Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T r é f i

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Együttélő pároknál gyakran felmerül:Közös legyen a kassza vagy nem?Mi az enyém, mi a Tiéd?Összerakjuk a fizetésünket, közös számlánk legyen, vagy külön kontón vezetjük a pénzügyeinket? De akkor hogyan osztjuk meg a költségeket? Mi lehet a jobb szerintetek? Közös…..
T r é f i 2009.10.11 16:11:48
@HisziPiszi: Biztosan nem az U20-as válogatottra gondolt a gyerkőc.
:D
Családi pénzügyek Iskolakezdés 2009.08.29 14:25:00
Biztos Te is érzed, hogy a nyár elmúlásával, szeptember közeledtével ismét valami új, de mégis ismerős időszak következik: kezdődnek az új hétköznapok!A vakációnak vége, a kisebb-nagyobb üdülőhelyek lassan kiürülnek, visszatérnek az emberek lakhelyükre. Reggelre ismét…..
Az idei nyáron született egy olyan rendelet, miszerint aki 2010. május elseje után szül, az a kismama a gyermek 2 éves koráig maradhat otthon. Utána tessék visszamenni dolgozni! "De hogyan?"  teszi fel magának minden kismama a kérdést. Mert ha a gyermeket a…..
T r é f i 2009.09.12 16:45:36
@Frank Erika: A szélről jut eszembe, móka van most kedvemre:
... Nincsen testem, és nincs barátom, nincs kenyerem, se lakásom, eső eshet, mégse á-zom, nyargalászok hét határon...
:D
Lakáshitel mustra – azaz mindennek ára van Ha lakásvásárlást tervezel, első lépés egy "gyors" fejszámolás:     · mennyi a vagyonod    · mennyit tudsz a lakásügyletre…..
T r é f i 2009.09.17 15:27:08
Családi pénzügyek Tudatos élet 2009.08.20 16:46:00
„Máról holnapra élni.” vagy „Jusson is, maradjon is.”? A tudatos pénzkezelés a számtani műveletek ismeretén túl némi gondolkodást és időt igényel.Tudod, a pénz szereti, ha foglalkoznak vele. -         …..
Pénzügyeidet elsősorban élethelyzetednek megfelelően alakítsd! A gyermekkort követően - pénzünk kezelése témájában - alapvetően négy életszakaszt különböztethetünk meg, és bár gyakran összemosódnak, mégis azért fontos ezek elkülönítése, mert az életszakaszok…..