Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elekesjozsef

6 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Egy laza délutáni munkával csokorba szedtem néhány látnivalót. Van amelyikhez írtam kísérő szöveget, van amelyikről én is ma hallottam, kérlek ott elégedjetek meg a link-kel. A legfontosabbakat vastag betűvel szedem, azokat akkor is megnézzük ha fene fenét eszik…..
 Sziasztok!Józsival beszélgetve a római utazásról felötlött annak a lehetősége, hogy részt vegyünk egy pápai audiencián. 2003 nyarán volt szerencsém egyen részt venni, akkor még II. János Pál pápa vezetésével/résztvételével (szegény már nem volt toppon). A…..
  Subject Pronouns  io ee-oh I noi noy we tu too you (informal singular) voi…..
Nagyobb térképre váltás..
Menjünk pápai audienciára?Szavazzatok a fórumban!   ..
elekesjozsef 2009.09.08 21:49:49
HOTEL INFORMATION: Name: Vesta Residence Type: Bed & Breakfast Address: Via Circovallazione Nomentana  n° 251 - Rome, Italy Telephone No.: +39 06 97840183 Fax No.: +39 06 97840183 E-mail: vesres@jumpy.it How to get to the hotel: DIRECTIONS Vesta Residence is not in strictly centred of…..
Fontos! Kérlek, olvassátok el alaposan, főleg a pogyászokra vonatkozó részeket!   Az utasfelvétel az Indulási Hely szerinti repülőtéren a Menetrend szerinti indulási időpont előtt 2 órával kezdődik, és az indulás előtt 40 perccel zár. Amennyiben Ön bármely…..