Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nascor

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Schiffer András-Kálmán Olga csörte egészen elképesztő indulatokat keltett. Az apropó, a 44. március 19-ei emlékmű, önmagában felháborító, mert történelemhamisítás, nemzeti önfelmentés, olyan gyalázat, ami a holokauszt túlélőinek, illetve az áldozatok leszármazottjainak…..
Ha felnézünk az égre, csillagok sokaságát látjuk. De ezek a saját szemünkkel csupán apró pontok az égbolt sötét masszájában. Esthajnal csillagként láthatjuk a Vénuszt, illetve a csodásan ragyogó Holdunkat is szemügyre vehetjük esténként. De mi a teendő, ha még a…..
Nascor 2014.01.15 07:57:27
@taxi33: Nekem érthető volt idézőjel nélkül is, mivel nagy n betűvel írta a Nagy obszervatóriumokat. Így már első ránézésre feltűnt, hogy ezt nem csak a cikk írója emelte ki holmi kedvtelésből, hanem oka van a nagybetű használatának. Ha már mindenképp nyelvészkedni akarunk, ugye.

Nem elég nyelvtanból kioktatni valakit, érdemes egy kicsit konyítani is a témához.
Mandiner blog Petőfi hava 2013.03.17 07:17:00
Így szombat éjfél felé, amikor ezt írom, és amikor az összes létező híradó visszanézése miatt vagy nyolcszor hallottam Harangozó Tamástól, hogy „a kialakult helyzetben”, amikor alacsonyan szállnak a minőségi állami szolgáltatásokra szuperérzékeny blogbejegyzések, amikor…..
Szerda este a szervezett megmozdulás lezárultával a tömeg nem oszlott fel, hanem spontán tüntetés jelleggel a Lánchídra ment (1986. március 15, megvan?). Az eddig a tüntetőkkel, még a spontán szakaszban is együttműködő rendőrség innen több fiatalt bekasztlizott, bevitték őket…..
E napokban a gyerekeink csinálják a politikát. És hát lássuk be: jobbak, mint mi. Ebben is. Nagyon szégyellném magamat azok helyében, akik törvénysértéseket emlegetnek, meg arra tesznek körülményeskedő utalásokat, vajh melyik párt kottájából játszanak a napok óta…..
Nascor 2012.12.13 14:20:51
Az olimpia egy természetesen nacionalista képződmény, amelyen országok versenyzői állnak fel a rajt előtt és nemzetüket képviselve próbálnak minél jobb eredményt elérni. Nincs is ezzel semmi gond. A gond az értelmezéssel van, vagyis azzal, hogy a soviniszta vagy a patrióta él…..
Nascor 2012.08.13 21:45:26
@Jaffar: Igazán építő hozzászólás volt. Remélem, ezt már nem Magyarországról írod. Semmi szükség itt ugyanis rád. És ha már elmentél, hálát adhatnak az itthon maradtak, hogy nem fertőzöl itt tovább.
A brit Yacht Island Design Trópusi Szigetparadicsom névre keresztelt úszó szigete 90 méter hosszú, 33 méter széles és 15 csomó sebességre képes. A jachton egy "működő" vulkán is található, amiből a feltörő víz táplálja a medencét. A "tengerparton"…..
forrás..
Nascor 2011.08.22 12:16:44
forrás..
Nascor 2011.08.10 19:09:06
Belvárosi söröző a Ferenciek terén: www.keltapub.hu Gyradiko étterem - Egy falat Görögország www.gyradiko.hu Belvárosi cseh söröző: www.staropramenpub.hu   AAUK, fizetett szakmai gyakorlat www.aauk.eu Weboldal a vízipipázásról  www.vizipipa.eu/akcio Egyedülállók,…..
Style by Me Új táska tavaszra? 2011.03.22 20:34:00
Végre itt a tavasz! Eljött az idő, hogy lecseréljük az unalomig viselt téli fekete táskánkat színes - vidám tavaszi darabra. A zipzárral is rendelkező, patentos, egyszerű formák a legdivatosabbak. Válasszatok a tavaszi divatszínek: a píros a kék a sárga és a rózsaszín…..
Dobogó szív, kontrollálatlan végtagmozgás a bankkártya irányába, párásodó szemek, hangos sóhajok: igen, ezek a Chanel kívánás tünetei, amelynek mindegyikét diagnosztizáltam magamnál a lenti kollekció láttán. Természetesen a márkától megszokott, jellemző (láncos fogantyú,…..
Akinek már nagyon hiányzik Vágó István, most szombaton megnézheti magának ahogy a Szkeptikus Társaság tagjaival együtt túladagolja magát homeopátiás szerekkel az Országos Gyógyszerészeti Intézet előtt - tudta meg a Népszabadság. Vágó a tévéből távgyógyító mágusok után…..
Orbán Viktor keresztülvágtat Szlovákián, Nagymagyarország mellett agitál, új magyar állampolgárokat toboroz. Vajon, hogyan reagál erre a mi vezérünk, Radičová asszony? Ez az inkompetens személy megalázkodik előtte. (A képen: Gyere, Viktorka, vigyed földünket és népünket!…..
Nascor 2011.02.03 12:42:20
@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe:
nehogy agyvérzést kapj..
Kovácsné a tegnapi kurtább beküldése után ma ismét masszív anyaggal jelentkezik, némi filozofálgatással körítve.Régi Galaktikáknak fordítási hibákat felróni, lássuk be, nem fair. Akkoriban örülhettünk, hogy valaki egyáltalán veszi a fáradtságot, és ellát minket némi…..
Cecília csak szerette volna tovább használni az internetet, mert már úgy megszokta a pajkosan villogó reklámokat, de sajnos erre nem volt lehetőség. Miután a DigiTV átvette a Rubicom hálózatát, 2 hónapja várja, hogy kiépüljön az új hálózat, mert a régihez inkább nem nyúlnak.…..
Nekünk, magyaroknak nem kell különösebben magyarázni, milyen érzés apró nyelvi szigetként létezni egy minden részletében idegen lingvisztikai környezetben. Végigszopva ezeregyszáz évet az indoeurópai nyelvcsalád három nagy ágának, a szlávnak, a germánnak és az újlatinnak az…..
Lehet, hogy legfrissebb sztorink egy BKV-pénztárosokból álló, bérlethamisító maffia leleplezéséhez vezet majd? Nem valószínű, hiszen Alexandra elképesztő történetéből nem derülhet ki, hogy ki volt a csaló. Ami biztos, hogy olvasónkat feltartóztatták a Moszkva téri…..
Nascor 2010.06.16 06:08:58
@Rókakígyó: Nincs ilyen. A törvények nem ismerete nem ment föl a törvények alól. Ugyanis az nem állhatja meg a helyét egyik bíróságon sem, hogy "ja bíró úr, én ezt nem is tudtam" "Nem tudta? Akkor következmények nélkül távozhat!"
Pribina fejedelem szobra Nyitrán Az alábbiakban Kacsinecz Krisztián posztját olvashatjátok. A 822-ben összehívott frankfurti birodalmi gyűlésről érkezik az utolsó híradás, amely az avarokról tudósít. Ugyanekkor egy új név tűnik fel, amely talán egy a frankok…..
Bár számos hasonló témájú ügyet dolgozott már fel ez a blog, még mindig  búvópatakként előtörnek újszerű  trükkök  A szakértői vizsgálat eredménye, hogy minden sérülésmentes, de erős külső mágneses hatás érte a villanyórát, mindenképpen ilyennek…..
Szédületes reggeli indító ez az utaspanasz, ahol a dolgozó ember kifakad a busszal utazó gyerekek és anyák miatt, majd javasol, nem is akármit. Sokat nem is lehet ehhez hozzátenni, nem rontanánk el holmi járatsűrítésről és nagyobb buszról szóló javaslatokkal, inkább tessék csak…..
Az alábbiakban Kacsinecz Krisztián posztját olvashatjátok: Samo romantikus ábrázolásaA legelfogadottabb nézet szerint a szlávok őshazája valahol a Dnyeper és a Visztula folyók között terült el. Innen vándoroltak a különböző szláv törzsek…..