Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dirty

35 bejegyzést írt és 306 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
dirty A román alkotmány 2017.02.10 16:54:53
...nem tudtam már hová menekülni, végül a Nádor utcában a ház tetejére szerelt gázórán kuporogtam, rettegve... miközben a földszintet utánam tűvé téve üldözött a román alkotmány...
dirty A játékmester 2016.12.20 11:31:57
Épp egy vonzó, fiatal hölgyet próbáltam meghódítani, amikor több órás próbálkozás után hidegzuhanyként ért a hír, hogy igazából én nagyon nem vagyok az esete, mert az ő férfiideálja Vágó István...
A Brexitről már sokan sokfelé sokmindent írtak, én a szavazás másnapján ideglevezetésként egy igen részletes e-mailt küldtem ismerősöknek, hosszan taglalva az okokat és okozatokat. Akit érdekel, itt elolvashatja. Most csak érintőlegesen térnék ki rá, hiszen mégiscsak ez adja a cikk témáját...
Dirty 2016.11.21 11:16:44
@aleb19: Jogos a felvetés.

Kedves posztoló, nem akarod esetleg megosztani, hogy milyen feltételekkel vettél fel hitelt? Csak annyi derült ki, hogy 20 évre. Érdekelne. Amúgy hajrá.
napszemüveg Oakley 2015. 2015.05.07 14:18:20
Az Oakley továbbra is durva, de talán nem úgy, mint eddig. Folytatódik a tisztulás, ami a keretek vonalvezetését illeti, és inkább a színek, illetve a festett minták adják az extremitást. És persze a gyűjtők is megkapják a magukét, mint például ez a Madman itt.   Madman: All…..
#474 Sigmund Freud iszonyú király csávó volt: eleve ő volt az első az emberiség története során, aki a súlyosan neurotikus arcoknak nem akart kötőtűt implementálni a két agyféltekéjük közé, hanem inkább megkérdezte tőlük: „Na és ma hogy érzik magukat?” (Amúgy a…..
Fényképen már láthattunk korábban is, de élőben most, a Budapest Motor Fesztiválon volt hozzá szerencsénk először. Az eredeti, gyári Harley-Davidson Street 750 és az átépített motor egymástól kartávolságnyira volt a térben, de a látvány olyan messze volt a két gép…..
Depeche Mode @ Puskás Ferenc Stadion, 2013.05.21. Magyarország annyira szereti a Depeche Mode-ot, hogy mostanra már garantált, hogy minden albumuk köré épített turnéhoz kapunk legalább egy budapesti koncertet is. Persze ezt is könnyű lefanyalogni azzal, hogy már megint túl kellett…..
Bevallom, mélységesen átérzem és megértem azt a Karottát, aki miután hazajött, ugyanolyan kissé mélabús-fájdalmas lelkesedéssel mesélt az idős bácsiról és a Cars and Coffee-ról. Csodálatos lehetett, de nem is a csak a gépek miatt, hanem maga a hangulat, az emberek és a…..
Ez az ausztrál csodabogár a leírás szerint egy MX-5-ös Mazda, valamint némi Rolls-Royce hozzáadásával született azzá, amivé. A többi összetevőről információhiányban szenvedek, de lehet, hogy jobb is. A pingpongasztalnyi géptető, és a Spirit of Ecstasy-ra utaló orrdísz…..
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
dirty életemet a hazáért 2012.01.19 12:10:47
Legoland főispánja magához rendelt, és közölte, hogy az életemet fel kell áldoznom a hazáért. Felsejlettek előttem a miniatűr városok, apró lakóikkal... Könnybe lábadt a szemem, és büszkén beleegyeztem...
Amint azt egy korábbi posztból egyesek már talán tudják, mostanában télen is motorozok, pontosabban robogózok. Kicsit a kényszer vitt rá, ugyanis hosszú mérlegelés után felmondtam a garázsbérletemet a cég melletti parkolóházban. Nyáron eleve szinte nem is használtam a helyet, s…..
Pista fantasztikus új kifejezéssel gazdagítja az ornitológus-harcművészet szótárát: a kárvályfogásból szállóige lesz, az fix. Akármilyen is az új B-Klasse, vásárolni és népszerűsíteni nemzeti kötelességünk, ha ugyanis ki szeretnénk növekedni magunkat az unortodox gödör…..
Persze minden országnak kellenek hősök, nekünk is jár egy kistérségi Jack Bauer, aki megment minket a végromlástól, a terrorizmus pusztító szörnyetegétől, és persze a világot behálózó szervezett bűnözéstől. Mert ahogy az Egyesült Államok, mi is hadban állunk, sőt mi…..
Dirty 2011.10.07 16:35:03
@kis_kiraly: Köszi, király vagy.

@somewhat damaged: Egyetértek, "Oroszlán Szonja" és "hiteles" nem fér meg egy mondatban. Szegény nem szép, de legalább tehetségtelen.
Ezen a héten az igazán elszánt pároknak ajánlunk egy retro-koreográfiát, a Pitykézést.Alapos előkészületeket igényel a póz, hiszen a férfinak egy plasztikai műtét segítségével precíz, valószínűtlenül pisze orrot kell szabatnia magának. A tábornoki tányérsapkát viszont…..
Dirty 2011.07.07 16:52:08
Winkler letette a telefont, kidugta fejét a monitor mögül: „Árpád ez a te területed!” Nem igazán értettem, mire mondja, és aztán sem lettem sokkal okosabb, hogy kifejtette: „Valami régi CBR Vácott, kevés kilométerrel egy kereskedőnél... hívd fel.” Pár…..
Dirty 2011.05.05 10:14:43
Nézek ki aranyvasárnap az ablakomon a kertbe, és a teremtés egyetemességén, a lét hiábavalóságán, továbbá a diós bejgli metszetének és a spirálgalaxisoknak az alaktani hasonlóságán merengek. Szabadidőm eltöltését a felületes szemlélő semmittevésként, a beavatott taoista…..
dirty bajnoki burger 2011.01.21 09:43:00
Épp aktuális barátnőmmel Csillebércen sétálgattunk, amikor szóltak, hogy épp ott zajlik az Olimpia. Egy szempillantás alatt a páros műkorcsolya döntőjében találtam magam.A kűr jól indult, de sajnos a nagy ugrató után, a gödröknél rosszul értem talajt (jeget), és kicsit…..
Éjjel azt álmodtam, hogy a Vaterán látatlanban vettem egy Fiat 850-es kupét. Utána elindultam a dolgomra a Suzukimmal, de az egyik falu végén egy útépítésbe ütköztem. A piros lámpánál ott várakozott a frissen vásárolt Fiatom. Át akartam ülni bele, de nem találtam a kulcsát.…..
Dirty 2011.01.17 10:43:36
Kütyüshop Blog Földön-futó 2010.11.25 09:09:00
Annyiféle terepjáró hobbi jármű létezik már a világban, gondoljunk csak a quad-okra, légpárnásokra, cross motorokra. Nos, újabb taggal bővült ez az illusztris társaság, a Motocrossboard, illetve hogy egész pontos legyek, az ilyen nevű társaság alkotta motoros egysoros…..
Dirty 2010.11.26 17:20:47
Két napja írtuk meg, hogy a Microsoft egy kisebb ország éves GDP-jét félmilliárd dollárt költ a Kinect reklámkampányára. Nem tudom, ebből mennyi ment el a tegnapi Oprah-adásra, de biztosan sok nullával végződő összeg. Oprahnál a reklámszünetbe is százezres nagyságrendű a…..
Dirty 2010.10.20 12:10:50
@Flankerr: még a "kazuál" valamennyire érthető lett volna, de hogyan lett japán mintára az L-ből R?
@Lurian: Fordítva. Az xbox360 1 évvel régebbi, mint a WII. Nem azért ákombákom a grafikája a WII-nek, mert régi, hanem mert szándékosan olcsóbb hardware van benne. Az MS veszteséggel árulja az XBOX360 minden egyes darabját, amit aztán a játékokon hoz be, a Nintendónak már a konzolon is nyeresége van.
Dirty 2010.10.20 12:36:47
@Stöki: Értem
@xboxer: így van, dől a zseton, nem kell őket sajnálni.
Dirty 2010.10.20 12:38:30
@raly: nem a kinectre élveznek, hanem az INGYEN-re. Ha ingyen szart osztott volna az Opra, talán az is hasonló sikert arat.
Katy Perry @ Papp László Budapest Sportaréna, 2010.10.01. Katy Perry közönsége ötszámjegyű összegért vett jegyet az idei ősz egyik legnagyobb reklámkampányára. A dologgal talán maguk sem voltak tisztában, sőt az Arénát elárasztó gyerekeknek ez vajmi keveset számított.…..
Dirty 2010.10.03 11:50:13
@ColT: Ne beszéljél latinul, mert nem tudsz.