? Mi a pontos neve? Csak mert ezek nélkül az információk nélkül nagyon hazugságszaga van a dolognak
A PC Guru egy 2008-as kiadásában nagyon röviden értékelték a játéknak a 4. felvonását is. Azt hiszem, ehhez nem nyúlok, a három már elég volt. A cikk első mondata meg marha jó. Köszönöm a képet Mr Tequilának..
Disznajházy uraság 2010.07.18 23:44:31
@RealDamon: Ha meg akarok venni egy játékot, akkor először utánanézek (demó/letöltés torrentről, ha nem tetszik, uninstall, ha tetszik megvásárlás) Habár kisebb koromban én sem néztem utána, de valami piszok mázlista lehettem, mert egyszer sem szoptam be vele. Ja, dehogyisnem, egy alkalommal
Ez egy régi leírásom amiben a fontosabb RTS játékokat próbáltam összegezni. Ez egy újságba készült volna, de sajnos sose jelenhetett meg a lap. Így viszont a kész cikkem szívesen megosztom veletek ^^ Karakterlimites volt, szóval hosszabban írtam volna ha lehetőségeim engedik.…..
Az Alex_Burton névre hallgató kommentelő valami irtózatos dologba kezdett bele... Végigviszi az egész Alien Anarchy-t és gameplay videót készít a borzalmakból... Embertelen... Könyörgöm, ne csináld! Ennyit nem ér az egész :(  ..
Csak azért sem írom le azt, hogy Kapt.. mert undorodom tőle. Szóval az első Resident Evil film egy rövid paródiája, eddig én nem ismertem, de tetszik :D Nagyon beteg!  szólj hozzá: Mucsi a Kaptárban..
SwordQuest   Elkezdtem a feliratozást legújabb résszel. Ez a 88-adik rész. Nerd általában rossz játékokkal foglalkozik, ami az idegeire mennek, de most nem. Ez egy legendás játék, egy fantasztikus ötlettel, ami azóta se jutott másnak eszébe. Ne is ragozzuk, élvezzétek a…..
Disznajházy uraság 2010.07.17 06:10:04
@Abydos: Nahát, te is kommentelsz itt? Milyen kicsi a világ! AVGN -t szoktál nézegetni te is?
Az Electronic Arts eddig a szememben korrekt cég volt. Noha a DRM rendszerüket mindig is elleneztem, azzal lenyugtattak, hogy igény szerint a support deaktiválja a védelmet a játékról, hogy újrarakjam. Szóval, az a védelem lényege, aki nem ismerné, hogy 3x illetve 5x telepíthetsz egy…..
Ninja Gaiden - Outtakes   Lehullt a lepel. A videó amit bejelentettem: Ninja Gaiden - Outtakes, Ninja Gaiden - elszúrt jelenetek. Egy élmény volt feliratozni. Végig röhögtem. Aki nem tudja miről van szó, vagy aki nem látta az eredeti videót azzal kezdje. Be is linkelem ide. Ez az…..
Jól van, jól van... Gyerekes disznók vagyunk mind, de leginkább "ZalyBarzini", mert ő készítette ;) Az utóbbi hetekben elkezdtem játszani az új Brothers in Arms résszel.Meguntam,és búcsúzóul megdobtam a barátaimat egy gránáttal,akik erre heves és félreérthető…..
My NES Collection  Flatley ismét befejezett egy videót. Köszönjük neki. Ez egy köztes rész volt, hogy James Rolfe kitöltse a két videó közötti időt. Jó szórakozást.  Flatley:aki esetleg nem értené, a Little Red Riding Hood magyar megfelelője a Piroska és a farkas.…..
Disznajházy uraság 2010.07.04 16:13:34
The Dragon in my Dreams   Végre itt a videó ami bemutatja, miért is kezdett videózni James Rolfe és hogy honnan is van az a sárkány az álmaiban.Elnézést a minőségért, meggyűlt a bajom a letöltéssel és a konvertálással. Mindenkinek jó szórakozást.  ..
Disznajházy uraság 2010.07.02 19:57:27
Sze@0gre: Szerintem meg nem hozta meg a Jézuska a biciklit, helyette hülye fényképezőgépet hozott!
PC  Ár legalább 80 e Ft Pro érvek: erős számítógéppel nem gond a hd tartalmak lejátszása , az új játékok is fantasztikus minőségi beállítások mellett futnak rajta Kontra : Mit csinálsz a már meglévő számítógépeddel, ha újat veszel? Pár év alatt ismét fejleszteni…..
Game World blog AT-AT háziállatka 2010.06.29 18:50:00
Hogy ez mennyire beteg. Ne higgyétek el amit láttok, ez csak trükk, ilyen állat a valóságban (tudtommal) nem létezik. ..
AVGN és NC rajongói oldal Batman 2010.06.29 19:39:00
Batman 1. rész   Ma csak úgy áradnak a szar játékok :D Majin_Zed kollega feliratozta a Batman videó első részét és már csinálja is a Terminator videó 2. részét. Gyorsan haladunk. Mindenkinek jó szórakozást.   ..
Disznajházy uraság 2010.06.29 23:39:37
Nostalgia Critic - Drug Cartoon Special   Ogre nevű kommentelő felajánlotta hogy feliratozza a Nostalgia Critic videókat. El is készült az elsővel, a Drug Cartoon Special-lal. Köszönjük neki. Ezt üzeni hozzá: Sziasztok! Ogre vagyok, és én fogom fordítani a Nostalgia Critic…..
Olyan megtiszteltetésben van részünk, amiben ritkán lehet szerencsénk. A tegnapi Gamerapleys.org bajnokságban is (elvileg) győzedelmeskedtünk, bár annak csak az elején vettem részt, ugyanis hiányban voltunk, ketten Sanraith-tal indultunk el a 3v3 meccsen, veszítettünk is, így a vigasz…..
Disznajházy uraság 2010.06.28 23:56:44
Intrót köszönöm Lászlónak!   ..
Disznajházy uraság 2010.06.25 23:29:55
Attila küldött nekem egy érdekes videót, ahol egy számomra eddig ismeretlen, de kifejezetten élvezhető amerikai videós készít egy listát, a legrosszabb játékokról. Üdítően hat, hogy nem a szokásos nevek fordulnak elő, ettől függetlenül nem lehetett vitás, hogy ki lesz a #1. De…..
Komolyan mondom, ha van játék, ahol szabályosan látod a sarokban ketyegni a számlálót a soha vissza nem kapott életidőből, akkor az ez. Az utolsó 3-4 perc különösen kegyetlen  Küldte: Angel38..
Disznajházy uraság 2010.06.22 19:01:18
@..::!i/./*-*¤~giZmo~¤*-*/./i!::..: Nem egy beteg aberrált idióta programozta, csak nyilvánvalóan nem a Rossz PC Játékok Sorozatos emberkék a célközönsége a játéknak :D Mert ami neked nem tetszik, az attól még nem szar, csupán neked nem tetszik. Mondjuk nekem se. Meg sok mindenkinek sem. De hát nem mi vagyunk a célközönség :D Egyébként a Sims is kb ugyanekkora időpazarlás
Game World blog A paradicsomom 2010.06.19 13:55:00
Twitteren már írtam, kaptam egy paradicsomot. Nagyon megkedveltem, szeretném ha egészséges maradna, aranyos kis növény. Ma reggel kicsit lekonyult, adtam neki vizet és a nap is pont kisütött, szépen talpra állt, szerintem nagyon sűrűn kell majd locsolnom. Szóval igyekszem vigyázni…..
Vannak szabályok, amit be kell tartani! Ha az új Xboxra az van írva, hogy ne mozgasd, mikor benne van a lemez, ezt érdemes betartani :D Amúgy a gép veszett jól néz ki, én tényleg Sony-s vagyok (és nem vagyok Xbox 360 párti, mert szerintem kihagyta a Microsoft az anyagot az első…..
Nerd új videója: Cheetahmen Nerd újabb videót jelentetett meg ma reggelre. Nem kívánom ide berakni, csak a linkjét adom meg, ha valaki kiváncsi rá itt megnézheti.Flatley jelezte, hogy a Bugs Bunny Crazy Castle-t addig félreteszi és feliratozza ezt a videót.Adjunk neki kis időt,…..
A Legend Lifestyle webshop tájékoztatott, hogy a kukás motívumból kezd lassan összegyűlni annyi, hogy ellehessen gondolkodni újranyomáson, úgyhogy aki szeretne egy példányt, az itt leadhatja a rendelését. Ha az egésszel kapcsolatban van valami kérdésetek, olvassátok el az ottani…..
Disznajházy uraság 2010.05.28 14:17:03
@Tuli Bácsi: Semmi gond, én ezt olyan értelemben írtam, hogy remélem, én is hamarosan megkapom a pólót, ami mellesleg ilyen meg ilyen. És köszönöm :)
Disznajházy uraság 2010.05.31 15:13:23
Megvan a póló!!!! Itt is van róla a megígért kép: kepfeltoltes.hu/view/100531/Picture_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Sajnos a telefont a géppel összekötő kábel elveszett és szintúgy rossz a fényképező is. így hát csak egy vacak webkamerás képet sikerült csinálni.
Disznajházy uraság 2010.05.31 15:16:40
Megjött freddyD -s pólóm :D Itt van róla egy kép: kepfeltoltes.hu/view/100531/Picture_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Sajnos elveszett a telefont géppel összekötő kábel, és szintúgy gallyra ment a fénylépező, így ez csak egy vacak webkamerás kép