Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lajtorja

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A P. Power keresett meg ajánlatával miszerint elemzői területre keresnek tapasztalattal rendelkező kollégát. Nagyon szimpatikus interjú volt az első körben, amit köszönök ezúton is M. Jelenának, majd 1,5 hétre rá jött a "gáz"-os cég interjúja. az EON-nál a HR-esek…..
Lajtorja 2009.10.30 22:43:16
@Strici: "Miért kéne egy nyilvánvalóan ostoba kérdésre komolyan válaszolni?"

A "honnan imered és egyébként is mit tudsz a cégről" kérdés is legalább ilyen jó és hasznos. De erre is lehet komolyan válaszolni, pl hogy semmi mélyebbet, mert nem vagyok részvényes, nálunk meg nincs érdekeltége a vállalatnak. ;)
Lajtorja 2009.10.30 22:45:03
@fiokosszekreny: +1pont
Lajtorja 2009.10.30 22:53:32
@Asszem: Anno suliban bszéltek egy harvard-i vizsgálatról, ami a diáko életbel elért "eredményeit" mérte fel két csoportban (az egyik tervezett, a másik nem az egyetem alatt és után), és sokkal boldogabbak és elégedettebbek voltak azok akik terveztek. Tessék tervezni, szólt a tanulság. :)

Én nem kételkedem benne, hogy hasznos dolog tervezni, de szerintem ez egy erős középosztály(beli) luxusa: a mostani társadalmi/kulturális örvényekben ember legyen ami tud irányt tartani. Mire terveznél?* Társra, szakmára, befektetésre? Nekem megszerezni és megtartani sem megy egyszerűen... eh:sehogy.

*Amúgy meg Gilgames eposz:
"Mire mindez? Mi tart örökké? Ház? Egyezség? Jelek? Kötések? Tudod: mindez nagyon mulandó! Sírtábláid is elenyésznek! Ember-e még, mondd, a halott is?"