Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*Meira*

13 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meira Boltkóros Blogja Új cipők 2009.09.09 20:45:00
Hétfőn vettem 3 pár cipőt, nem voltak drágák, és nem is láttam hasonlókat sehol, úgyhogy lecsaptam! Mindegyik velúr, az első fekete platform, és a hátulján a masniba szerettem bele, a második sötétkék és gőzöm sincs mivel fogom felvenni de pont a színe miatt vettem (fekete és…..
Meira Boltkóros Blogja Mai kedvenc 2009.09.17 20:50:05
Mai kedvencem ez a gyönyörű királykék színű kabát. Nagyon tetszik ez a szín, kár hogy még nincs ilyen cuccom, és nem is nagyon látok a boltokban...forever21, 38 dollár...
Mai szettem...Blúz, nadrág, kabát: T-boy, táska: Premiere, cipő: Extrém stílus nevű cipőbolt..
Ez tulajdonképpen a keddi szettem, de csak most van időm feltenni...Felső: Envy, szoknya: T-boy, cipő: Leonardo, táska: Premiere..
Vettem 2 pulcsit, egy bolerot, és egy rövid bőr(hatású) fekete kabátot. Mindenképpen szükségem volt valami "fölévalóra" szóval, hogy ne mindig csak ugyanazt a kedvenc fekete blézerem vegyem fel. Mert bár jó sok ruhám van, de pulcsim, blézerem alig, nem vonzódom annyira…..
Mai szerzeményem egy fekete táska. Már vadászom egy ideje egy új fekete táskára, mert a régi már elég rossz állapotban volt, de eddig nem találtam olyat ami igazán tetszett volna. Ebbe viszont beleszerettem! Furcsa, táskából elég kevés van nekem, talán azért, mert errefelé elég…..
Meira Boltkóros Blogja Mai kedvenc 2009.09.14 23:20:46
Mai kedvencem egy liláskék blúz. Ára mindössze 20 dollár, miért is nincsen nálunk forever21? Olyan jó cuccok vannak ott, hogy az már fáj!..
Meira Boltkóros Blogja Mai kedvenc 2009.09.13 21:31:58
Új rovatot indítok, minden nap (amikor tudok) felteszek egy cuccot ami nagyon megtetszett.Lehet véleményezni, linkelni a ti kedvenceiteket, stb:)Fekete velúr bokacsizma szegecsekkel a brownsfashion.com-ról. Ára kb. 330 ezer. Asszem nem lesz ilyenem...Egészen bejönnek a szegecses cuccok…..
Ruha: Orsay, cipő: Humanic, táska: Future, bolero: Envy, bizsuk: vatera, bizsuk.com..
Nektek mi a kedvenc kiegészítőtök? Én fülbevalómániás vagyok...ezeket nagyon elfogadnám!..
Top, szoknya: Essence, cipő: Deichmann, táska: Humanic, blézer: Orsay, ékszerek: kis bizsubolt..
hozzámvághatná valaki ezeket:) ..
Meira Boltkóros Blogja Első szett 2009.09.09 20:32:00
Ma, mivel délután egykor jöttem el, teljes egészében nyári szerelésben voltam. Valószínűleg már nem sokáig tehetem meg ezt, úgyhogy gyorsan fel is vettem a narancsospiros szandimat ami még nem nagyon látott napfényt. Vagyis egyszer volt csak rajtam. Némelyik cucc kicsit pirosabbnak…..