Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bödönödön

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A merevség bejárja a férfiéletet. Reggeli merevedés, napközbeni merevedés, éjszakai merevedés, merevrészegség, kasztnimerevség, hullamerevség. Bár ez utóbbi unisex programelem. Mindenesetre mutatnék pár képet, hogy milyen merevítőket lehet kapni AE86-hoz. Csak úgy, okkal...
bödönödön 2017.06.18 23:45:55
Röviden: sokba. Hosszabban: nagyon sokba. Mivel úgy alakult, hogy külföldi autót vettem, így ezt is bele kellett kalkulálnom az előzetes költségtervezetbe, de a konkrét számokon azért így is újra és újra seggre ülök. Vegyük végig onnan, hogy bejött az autó, az NKH-n és NAV-on át odáig, hogy…..
Kicsi lett a Micra. Amikor vettem, ingázásra egyedülálló szülőként, egy-két gyerek szállítására ideális választás volt. 850 kilós testét szépen viszi az 1,3 literes benzinmotorja. Magyar papírokkal nem is kaptam volna ennyire jól felszerelt példányt, klímával, légzsákkal,…..
Belsőség Heti merítés 2015.03.08 09:17:41
A szerethető UFO Rájöttem az autó talán legnagyobb hibájára: nem lehet tőle racionális érvek mellett megszabadulni. Egyszerűen megy és az üzemanyagon, kopó alkatrészeken kívül nem kér semmit. Amit megbízhatóságon megnyer,azt elveszíti a karosszérián Idős bácsié…..
Belsőség Heti merítés 2014.03.30 09:08:34
Borzadályból autó Jáj anyám, kiderült, hogy kicsi a 1982-es, 1.3-mas colt, kellene venni valami nagyobbat, szebbet, erősebbet. Olcsón. De mit? A kisoroszlán nagyot harap Kb 30 000 km ezelőtt elkezdte csinálni, hogy jobbra kanyarodásnál világít az olajnyomás lámpa biztos…..
bödönödön 2014.03.30 15:38:28
@Muzsikok közt: És miből tudod biztosra, hogy szétesett? Hogyan tudod házilag ellenőrizni? Annyit hallottam, hogy nagyon terpesztenek olyankor a hátsó kerekek, meg, hogy biztonytalan kanyarban?
Egy kereskedő, aki nem ad el rossz autót. Egy tréfás Golf, ami naponta csak egy percig rossz. Egy elhúzódó hibakeresés, amitől égnek áll a technikus haja. Egy próbaidős, aki vizsgamunkát végez. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Belsőség Opel Adam és Nissan Z-k 2012.12.19 20:31:15
Valójában most iszonyatosan szentimentális kéne, hogy legyek, mert mégis csak az utolsó idei adást látják itt alant. Tíz epizód, ennyi fért most bele, de a jó hír az, hogy a tervek szerint lesz még sok. Nagyon sok. Ráadásul már márciusban kezdünk, ha minden jól megy. Így már…..
Áki Kovács To: Bazsó Gábor Subject: longtube Szia! Sikerült összeforgatni ezt a rettenetet. Stimmel a hossz, a keresztmetszet, elfér az aláfordított kerék, valamint a váz és a kormányoszlop is. 20 patentív és két nap ment rá, és még össze kell hegeszteni, mert csak pontozva…..
bödönödön 2012.10.30 10:56:33
@CarNage: Jó az, nem kell bajlódni majd a gumimelegítéssel. :) Ha a sidepipe vége jól lesz irányítva egy kicsi jut majd a hátsókra is.

Egyébként jó látni, hogy alakul a kocsi, kiváncsian várom mikor már végre mozogni is fog tudni önerőből! Úgyhogy, hajrá!
Sebastian Vettel tökéletes hétvégét produkált Japánban: megszerezte a pole pozíciót és a rajt-cél győzelem mellé a leggyorsabb kört is bezsebelte. Miután Fernando Alonso elvérzett az első kanyarban történt balesetben, a Red Bull németje 4 pontra - a korábbi tizedére - faragta…..
bödönödön 2012.10.08 11:13:09
@Sünmami: Hogy mikor? Például 2007-ben, 2008-ban és 2010-ben. :D
Bár az első 3 helyet mondani túlzás, Raikkonen-nek sajnos már semmi esélye, szerintem. Nagyon lemaradt a Lotus. Úgy tűnik a dupla DRS fejlesztés és tesztelés elvesztegetett idő volt.
Montrealtól azt kaptuk, amit mindig: az idény legszenzációsabb versenyét. Lewis Hamilton kétcserés taktikával is le tudta győzni a egyetlen kiállásra bazírozó Fernando Alonsót, illetve a derekát végül beadó Sebastian Vettelt. A McLaren-pilóta kanadai diadala révén a szezon…..
Három év és kb. hárommillió forint kellett, hogy a Cougar vezetési élménye elérje azt a szintet, ami kicsivel a vételi állapot felett van. Nehéz összehasonlítani Csikós Puchjával, amiről 2006-ban írta ezt a posztot, és azóta belement egy-két százezer, de ugyanúgy néz ki, mint…..
bödönödön 2012.06.01 21:15:25
@Rák Attantam:
Hallgasd meg az égéstér legújabb adását, már kész van a cougar. Olyan nagy baj nem lehetett vele, ha sitty-sutty meg is javult mindene. Azért remélem lesz róéa cikk, hogy mégis mi volt a gond.
 Na itt is van Magyarország legteátrálisabb tehetségkutató reality-je a 2. évaddal, remélhetőleg még több könnyel, drámval és sorstragédiával, mint az első szezonban, és akkor biztosan nem fogunk unatkozni. Ez még természetesen nem az élőadásos-szavazásos szakasz, hanem…..
bödönödön 2011.09.05 13:41:59
@vault_dweller: a gitarszolo jo volt benne, mer`akkor kussban voltak.