Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tenerife utazás ingyen

71 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne várjon tovább a nyári időpont lefoglalásával, mert ingyenes szálláshelyeink gyors ütemben telítődnek!Segítségképpen most is összegyűjtöttünk egy pár rendkívül kedvező repülőjegy ötletet!Minden májusi időpontra, azoknak akik ingyenes szállásukat nálunk…..
A Kanári szigetek ízeivel ismerkedhetünk meg a nemrégiben Tenerife szigetén megnyílt hangulatos étteremben. A teljesen felújított, tipikus Kanári házban helyet kapó étteremben mindenki megtalálja az izlésének valót akár ebédről, vacsoráról vagy csak egy kávéról van…..
Ingyenes szállásunk mellé, 2 család részére, ingyenes félpanziót* is tudunk biztosítani2010.04.16-04.23 hétreErre az időpontra a Neckermann 80 000 Ft-tól kínálja a repülőjegyet illetékkel együtt.Amennyiben még a héten utazna a Neckermann charterre 70 000 Ft-ért tud jegyet…..
Rodeo („zabálda” ahogy a helyi magyarok hívják)Urbanizacion Playas De Fañabé, 35, 38660 AdejeKicsit szocreál külső kinézet rendkívüli finomságokat takar. Fix (kb. 20 euró) összegért, korlátlan ételfogyasztásra van lehetőség, az italokért külön kell fizetni. A…..
Kedves Nagy Emese!Az Önök szervezésében voltunk június 6 és 13 között a Regency Resorts vendégei. Ezúton szeretném Önöknek is megköszönni a lehetőséget, bár nem lettünk a Regency Club tagjai, nagyon jól éreztük magunkat Tenerifén, mesés és nagyon kellemes hetet töltöttünk…..
A Gran Canaria-n történt baleset oka az volt hogy a ketreceket takarító munkatárs távozásakor rossz gombot nyomott meg, és kinyitotta a tigrisek ketrecét.  A Kanári szigetek történetének legnagyobb állattragédiájában azonban az a legszomorúbb, hogy a kiszabadult három…..
Elkezdődtek a nyári előfoglalások ingyenes szállásunkra.Összegyűjtöttünk egy pár rendkívül kedvező repülőjegy ötletet!MenetrenElkezdődtek a nyári előfoglalások ingyenes szállásunkra.Összegyűjtöttünk egy pár rendkívül kedvező repülőjegy ötletet!Menetrend…..
  Kedves Emese!Szeretném megköszönni ezt a csodálatos utazást. Tenerife nagyon szép sziget, és ezzel a megoldással kivételesen kedvező áron sikerült kijutnunk. A Regency Club színvonalas szállást biztosított csodás kilátással az óceánra. Sok rossz véleményt olvastam a…..
HellóUtazást tervezve,  a neten keresgélve jutottunk el az www.tenerife-utazas-ingyen.hu  oldalra.Emesével folytatott telefonbeszélgetést követően a cél állomás már nem volt kérdés. Március elején kellemes időjárás ás kedves emberek fogadtak minket a szállodában.…..
A világhírű rapper március 27-én lép fel Tenerife szigetén a Before I self destruct elnevezésű világkörüli turnéja keretében.  A koncteret a Santa Cruz -ban található Recinto Ferialban rendezik. Jegyeket Tenerifén a CajCAnarias, és a Tick Tack Ticket irodájában lehet…..
 3 család számára tudunk ingyen félpanziós* helyet biztosítani Tenerifei ingyen szállásunkra.Az időpont 2010 március 26 - április 02 valamint továbbra is van még egy szabad félpanziós* helyünk a március 19-26 időszakra.  Jelentkezzen minél…..
Ingyenes szállásajánlatunkról szóljon barátainak is. Ajánlásával nekik is eljutathatja bemutatkozó hírlevelünket.  Nyerjen Tenerife útikönyvet!A nyereményjátékban való részvételhez nem kell mást tennie mint elküldeni bemutatkozó hírlevelünket barátainak, ismerőseinek,…..
Látnivalók a városban: Loro Park (Papagájpark)Lago Martianez (Martianez medence)A Costa Martianez komplexum, mely Puerto de la Cruz büszkesége, egyike a legjobban kedvelt mesterséges strandoknak. Ez a különleges mestermunka híven őrzi a Kanári Szigetek építészetét eredeti szobrokkal…..
Percekkel ezelőtt kaptuk a tájékoztatást hogy visszamondás miatt felszabadult 3 család számára ingyen félpanziós* hely Tenerifei ingyen szállásunkra.Az időpont 2010 március 19 - 26  Jelentkezzen minél előbb!Szokásunkhoz híven most is javasolunk repjegyárat az…..
Puerto de la Cruz egy város és egyben megye neve is Tenerife szigetének északi részén, az Orotava völgyben. 4 km-re van La Orotava-tól, 37 km-re nyugatra Santa Cruz de Tenerife-től, és 25 km-re a tenerifei északi reptértől a TF5 autópályán. A népesség 31,830 fő, a népsűrűség…..
Los CristianosLos Cristianosnak, amely korábban halászfalu volt, 2 partja van. Fő partja a Playa de Los Cristianos, ez egy igen nagy partszakasz, vízi sport lehetőségekkel, napozóágyakkal, ingyenes zuhanyzókkal, és folyamatosan vízimentők felügyelik a strandolókat. Itt a…..
Első sorban Playa de las Americast szeretnénk bemutatni Tenerife látnivalói közül, hiszen itt található a Regency Club is, amely az ingyenes szállás lehetőséget* kínálja az érdeklődőknek.A turizmus kialakulása Bengt Rylandernek köszönhető. Ő 1956-ban érkezett a szigetre,…..
A Hotel Botánico-ban megtartott jótékonysági est eredményeként 100 000 dollár jut el a Kanári Szigetek lakosaitól a Haiti földrengés áldozatainak. A jótékonysági vacsorán csaknem 600 személy és cég képviseltette magát ezzel jelezve, hogy a Kanári szigetek lakói lelkükön…..
A másik átszállásos lehetőség a fapados repülőjegy. Egy átszállással el lehet jutni Tenerifére kifejezetten olcsó áron. Ez a típusú Tenerife repülőjegy már 30 000 Ft-tól elérhető, több légitársaságot összekombinálva. A fapados repülőjegy akkor éri meg, ha időben…..
A legkényelmesebb Tenerife repülőjegy megoldás a charter. Jelenleg csak a Neckermann indít chartert Budapestről. Az idei menetrend szerint hajnali indulással és kora reggeli érkezéssel Tenerife déli repterére. Normál esetben ez a megoldás kb. 125 000 Ft/fő (illetékkel mindennel)…..
Most, hogy már Tenerifére ingyenes szállással is lehet utazni (bizonyos feltételekkel) a kulcskérdés az olcsó Tenerife repülőjegy lett.A Tenerife repülőjegyet önállóan kell megvenni, többek közt azért, hogy ott se lehessen bújtatott költségre gyanakodni. Természetesen…..
400 000 watt fénytechnika, és 80 000 watt hangtechnika felhasználásával installálták a Kanári szigetek legnagyobb rendezvényének a Tenerife karneválnak egyik színpadát.  A 2550 négyzetméteres színpad magában foglaja az úgynevezett backstage területet valamint egy…..
Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy amennyiben nyári időpontban szeretné igénybe venni egyhetes ingyenes tenerifei kikapcsolódási lehetőségünket, akkor saját pénztárcája érdekében érdemes már most repjegyet és szállást foglalnia, hiszen menetrend szerinti…..
 Miért hívják Tenerifét az "Örök tavasz szigetének"  Afrikai partok közelsége és az óceáni áramlatok miatt a szigetnek speciális klímája van. Télen is kellemes, 20-25 fok közötti a nappali hőmérséklet, de nyáron sincs fullasztó hőség.Tudjon meg…..
Mi az üdülőjog? Üdülőlétesítmény egy adott apartmanjának adott időtartamra (általában heti turnusokra), meghatározott számú évre, vagy "örökre" szóló igénybe vételének joga, vagyis üdülési jog. Az üdülési jog vonatkozhat ingatlanra és járműre…..