Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kowalski76

0 bejegyzést írt és 233 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
5 eset is volt mostanában a családunkban, ahová rendőrt kellett hívnunk. Mi voltunk a szenvedő alanyok, de azt előtte nem gondoltuk volna, hogy az igazi szenvedés az maga a rendőri eljárás lesz. Azóta, ha meglátok egy grasszáló rendőrkocsit tele vidám rendőrrel, mindig felvetődik bennem a kérdés:…..
Jó pár év poszterkedés után is tud még nagy hátasokat dobni az ember, pedig könnyű azt hinni, hogy vannak a világban egyértelmű dolgok. Az előző poszthoz érkezett hozzászólásokból nem csak az derült ki, hogy mennyien nem értékelik semmire se Vitézy Dávid tevékenységét, de az is, hogy milyen erős az…..
Rengeteg vicces képet látok a Facebookon arról, hogy milyen gáz és rossz a főnököm, illetve mennyire utálom, mert folyamatosan szivat. Azon esetleg gondolkodtál már, hogy lehet nem is vele van a baj? Ha utálod a munkád és még a főnököd is kibírhatatlan, akkor fogadd meg ezt a 3 tippet és garantálom,…..
Folytatódik a BKV buszépítési programja. Az eddigi tapasztalatok és az Euro VI-os motor beépítése miatt megújult buszt vettük alaposan szemügyre. A BKV, részegységekből leszállított, saját összeszerelési konstrukcióban újabb 18, opciósan további 32 darab buszt gyárthat. Az…..
Egyik este, a tizenhatodik kerület egyik forgalmas főútján kocsikáztam hazafelé, amikor furcsa fényt láttam villódzni előttem. Valaki azzal szórakozott, hogy egy lézer-pointerrel világít rá az autókra, buszokra, gyalogosokra. Előbb az úton cikázott a piros pont, aztán a…..
Volt, aki átlépte, volt, aki kizsebelte a földön fekvő eszméletlen, életéért küzdő fiatalembert a drogériában. Volt, aki csak arrébb ment és elfordult. A kint rekedt vevők a rendőrt szidták, mert nem vásárolhattak, amíg az újraélesztés tartott. Az üzleten már…..
Hörcher Ferenc A politikai elemzés, csakúgy mint a politika, kockázatos tevékenység. Azt írtam legutóbb, hogy Navracsics nyert. Tévedtem. Legalábbis részben.    Navracsics Tibort először írásbeli pótvizsgára tapsolták vissza az EP bizottságában, vagyis újabb kérdésekre…..
Kowalski76 2014.10.07 17:56:42
@rockjano: "Ha egyszer megbukik ez a rezsim tömegével látjuk majd a hasonlókat... Minden diktatúra bukása után a kiszolgálók tömege mosakszik (jobb esetben)" Marhasag. A 2006-2010 kozott hatalmon levok kozul ki mosakodott utolag? Ma is buszkek az elert "eredmenyeikre" naponta elmondtak hogy ok mekkora "szakertok", az "aprobb" hibakrol csak akkori ellenzek tehetett es a valasztok is le lettek hulyezve miutan elzavartak oket. Katasztrofa.
Helyi önkormányzatok licitálják egymást felül olyan jogszabályok megalkotásával, amelyek valódi és néhol bevallott célja is a cigány származású állampolgároktól való megszabadulás vagy az ő távoltartásuk. A nyilvánvaló kirekesztés mellett külön figyelmet érdemel az a cinizmus, amivel elintézik a…..
Ha megnéznék ezt  a kisfilmet, talán a H. Péter-féle megélhetési taplók is megértenék, miért nem állunk rokkantparkolóba. Ezt még az olyan szánalmas alakok is felfogják talán, mint azok, akik azzal védekeznek, hogy csak két percre álltak meg. Meg hogy egyébként sincs annyi…..
Benderik elmélkedik A beszéd 2014.07.30 00:16:56
  Hát... Most jutottam oda, hogy megnézzem. +++ Azt hiszem, beszélnünk kell... Egyszerűbb lesz ezt most tegezve. Közel egykorúak vagyunk, és régi munkakapcsolatban állunk, hisz' az egyik munkaadód vagyok, részben tőlem kapod a fizetésed. De nem akarok visszaélni ezzel, szóval…..
Biztos mindenki olvasta már azokat a felvetéseket, hogy legyen ingyenes a fővárosi tömegközlekedés, mert ha többen utaznak tömegközlekedéssel (továbbá csak tk.), akkor kevesebb lesz a dugó, kevesebb lesz a szmog, egészségesebbek lesznek az emberek és végül, de nem utolsó sorban a gazdaságot is…..
Tele lett az internet nyilvánossága a lengyel lehallgatási botrány magyar szálával, köztük a MOL-vezér, Hernádi Zsolt bírósági ügyének részleteivel. Szokásos módon mindenki vérmérséklete és politikai hovatartozása alapján reagált az ügyre, de véleményem szerint kevés…..
Kowalski76 2014.06.30 14:17:12
@halaloszto: Jo meglatas.
Kowalski76 2014.06.30 14:47:07
@Istóczy úr: Nemsokara megint lesz, a horvatok mar az interpol dontesere varnak.
Néhány napja csendben követem a devizahiteleseket állítólag megmenteni hivatott törvényjavaslat körüli legújabb felhajtást. És bár nem vagyok eladósodva sem svájci frankban, sem forintban,  azaz nem erősítem a magyarországi pénzügyi analfabétáknak titulált pórul járt…..
Csak az a rossz szag ne lenne. Jogilag, büntetőjogilag vélhetően megint nem történt semmi, csak éppen nagyon belelóg a büdös zokni a halászlébe. Igen, Magyarországot is elérte a napok óta tomboló lengyel lehallgatási botrány. Nem is kicsit, hanem nagyon. Az, hogy a PKN Orlen…..
Ha “biciklistaként” reagálnék Stump András cikkére, bizonyára a fenti címet adnám neki. Csakhogy ennek nincsen sok köze a modern közlekedéspolitikához, amivel foglalkozom, és hozzám sem - már sokszor leírtam: nem vagyok “biciklista”.  Tehát az alábbi cikk új…..
Kowalski76 2014.06.18 15:29:15
@ex-dr. vuk: Igen, mindig mas a hulye.
Kowalski76 2014.06.18 16:28:29
@ex-dr. vuk: En is meselhetnek napestig hogy milyen helyzeteket kell kivedenem autoskent es kerekparoskent, inkabb nem teszem, maradjunk annyiban hogy a hulyek tobbsege meg van gyozodve az igazarol, jarmukategoriatol fuggetlenul.
Kowalski76 2014.06.18 16:40:19
@oszt jónapot: Na jo, a kerekparosok kozott azert tobb a meggyozodeses hulye. :D
Kicsit meglepő módon a társadalmi összefogások világában, az internet és szabadinformáció áramlás fénykorszakában véletlenül sem a harmatgyenge ellenzék, a társadalom másik fele vagy az EU a magyar kormány legnagyobb egyenrangú ellenfele, hanem az RTL Klub. Lehet ők lesznek…..
Alig, hogy felocsúdtak a szerb olvasók, az online lapok újabb brutális baleset videójával sokkolnak. A vasárnap hajnalban történt újvidéki karambol után (melyről az Index időközben megírta, hogy egy nótórius gyorshajtó hibájából történt) egy szombat délutáni horror baleset…..
Kowalski76 2014.06.10 16:07:39
@Vizvári Pál: Perszepersze. Ha aznap barmelyikuk otthon marad akkor sem utkoztek volna ossze. Amikor zolded van es a keresztezodeshez erve eszleled hogy kijonnek eled szabalyos sebessegnel sincs sok eselyed elkerulni az utkozest. Piroson athajtas nem kisebb veszelyeztetes mint a 3x sebessegtullepes.
Kowalski76 2014.06.10 21:08:55
@ledo76: Kb ezt irtam en is az elso hozzaszolasomban. Csak venni kene a faradtsagot visszaolvasni.
Kowalski76 2014.06.10 22:55:57
@ledo76: Zarjuk ezt rovidre. Forgalmas keresztezodesben piroson athajtani es 3x sebesseggel kozlekedni lakott teruleten ugyanaz a kategoria: kozuti veszelyeztetes. Nem vitatkozom arrol hogy melyikuk rosszabb mert mindketto tulmegy az esszeru hatarokon.
Az RTL Klub főnöke, nem a vakvilágba ígérgetett, amikor azt mondta: ha a kormány hadat üzen az RTL-nek, akkor majd lesz haditerve, és és be is veti azt. A csatorna mai Híradójában az alkalomhoz illően síri hangú és nagyon komor arcú Szellő István menten atombombával…..
Kowalski76 2014.06.03 05:08:50
@samcro: Kosz a videot de ezt inkabb kihagyom, halgattam epp eleget anno reggel delben es este. Reg megbuktak mar es ketszer le lettek s(z)avazva azota. A hir24-es cikk szerint teljesen jol emlekeztem, pont ezt a nyilatkozatot ajanlottam a magyarorszagot eszak-koreaval parhuzamba allito panaszkodo figyelmebe. Kosz hogy elokerested neki. De ne offoljuk tovabb a topikot maradjunk inkabb az rtl-nel.
Kowalski76 2014.06.03 07:23:53
@Yooha: Ugye mennyivel kenyelmesebb az rtl, ott meg olvasgatni sem kell.
Kowalski76 2014.06.03 10:42:14
@samcro: Pedig jo lenne leallni tudni, mert az offolas nem szep dolog. Az onuralom neha meggyozobb tud lenni mint a sajat igazunk beteges hajtogatasa.
A 444.hu találta ezt a zseniális tuósítást, amiben a köztévé hihetetlen frizurát viselő riportere világvége hangulatban tudósít a Bielderberg-csoport dániai találkozójáról, amit szerinte sok tiltakozó igyekszik megzavarni, de a szegmensen jó, ha hatot ki lehet venni (a…..
Mi is megírtuk, hogy a köztévé képes volt úgy beszámolni az Eurovíziós Dalversenyről egy 3 percnél is hosszabb anyagban, hogy abban még csak meg sem említik a nyertest, ezzel szemben a cég megbízott igazgatójának kínos hebegését hosszú, már nekünk kínos másodperceken át…..
Kowalski76 2014.05.15 18:01:42
@firefly29: Nem zavar. Masok akik jobbak spanyolbol mar irtak hogy a Conchita a Concepción' (Szeplőtlen) es Concha(kagylohej) becezese is lehet. Lehet hogy sandokan is ezekre gondolt, csakhat a ott van mellette a masik muveszneve (Wurst) ami szinten nem tul komoly. Az inkabb zavar hogy az indexesek meg akarjak mondani peldaul a koztevenek hogy mit hogyan tudositsanak.
Kowalski76 2014.05.16 09:43:01
@firefly29: Lehet ez magyarazni, korbejarni a temat tobb oldalrol, belekotni minden reszletbe... A lenyeg ugyanaz marad, egyszer mar leirtam es tovabbra sem ertek egyet. Vihar a biliben.
Lehet finomkodni, lehet kertelni, de keleti szomszédunk, Ukrajnai gyakorlatilag háborúban áll Oroszországgal. Márpedig egy ilyen háború a legkomolyabb európai konfliktus nagyon régóta: az egész világ feszült figyelemmel kíséri, hogy mi lesz a vége ennek az egésznek. És bizony, ha…..