Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szurkoló

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra élvonalba álltak, akik már régen megmondták, hogy ez már nem az a Barca, viszont ez a Real Madrid az a Real Madrid lehet. A sok szakértés és a meg nem kerülhető tények mellett, több kérdés merült fel bennünk annak kapcsán, hogy mi is történik valójában a 25. fordulót…..
Geekblog Karambol 2010.01.28 20:02:00
Mindenki ismeri azokat az autóreklámokat, amelyeken nagymellű luvnyák síkos motorháztetőkön terpeszkednek. Mindenki ismeri az autóbuzik űberfasz-nagy kipufogóit. Cronenberg a szex és a technika e furcsa szimbiózisát ábrázolja J. G. Ballard kultuszkönyvére alapuló filmjében; a…..
Melyik a valaha volt legjobb South Park epizód? Melyik kompromittált a legszélesebb tömegeket, illetve melyik volt a legblaszfémabb? Melyik rezonált a leggroteszkebb metaforával egy kelendő problémára, valamint melyik ágyazta egymásba a leggaládabbul az összeilleszthetetlen kulturális…..
A forduló, amelyben sok érdekes dolog történt, de mégis csak egyetlen dolog számított: sikerül-e nemes bosszút állnia a Barcelonának a tavalyi vélt vagy valós sérelmekért. A küzdő felek ellentétesen készültek a mérkőzésre. Utólag azt mondhatjuk, hogy a Donyeck elleni…..
Átlag tízévente kel ki tetszhalott állapotából a western, de még egyszer sem volt annyira kómában, mint manapság. A 2000-es években még a két lábon járó defibrillátor, Clint Eastwood is a világháborús hadszínterek felé fordult, Costner Fegyvertársak-ja elsikkadt, még az HBO…..
Nou San Trafford Platini Öszödön 2007.05.16 04:34:00
Az, hogy a nemzetközi sportszervezetek csak egy kicsit korruptabbak és sötétebbek, mint egy közbeszerzési pályázat egy kelet-európai főváros metrójának megépítése előtt, eddig is közismert tény volt. Mint ahogy az is, hogy néhány műkorcsolya-pontozóbírót és a Nemzetközi…..
Szurkoló 2007.05.16 15:06:17
Sajnálatos módon rossz a focihoz való hozzáállása mind a cikk írójának, mind sok embernek itt Magyarországon. A foci nem más, mint pénz, pénz, pénz, azaz üzlet. BUSINESS (igen, angolul). Nem politikához kell hasonlítani, hanem az olajpolitikához.
A kis közép-európai piac miatt nem szavaztak az Eb pályázatra sem. Platini azért mert régen tudott focizni, nem tudom, hogy miért lenne jó most üzletembernek. Ezért is tart ott a maygar foci, ahol tart, mivel ex-futballisták irányítanak mindenhol, akik a sok fejeléstől elbutultak, és nem végeztek el közgazdasági egyetemet. (tisztelet a kivételnek)
A kis országok focija pedig akkor lesz jó, ha ugyanakkora piacot tudnak maguk mögé állítani, mint egy nagy országbeli klub. Ezt a nemzeti bajnokságokkal nem lehet elérni, amikor egy 2 milliós város cirka 5-7 elsőosztályú klubot ad egy országnak. Egyedüli megoldásnak azt látom, hogy nem nemzeti bajnokságokat kell indítani, hanem régióbelieket, pl Ausztria -Mo.-Szlovákia klubjai egy közös ligában vesznek részt. Az első osztályban csak a régió legjobb 20 csapata szerepelhetne, jelen állás szerint sajnos Mo. max 2 csapatot adna a foci színvonalát elnézve. Megvalósításnak el tudnám képzelni a sapnyol liga felépítése alapján (1div, 2A, 2b1division...). A 2B divíziók lehetnének már nemzetiek. És akkor a bl-ben tényleg nagy közép- kelet-európai klubbok indulnának el, nem pedig üzletileg kis senki csapatok, mint a Debrecen (hajrá Loki).
Idő kérdése hogy belássák ezt a kis országok, de nincs más út, ha sikert akarnak elérni mind klubszinten, mind futball üzletben.

Ui.: egy gazdasági példa: EU létrejötte ugyanezen okkora vezethető vissza.