Regisztráció Blogot indítok
Adatok
North Face

14 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A nyári hőségben beülni egy frissen megválasztott igazgató szertárába, ahol bizonyára világmegváltó tervek kezdenek körvonalazódni – hiszen ilyenek a frissen megválasztott igazgatók – emberpróbáló feladat.             De nincs mese, be kell lépni, hiszen közös szerelmünk a természet, minden élő…..
   Hol volt, hol nem volt, élt egyszer Szegeden - de legalábbis a környékén – egy  fenyőfa. Nem volt ő se kicsi, se oly nagy – pont akkora, hogy beférjen egy kis szegedi család otthonába. Büszkén nézett körül tűlevelű ágaival, és megfogadta, hogy a biológia tanárok igazságaitól függetlenül itt is…..
Vállig filmben A mi Színezőnk 2022.10.19 20:26:39
   Hol volt, hol nem volt, élt itt egyszer egy család. Igazából sok-sok magyar család él itt és járt ugyanígy, de valahogy ennek a   megemlítettnek jut most az a megtiszteltetés, hogy elmesélje, hogy mi is történt vele a mindennapjaiban. A mindennapok szürkék. Csakhogy:  Ha gyermek születik és…..
Vállig filmben Anyukányi űr 2021.12.12 21:48:37
     Hol volt hol nem, élt egyszer Szegeden egy család. Az erélyes házmester anyukának 1938 őszén lánya született, Ilonka. A kislány a világháború zűrzavarában nevelkedett. A romos tetejű iskolaépületben bizony nehéz volt megtanulni szépen és helyesen írni! Ahogy cseperedett, sokat játszott fiú…..
Vállig filmben Két dolgos kéz 2018.03.17 17:36:27
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy apukám.1933-ban született Szegeden. A máig létező Toldy utcai óvodában játszottak a sokszor felemlegetett nagy diófa alatt. Egyszer kirendelték őket az egyetem elé mert jött a Kormányzó Úr Őfőméltósága. Apukámék bátran kiálltak, átadták a kis…..
  Zizegő séta   Hol volt hol nem volt, hiszitek, se nem, nemrég még csak egy icipici pont voltam, akkora , amekkora a majmócám szeme, ni:   Ahogy üldögéltem valahol OTT BENN, enyhe félhomályban egyszer csak azt éreztem, hogy Anya sétálgat meg lépked valami zizegősön, de amúgy…..
Vállig filmben Wedding On Orfű 2015.07.18 13:13:22
    Hol volt, hol nem volt, talán Makkosházán innen, esetleg a Nagykörúton túl, élt egyszer egy pár. Többen  voltak, mint egy páran, hiszen színesítette a helyzetet egy kamaszlány, valamint egy csökönyös macska, de hát mit lehet tenni, az ilyesmire a magyar a PÁR szót…..
Vállig filmben Szendvics 2015.05.05 18:10:31
    Valamikor régen -mesélik az öregek - járt egyszer egy rossz osztály az Aranyba. A rossz osztály onnan ismerszik itten, hogy tanulói nem tanulnak, de úgy még isibe se járnának , ha nem volna az muszáj, és gézengúzok, és feleselnek, és úgy egyébként satöbbi.  Így aztán…..
Vállig filmben Medencébe, magyar! 2014.07.21 13:02:56
Állítólag az alföldi ember a hegyekbe vágyik, a hegyi meg a síkra. Az udvariasnak tűnő mondattal még nem foglalkoztak a 444.hu-n. Szeged meg a Napfény Városa. Úgy volt, hogy fürdőváros lesz. Ehelyett van egy 3%-ában működő Partfürdő, egy betontekenő /Sportuszoda/ , egy Anna…..
Vállig filmben Néhaság 2013.12.01 17:10:42
Néha annyira váratlanul szépen... ...annyi felbukkanó örömmel /na jó és egy csipetnyi félősséggel/ történik végig egy nap... ...hogy beszélni se tudsz róla. Mert hát nem is lehet. Igen. Bizony, néha  még az a hetvenkétezer magyar szó is kevés az ilyesmire.Meg kell…..
Vállig filmben Apukám világa 2013.11.16 17:51:27
Nyolcvan. Sok az, vagy kevés? Lehet, hogy sose tudjuk meg. Mi minden volt máma? Apró emlékek. Hogy fotózás előtt ne feledjek filmet fűzni a gépbe. És hogy van-e még 5 képkocka. Meg a régmúlt. Hogy valamikor régen /sic!/ a vasútállomáson integettek a vagonokban utazó német…..
           Volt egyszer egy fiatal srác. Munkájában mackólábakat szerelgetett, szabadidejében fotózgatott, álmaiban csengetett, egy picit.            A munkaidőbe néha jelentősen belógott egy fiatal lány, aki ládákat…..
 Intró, öltönyben És akkor elhatároztam, hogy öltönyt veszek fel. Fekete inggel, hogy  a maffia-szcéna is beússzon. Már a bejáratnál le dzsézönsztetemeznek, de ez belefér. Imidzsjavító hatás , ilyesmi.                  …..
Policity Kedves Munkatárs! 2011.12.28 15:29:00
A család levelet kapott Orbán Viktortól, Magyarország munkatársától. Mindent tud rólunk, ehhez nem fér kétség. Segíteni akar – nyilvánvaló –, ezért küldött a szüleimnek levelet, de azért van pár érdekesen orbánviktoros a levélben. A levelet, amit csak…..
North Face 2011.12.29 09:22:43
"Hétköznapi" napló Lelkizés 2010.11.21 20:02:50
A húgom rájött a probléma nyitjára: én nem tudok fáradtan mosolyogni, Ő viszont ezt nem tudja tolerálni. S mivel ezen nem tudunk változtatni, ezért nincs értelme folytatni. Szerintem viszont van: a két szélsőség között mindig van középút, s csak ezt kéne megtalálni.…..
"Hétköznapi" napló Egyedül 2010.06.15 21:44:00
Rájöttem a nagy igazságra, amit igazából már eddig is tudtam: nehéz egyedül. Hittem benne, hogy kemény nő vagyok, hogy megvagyok egyedül is, megcsinálok bármit. De nem, vagy ha igen, akkor nem könnyű. Szóval csinálom, s közben azért gondolkodom, miért egyedül? Össze akarok én…..
A blog olvasói számára nem titok, hogy e sorok írója roppant mód kedveli a különféle Mini-alapú sportkocsikat, amelyekből a hatvanas évek elejétől fogva számtalan létezett, a kisszériás modellektől a kitautókon át egészen az egyedi átépítésekig. A népszerűség okai…..
"Hétköznapi" napló Új célok 2010.05.03 10:01:00
 Beadtam jelentkezésem egy új állásra. Villanyszerelők dolgoznak már reggel óta  az ablakom alatt. 4 kocsival vonultak ki, egy dolgozik, a többi támogatásáról biztosítja. 2 óra „megfeszített” munka után leültek pihenni. Hát írtam levelet…..
"Hétköznapi" napló Óviszünet 2010.04.16 22:24:19
Majd holnap írok, mert hulla vagyok, de a mai kérdés, amely foglalkoztatott, miközben szabin maradtam itthon a gyerekkel a következő:" Ha a város összes óvodája bezár, mert igazgatónőt választanak, akkor vajona  Démász vezérigazgatójának választásakor miért volt áram…..
North Face 2010.04.17 11:08:05
 Végre szabi! Minden napra beterveztem egy kis házi munkát, és sok pihenést, és programot prücsökkel. Nincs annál jobb, hogy a gyerek most tévét néz, én meg írok egy csésze tea és nápolyi mellett (tudom-tudom: hol a fogyókúra???).  De olyan szép ez a…..
"Hétköznapi" napló Füllentés 2010.03.13 17:49:04
 Ma két pasi tette ezt meg velem. Mit is vártam tőlük, hisz férfiak. De ez mégsem lehet mentség számukra. Ha mi egyenesek tudunk lenni, ők miért nem? Hisz, ami rosszul esik, az mindig jobb kimondva, mint valaminek álcázva. Az egyik csak a képembe hazudott, s hiába szembesítettem…..
North Face 2010.03.14 22:08:35
Az eső zuhogott, de nem volt túl hideg. Mivel csak 5 percre ugrottam fel a varrónőhöz a 10-emeletesbe, ezért Scotchie-t kint hagytam a ház előtt. Mivel utálja az esőt, engem meg mindenhova követ, ezért tudtam, hogy meg fog várni. Amint végeztem rohantam le, kutya sehol. Egyszál…..
"Hétköznapi" napló Esős este 2010.02.25 09:35:10
 Anya és gyermek játszik.Anya: „Mi az? Jégen totyog, havon csúszik, vízben úszik, frakkban jár?”Gyerek:” Szánkó” Ezt még gyakorolnunk kell …De az angolja már jól megy. Tegnap meg is szívatta az apukámat, aki hazahozta az oviból. A buszon…..
North Face 2010.02.25 17:40:27
A nő szája a férfi bőréhez ért. Illetve csak ért volna. De érezte, hogy kitüremkedő herpesze megelőzi ebben. S közben beléhasított a gondolat, hogy bír egy férfi megcsókolni egy herpeszes nőt???Fél évente kijön. Most úgy döntött újra meglátogat. Engem meg ez…..