Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csolo

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kelthetném a drámai feszültséget, de minek: megszületett a befutó a spontán önironikus magyartermék-világsikeresítési mozgalom pár poszttal ezelőtti felhívására: a magyar pálinka fog kapni egy ajándék külföldi szpotot, de pont ugyanennyire köszönjük az összes többi…..
ÖTPERCES KONTESZT! Itt ez a reklámvideó – a franciák csinálták a McVities nevű angol keksznek, és a franciák cinikus angol-képére játszik rá azzal, hogy pont az ellentmondásosságokat lovagolja meg, a legvégén azt is elismerve, hogy főzni ugyan valóban nem tudnak az…..
Alig kimutatható intenzitással működik a Szívlapáton egy sorozat, amely ügynökségi irodákat mutat be, még címe is van: Emberfarm, ahol....Aztán egy beszélgetésből az lett, hogy megállapodtunk az Octogon magazinnal, hogy megcsináljuk ennek a irodabemutatásnak a nyomtatott, szépen…..
  Ügyes dolog, amikor a civil/vállalkozó/kisember valamit tesz, hogy neki és a hasonló vállalkozóknak jobb legyen. A "Karácsonyi kedvezmények a budapesti Nagykörúton" című kiadvány készítői például csatornát építettek a sokezer körúton (és persze máshol)…..
...az alábbi videóban. MTV Este tegnap, a téma a kereskedelmi rádiós pályázat, a vendég Kádár Tamás, az FM1-gyel befutó Est Média ügyvezetője. A legkeményebb kérdést konkrétan Kádár Tamás teszi fel saját magának, talán hogy legyen valami értelme, hogy kiment…..
Csolo 2009.10.31 01:13:10
Mindazoknak, akik epekedve várták: a kedvcsináló képek után végre elkészültek a portorozsi magyar party videói – mulató hazai reklámszakemberekkel, odatévedt pirani gimnazistákkal, elfogult és szakmaiatlanul jókedvű riporterekkel, szervező-interjúval, és külön anyaggal az…..
Ingyen pörkölt, kolbász, decis tömények és persze fény, betyárbajusz, ügynökségi zenekarok Piran főterén, aztán DJ Superman a Café Tartiniben éjjel fél háromig, majd megérkezett a szlovén rendőrség, és kompletten átvonultunk a macedón buliba. Részletes beszámoló később…..
A válság idén megnegyedelte a Golden Drum messze legjobb részét, a szerda és csütörtök esti, egymással versengő nemzeti szervezésű partikat: a Monarchiából az osztrákok és a románok* is lefújták idén, a gyávák. Helyettük új induló idén a horvát és a török…..
A flott és gyors becsekkolás után a reklámfesztiválra, hagyományainkhoz híven alaposan átvizsgáltuk a portorozsi welcome-csomagot.A rémegyszerű vászon hátiszatyron és a tartalmán is látszik a költségkímélés, a kellő súlyt a vaskos fesztiválkatalógus mellett nagyjából…..
Csolo 2009.10.07 11:48:45
"Felejtsük el hol vagyunk, nyissuk ki a szívünket" A színpadon Pálfi György, a Nem vagyok a barátod rendezője és Gosztonyi Csaba a film főszereplője, a kivetítőn pedig ez megy: trailer A riport bemutatása utána végigmegyünk azon, hogyan lett az ötletből film. Jó…..
Újabb reklámdíjat nyert a Miniszterelnöki Hivatal esélyegyenlőségi kampánya. A Magyar Reklámkonferencia első estéjén osztották ki az Art Directors Club Hungary (ADCH) Mérleg nevű alkotói versenyének díjait. Ezen a versenyen Grand Prix-t, vagyis fődíjat a Miniszterelnöki…..
A portorozsi reklámfesztivált az elején kissé lesajnálták, és amikor a szervezők azt a célt tűzték ki, hogy nemzetközi szinten jegyzett reklámversennyé fejlesztik a Golden Drumot, hogy az a régió Cannes-ává nője ki magát, sokan meg is mosolyogták őket. Mára azonban az ügyes…..
A Facebookon és itt is csurrant dics és kritika vegyesen a portorozsi Golden Drumon tartandó nemzeti jelentőségű magyar partit beharangozó plakáttervre (ld jobbra), amire a szervezők is reagáltak: aki bírja kézzel, jövő hét végéig rajzoljon jobb szórólapot, amivel aztán be…..
GOLDEN DRUM / JÖN! JÖN! A magyarosan önelégült cím az idei portorozsi magyar partit vezeti fel: idén ismét emelkedik a tét a szlovén tengerparton tartott Golden Drum nemzetközi reklámfesztiválon. Junioroknak: az alapvetően az Ausztriától jobbra kezdődő régiónak…..
Csolo 2009.09.10 00:42:20
kedves Emberek,

1.
www.youtube.com/watch?v=UUl22AYdDPI

2. most szólok, hogy jövőre pályázat lesz ebből is, lehet virítani, bár tudom, majd a zsűri lesz inkompetens, túl magyar, túl külföldi, túl öreg, túl fiatal, stb. ettől függetlenül megcsináljuk és megszavaztatjuk a legjobbat és abból gyártunk anyagot (brief azért lesz!)

3. most azonban nem írnék briefet, talán vissza lehet következtetni a lila plakátból (bár ebben a mostaniban vannak bennfentes finomságok, de ez mindegy is), ha veszitek a fáradságot, hogy szept 11. péntekig bejelentkeztek a kötelező logókért, majd szept. 18-ig nyomtok terveket a csaba.gosztonyi@carbongroup.hu-ra A5-ös egy oldalas szórólapra, akkor megkérem a Szívlapátot, hogy szavaztassa meg pár nap alatt a látogatókkal (ha benne vannak), majd a győztes anyagot legyártatom 500 példányban és osztogatni fogjuk Szlovéniában. Deal?

4. Most jöhettek :) Őszintén kiváncsi vagyok és várom a terveket (az a komment nem ér, hogy nem elég rá egy hét!).

Gosztonyi Csaba, szervező