Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Töti

27 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nagy csapás érte Jennifer Anistont. Elhunyt kedvenc kutyája, Norman. A corgi-terrier keverék blöki néhány hete távozott az örök vadászmezőkre, tizenöt évesen. Az egykori Jóbarát és kutyusa között különleges kapcsolat volt, amit Jen sokszor úgy írt le, mintha…..
Miley Cyrus újonnan szerzett kedvencével Los Angelesben.2010. február 7. Los Angeles Forrás: People Pets..
A színészt és szőrős barátját New York-ban sikerült elkapniuk a lesi fotósoknak.2010. február 5. New York Forrás: Eagle Press..
A fiatal kora ellenére durván narancsbőrös combokkal rendelkező énekesnőt, Lily Allent Londonban kapták el a lesi fotósok, amit a csípős hidegben kutyáját sétáltatja. 2010. február 3. London Lily Allen narancsbőre Forrás: Splash News Online..
Kedvence tragikus elvesztése még mindig fáj Jessica Simpsonnak, ezért jól esett neki, amikor egy éjszakára kölcsön kaphatta hálótársnak ezt az aranyos kiskutyát. Forrás: Twitter..
Ashley Tisdale-t féltve óvott máltai keverék kutyusával a kezében kapták lencsevégre a szemfüles fotósok, miközben épp egy találkozóra tartott. 2010. január 16. Toluca Lake, KaliforniaForrás: Celebrity Gossip..
Talán a helyszűke miatt tartja kedvencét rövid pórázon a kissé szomorkás hangulatban lévő Matthew Broderick, miközben New York City-ben sétára indultak.2010. január 16. New York City, West Village Forrás: People Pets..
Naomi Watts kéztakarással jelezte a lesi fotósoknak, hogy megunta a társaságukat, akik folyamatosan a színésznő nyomában voltak, miközben épp indulóban voltak férjével és családjuk legkisebb tagjával.2010. január 15. New York City Forrás: Zimbio..
Az Alkonyat csinos sztárjának arcáról sosem hervad le a mosoly. Ashley Greene még akkor is kedvesen mosolyog a kamerába, amikor épp kutyasétáltatás közben kapják el a paparazzik.2010. január 15. West Hollywood, Kalifornia Forrás: Pacific Coast News..
Vajon melyik sztár kutyájának van a legjobb dolga? Ki az elmúlt év legjobb celeb gazdija? Összeszedtünk néhány hírességet, akik szerintünk nyugodtan indulhatnának egy ilyen megmérettetésen.A gondos Sarah Michelle GellarAz állapotosan is csinos Sarah Michelle Gellar akkor sem…..
Honlap: www.noeallatotthon.hu..
A korábbi évekhez képest még jobban leterhelődtek az ebtelepek országszerte, folyamatosan érkeznek a megunt és kidobott kutyák, mellyel már sem a telephelyek, sem az állatvédő szervezetek nem tudják a lépést tartani. A tarthatatlan helyzet ellen az állatvédők folyamatos akciókat…..
 Írja a People Pets Ashley Tisdale törpe méretű máltai kutyusáról, akit eddig főként csak a színész-énekesnő karjában lehetett látni. Reméljük, még többször sikerül meglesni őket séta közben, bár a sztár elmondása szerint, mostanában inkább a karácsonyi…..
A még mindig gyönyörű és fiatalos Janice Dickinson büszkén pózol a kamerának csokoládé színű kedvencével, a labrador Chesterrel. 2009. november 29. Beverly Hills, KaliforniaForrás: People Pets..
Megismered? Nehezen ugyan, de a pufi arc mögül azért fel lehet ismerni az egykor sármos komikust, Steve Martint. A sztár igencsak meghízott az utóbbi időben, nem ártana, ha több és sokkal aktívabb sétákra vinné kedvencét. Biztos, hogy ennek négylábú barátja is örülne. 2009.…..
Dustin Hoffman imádja a kutyákat, és a kutyák is rajonganak érte, ahogy ez a lelkes kölyökkutya is, aki egy olasz reklámfilm forgatási szünetében sok sok puszival hálálta meg a színész kitüntető figyelmét.2009. november 17. Forrás: Zimbio..
Ashley Judd és férje, Dario Franchitti két kutyájukkal a Los Angelesi repülőtéren, ahol várakozás közben, a PETA állatvédő szervezett pólóját viselő színésznő gyöngéden felemelte és puszilgatta egyik kutyusát, ezzel is megmutatva, mennyire imádja az állatokat. 2009.…..
Sienna Millert és Besst séta közben lesték meg a Washington Squere Park közelében. A kutyasétáltatáshoz csatlakozott a sztár egyik barátnője is, akivel egy pohár kávé kíséretében hosszasan elbeszélgetett a csinos színésznő.2009. november 7.  New York CityForrás:…..
A korábban csak négylábú kedvenceivel látható színész újabban ennek a szőke hölgynek a társaságában mutatkozott, akiről végül kiderült, hogy a barátnője a valaha sármos sztárnak.A két kutyus nagyon aranyos, de még mindig nem tudjuk, mi történt Jaws-al, a hófehér…..
A 3 éves, spániel keverék kutyát, Pokert még szeptemberben adoptálta egy menhelyről a veterán zenész. Neil legnagyobb örömére Pokert nem zavarja a hangos zene, és szívesen tart gazdájával a stúdióba, ahol az énekes-zeneszerző épp új albumán, "A Cherry, Cherry…..
Ron Perlman (Elveszett gyerekek városa, Pokolfajzat) villantott egy mosolyt a kamerába, miközben feleségével, Opal-lal sétáltatják közös kutyájukat, Nigel-t.New York City, 2009. szeptember 26. Forrás: Juan Soliz / Pacific Coast News..
Új módját választotta Jessica Biel, hogy elbújjon a paparazzik elől? Nem rossz ötlet, azonban a fiatal színésznőnek csupán a széllel gyűlt meg a baja, miközben kutyájával, a pit bull Tinával indult sétára. Extra infó: Jessica Biel a minap kapta meg Kathleen Zellner ügyvédnő…..
James Belushi és gyönyörű németjuhász kutyája, amint épp megpihennek séta közben. Vagy talán csak a kamerának állt meg pózolni a színész…Los Angeles, 2009. szeptember 21.  Forrás: Flynet..
Szeretett kutyája, Loki halála után Mickey Rourke ismét csivavát választott négylábú társául még az év elején, akivel azonban úgy tűnik, nem került olyan szoros kapcsolatba, mint korábban Lokival. Olyannyira nem, hogy a hófehér Jaws-t mostanában nem is látni Mickey…..
 Jennifer Aniston volt kedvese, John Mayer 25.000 dollárt adományozott két állatvédő szervezetnek, melynek köszönhetően három kutyát sikerült megmenteni az altatás elől. Talán átragadt a színésznő kutyaimádata John Mayerre is? Elképzelhető, azonban a meglepő adomány…..