Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emagdi

0 bejegyzést írt és 339 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, én vagyok az erkélyajtó tetején, és a függönyt birizgálom. ..
Most tértem vissza az állatorvostól, kicsit sikerült visszahíznom, úgyhogy ez a hónap végig a diétáról fog szólni. Eléggé felzaklatott a "kirándulás", sikerült is megharagudnom a gazdira, legalább 10 alkalommal fújtam rá mióta hazaérkeztem. ..
emagdi 2010.01.18 21:39:54
Boldog új évet! Mint az a képen is látható, az új év első napját rögtön alvással kezdtem, mivel a tegnapi nap pár ember petárdázásának köszönhetően nem tudtam aludni, fel-alá menekültem a lakásban, borzasztó idegállapotban voltam :( Szerencsére gazdiék folyamatosan…..
emagdi 2010.01.02 19:57:23
mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!most hogy felébredtem a napokon át tartó kaja hegy mellől elmesélem nektek, milyen is volt a karácsonyom!sajnos nagyon rosszul kezdődött... december 20-án mandula meghalt! nagy fájdalmai voltak, nagyi kihívta az állatorvost, de már…..
emagdi 2009.12.29 10:06:55
Reggel próbáltam úgy tenni, mintha aludnék, de sajnos nem sikerült, beraktak a szállító táskámba és vittek az orvoshoz mérlegelésre. Plusz volt még fültisztítás, bolha- és féregtelenítés, amiket annyira nem élveztem :)  Kis reklám :) Ide visznek a gazdiék, ha valami…..
emagdi 2009.12.06 17:59:52
emagdi 2009.12.09 15:57:00
emagdi 2009.11.30 16:27:22
mandula jobban van! volt nálunk a doki bácsi, és megvizsgálta mandust! kapott gyógyszert és szurit is, mert a veséjével volt valami probléma. képzeljétek, a doki bácsinak olyan "bizalmas" szaga volt, hogy belemásztam az ölébe és annyi puszit adtam neki, hogy csak na!!…..
emagdi 2009.10.08 09:25:26
www.haziallat.hu/ace-ventura/allatvedo/allatok-vilagnapja-2009---programok-orszagszerte/1884/..
Másodszor, sőt harmadszor is voltam a Dédiéknél, mert ott nagy kert van, és sétálhatok egyedül, póráz nélkül. Egyelőre felügyelet nélkül nem, mert nem vagyok valami okos, és nem tudom, mit kell csinálni teljesen egyedül egy kertben. Óvatosan feltérképezni a bokrok alját,…..
amcsika the only one skype 2009.09.27 13:30:59
ma beszéltem anyucival skype-on! megmutattam neki az új pulcsimat!! még az ujja ugyan hiányzik, de így is nagyon szuper!      ilyen ügyesen nézek a kamerába!   puszi klára nagynéninek!! :)   //van még kép, csak kattints valamelyikre!//..
Ma minden vakondtúrásban meghemperedtem, és olyan poros lettem, hogy a nagyim azt mondta, ilyen koszos macskával ő nem alszik egy ágyban, és megfürdetett. Hogy milyen egy tiszta macska? Először is vizes, és nyifogós. Utána fehér és jó illatú. De leginkább éhes, és gyorsan…..
Hétfőn állapotvizsgálaton jártam, ami egészen pontosan vérvételt jelentett, kedd délután megérkezett az eredmény is: szerencsére minden rendben van, mindösszesen a koleszterin szintem magasabb egy kissé a megengedettnél, úgyhogy most fogyókúrán vagyok :) ..
Ha nem él valaki vissza a nvével, akkor maga Vőfély Sanyi írta meg nekünk, hogy van olyan ügy, amit még ő sem tud elintézni. Pedig egy látszatra sima tévébekötésről van csak szó, de ez sem jött össze egy fél év alatt. Lehet, hogy van valami a DIGI nehézségeiről szóló…..
emagdi 2009.08.09 19:43:38
Régen jelentkeztem, sajnos ennek az volt az oka, hogy 5 hete történt egy kis baleset velem: fültisztítás közben megráztam a fejem és a fültisztító folyadék belefolyt a szemembe. Rögtön állatorvoshoz vitt gazdim, aki megállapította, hogy megsérült a bal szememben a szaruhártya.…..
Nagyon jót nyaralok, de azért nem felejtkeztem el rólatok sem ám! Képzeljétek, meglátogatott az anyucikám, és pont akkor volt a legnagyobb vihar. Ugyan lementünk sétálni, de vizes lett a lábacskám, és még a szél is fújt, úgyhogy kénytelen voltam a nagyi pulóverében…..
Nyári, vizes pályázatunk második versenyzője Gombócka, a sün. "Gombócka fürdik. Nem, nem állatkínzás és a szag ellen is hasznos" - írta Andi. Szavazás a legjobb vizes állatról később. ..
emagdi 2009.07.23 08:24:26
Az eddig szuperlimitált szériában árusított cukipólót megnyitottuk a legszélesebb köz előtt, így bárki viselhet cukipólót, aki csak akar.Persze mostantól is előfordul majd, hogy ingyen cukipólókat osztogatunk remekebbnél remekebb pályázatok során, de a korábbiakkal…..