Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wickee

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hírek kávé mellé 2010.06.21 09:38:00
Beperelték a Burn Notice készítőit, mert a sorozat egyik epiódjában látható robbanás helyszínét (egy házat) nem ugyanolyan állapotban adtak vissza a gazdájának, mint kapták, hanem kicsit leamortizáltan. Úgy tűnik, Jason O'Mara (Life on Mars US) lesz a Spielberg-féle Terra…..
Ez most nem egy vicceskedő, hanem hóttkomoly poszt: a netről összeszedtük, mivel foglalkoznak vagy fognak a jövőben foglalkozni a sorozat színészei, illetve készítői - már akiről lehet tudni bármit is.  Daniel Dae Kim (Jin): a Hawaii Five-O-remake-ben kapott állandó szerepet,…..
Jó dolga van a befutott gyerekszínészeknek, legalábbis így innen a távolból mindenképpen: egy rakás pénzt keresnek, és olyan alapot raknak le maguknak, hogy esetleg ha a felnőttkori színészkedés mégsem jönne össze, anyagi gondjaik soha nem lesznek, és nyugodtan foglalkozhatnak…..
Bill Gates néhány órája regisztrált a Twitterre. A Microsoft alapítójának 8 óra leforgása alatt 100 ezer követője lett. Ennél is nagyobb aktivitást okozott a mikroblog szájton, hogy nemrégiben utórengések rázták meg Haitit. Valószínűleg ez a két ok is szerepet játszhatott…..
A Torrentfreak.com éves összesítő listamániájának utolsó darabja hagyományosan a sorozatepizódok illegális (?) letöltésének összesítéséről szóló, alig vártuk már, hogy az idei toplistán a Hősök ne szerepeljen az első háromban (mint tavaly és tavalyelőtt), erre tessék:…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.12.11 09:35:00
Rossz hír a vicces sorozatok kedvelőinek: a Flight of the Conchords hivatalosan is lehúzta a rolót.Ellen DeGeneres saját képregényt kap.A Variety.com mától kezdi az átállást előfizetéses formátumra, bassza meg.Ethan Zohn, a Survivor Africa nyertese úgy tűnik csak megnyerte élete…..
wickee 2009.12.11 09:40:43
comment:com Hírek kávé mellé 2009.12.10 09:33:00
A Gossip Girl képregényben is látható/olvasható lesz, ilyen a borító. Az F/X berendelte a The League második évadát is.Idina Menzel valóban szerepelni fog a Glee-ben, de nem Rachel anyja szerepében, bármennyire is hasonlítson Lea Michele-re.A Biggest Loser fináléval Jay…..
wickee 2009.12.10 10:27:05
@Blackrock: Úgy rémlik valamikor tavasszal. Talán március. De nem 100%. Majd valaki kijavít, ha nagy hülyeséget mondtam. :)
Nu, megvan végre a TBBT magyar címe, sőt, a premier időpontja is. Az Agymenők cím nem rossz, ennél sokkal borzalmasabbat is el tudtam volna képzelni, de szerintem az én javaslatom (és most nem fényezem a majmot, csak mondom) jobb lett volna: Négy kocka meg egy maca. Most már…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.12.09 09:32:00
Kenan Thompson azt nyilatkozza itt viccesen, hogy ő csak azért kerülhetett be a Saturday Night Live-ba, mert a műsornak éppen szüksége volt egy fekete komikusra. Kristin Bauer állandó szereplő lesz a True Blood harmadik évadában. Az első kettőben Eric igen gonosz…..
wickee 2009.12.09 09:56:05
@Casus Belli: Persze, lehetett sejteni, de így látva akkor is huh. :D De mivel ebben a sorozatban eddig még nem lőttek mellé semmivel, ezt is garantáltan székrőllefordulósra csinálták meg. :D
Jó színésznek tartom Zachary Quintot.Ez a mai szerelése nem igazán tetszik, mégpedig azért, mert olyan semmilyen.Sokkal jobb lett volna valamilyen más színű trikóval, egy világos, halvány zöld vagy akár fekete is sokat dobna az egészen.A többi rész sincs egészen…..