Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ethan

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai nézettségi versenyben jelenleg vezető, és vélhetően az év végét is ott megérő CBS bejelentette, hogy 18 reality-jét, sorozatát és egyéb műsorát folytatja jövőre, ami nem túl sok jóval kecsegtet a csatornának forgatott 23 pilot készítőinek. A folytatódó…..
1 Mi az élet értelme?2 Van Isten?3 A szőkéknek tényleg jobb?4 Melyik a legjobb fogyókúra?5 Van-e élet a Földön kívül?6 Ki a leghíresebb a világon?7 Mi a szerelem?8 Mi a boldogság titka?9 Meghalt-e Tony Soprano?10 Meddig fogok élni?(Az Ask Jeeves site kutatása alapján.)..
ethan 2010.09.25 13:09:08
retro gastro Melba kocka 2010.03.17 06:39:00
A Melba kocka elengedhetetlen tartozéka volt a ’70-es, ’80-as évek ABC-k pénztárgépei mellett elhelyezkedő kis fehér állványnak (valahol kis műanyag kosár helyettesítette az állványt), ahonnan a vásárló az utolsó pillanatban is berakhatta a nélkülözhetetlen…..
Vitathatatlanul a ’70-es évek napközis sikerebédje a bableves, piskóta csokiöntettel volt. A bableves ilyenkor háttérbe szorult a piskóta csokiöntet mellett (volt úgy is, hogy gulyás volt vagy húsleves). Már délelőtt pletykák keringtek az iskolában, szünetben a testvérek…..
tvblog Visszavágott a Heti hetes 2010.02.15 12:03:00
A jobb filmválasztás döntött, vagy a Heti hetes iránt hű nézők kitartása? Esetleg a Damu - Verebes - Staller trió kevésbé volt népszerű a nézők körében? :)Az RTL Klub vitte el nézettségben a vasárnap estét, mert bár este héttől még a Naplót többen nézték, mint…..
ethan 2010.02.15 20:59:20
én sem értem... számos jó formátumot vásárolt már a TV2, ami külföldön mind-mind siker volt, nekik mégis mindig sikerül elszúrni... pedig annyira várom már, hogy egyszer értelmes és nézhető "ellenfelet" állítsanak a heteknek, mert baromi unalmas egy műsor már, rég lejárt lemez, pedig az ember szívesen nézne legalább hetente egyszer egy szórakoztató műsort

@sorozatmania: én nem hasonlítom Fábryhoz és pontosan ezzel szúrta el a TV2 szerintem, hogy arra próbál hajazni. Ez a műsor nem a "klasszikus" talkshow-nak indult akkoriban, amikor az ATV-n ment nem volt ennyire szétnyálazva az egész, nem kellett unalmas, sehonnan jött "celebeket" nézegetni és nem volt előre szétkürtölve a bulvársajtó egy "hírrel", amit aztán meg lehetett beszélni a műsorban

tudom, hogy ez egy másik Frizbi, de akkor is, erőltetett, unalmas, szánalmas és a kukában fogja végezni
ethan 2010.02.15 22:03:05
@lekvárzsibbasztó: áruld már el, hogy a magadfajta tökéletes elitek mit néznek, hátha találunk kitűnő műsorokat közötte és esetleg vásárol belőlük a TV2
Mosolyka Minek örüljek? ... 2010.01.18 21:24:00
    Minek örüljek?... Hangzott a kérdés a vonal másik oldaláról. Szerviz cégnél dolgozom, így legtöbb esetben hibás termékekkel kapcsolatban keresnek fel minket. Én telefonon „fogadom” az ügyfeleket, akiknek legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni, vagy…..
Mosolyka Séta a múltban... 2010.01.16 19:29:00
    Jó néhány évvel ezelőtt találkoztam a „Séta a múltban” című filmmel. Bár akkor még nem tudtam a címét. Hetekkel ezelőtt a „véletlennek” köszönhetően rátaláltam újra. Megnéztem és ismét csodás perceket okozott…..