Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Volga666

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
McJoboljunk egyet: Gocus húga hétfőn kezdte a diákmunkát a Kerepesi úti hamburgeresnél, de valaki kapásból lenyúlta a csomagjában lévő étkezési utalványokat. Ez se jó, de az még rosszabb, ha ezért az áldozatot állítják pellengérre. Sztori alant, várjuk a további jó és…..
Egy tisztességes, jól nevelt nő (angolkisasszony) ugyebár mindig pontosan tudja, hogy éppen ki dugja meg hátulról, mert ha nem, akkor nincsenek mentő körülmények, úgymint sárban fetrengés, befogott száj, halálfélelem, vagy kavargó rendőrségi gyakorlók susogása. Bánó is…..
Volga666 2007.06.21 13:39:15
T. SzabóZ.

Nem akarlak elkeseríteni, de, hogy olvasom a kommentjeid egy valami teljesen világossá vált számomra. Hallod te egy akkora Jobb oldali-fasz vagy mint az összestöbbi, fogatlan paraszt százalék akik kint voltak a tüntetésen. Azonnal azzal jösz, hogy szájbaverlek viperával rendőrként meg ilyenek.. Figy a te nézetedben teljesen az nyilvánul meg, hogy egy rendőrnek sose lehet igaza már..
Hát figyelj ide jó paraszt barátom (ásó, kapa...) Arra még nem gondoltál, hogy ez az egész szar arra ment ki, hogy a rendőröket/rendőrséget lejárassák. Nekem inkabb ez jutott eszembe erről az egész ügyről. Annyira átlátszó szar mesével állt elő ez a Zsanett, hogy hihetetlen. Szerintem kapott egy jó kis pénzt ezért a dologért szerintem és hogy kitől az mindenkinek szive-joga eldönteni. Semminse lepődök már meg igazán és félreértés ne essék én nem vagyok baloldali én ezt az egész hatalamas kalap fos vezetést utálom ebben az országban.. De azt tudom, hogy az MSZP legalább tenni probal valamit, hogy jobb legyen de ez a demagóg, populista, szarrágó cigány (boccs nem cigány csak félig mintmár tudjuk) Orbán semmit se tesz csak, úszít és még rendörséget is lejáratja... (mintha jobb lett volna mikor ő volt hatalmon).. Nah cigányt megszvazni vezetőnek az már eleve gáz..

Szóval, igen én a rendörőknek hiszek, és igen mikor tüntetés volt akkor is rendörőknek adok igazat (mert az a csőcselék aki kiment és nem jött el onnan mikor felszólitották őket érthetően, hogy húzzanak el a fenébe, azokat én is szájbavertem volna.. és mindegyik börtönbe raktam volna.. A magyaszót nem értik mar az emberek.. Látszik Amerikai rendörőket nem ismeri senki.. 10x keményebbek mint itthon.. És amerikában kissé nagyobb demokrácia uralkodik mint itthon)..
Ez ZSanett ügy.. szerintem egyszerű Kamu.. És igen SzabóZ.. kezdhetsz szapulni, hogy nekem milyen vastag a szar seggemen meg hasonlók, de egy valamit bekéne ismerned.. a jobb oldalad se fogja megváltani a világot... főleg az ilyen negativ blogjaid csak "vitát" szítanak.
Volt valamire is jó szavad valaha? Nem hiszem... (gondljunk csak Frei Tamásos blogodra nagyokoskám.. de az nem ez téma...)
Frei Tamás felvette Pampalini-öltönyét, fejébe csapta a dzsungelkalapot, bevett pár maláriaellenes tablettát és bekente magát negyvenes fényvédőfaktorú napkrémmel. És végre hazalátogatott. Mert hogy itt aztán nagy bajok vannak, benőtte a gaz az országot, a Parlament előtt pedig…..
Volga666 2007.06.07 11:06:14
Emberek én ezt az egész történetet amit itt végig olvastam én egy-féleképpen reagálnám le.
Az országomon/országunkon végig nézve sajnos semmiféle jót elmondani nem lehet mostanában. Történelmünkkel mint olyannnal kitörölhetjük a hátsónkat ugyanis abból megélni szinte lehetetlen (bár hozzá kell tenni, hogy az árpád-ház óta mindent elkúrunk.). Az szánalmas, hogy a történelemre hivatkozva mindennél különbnek képzeli magát az ember (az átlag magyar). Addig például sehova se fogunk eljutni amíg az országunk egy "látszat-ország". Gondoljunk csak bele.. BKV kurva nagy szarban van például, de valahogy mégis volt 40 milliárd forint arra, hogy Combino villamosokat vegyünk légkondi nélkül (ismét a látszat), vagy vegyük azt mikor végig megyünk az Andrássy úton.. Ahol a villamos jár ott minden "baba" szép és ápolt (nemzetörökség), de ha beljebb mégyünk egy utcát ott már legnagyobb lepukkant cigány-tanányakat láthatjuk.. És itt még annyi minden felsorolhatnák ebben a témában. Szánalmas.
Bennünk pedig emberileg kellen helyre-rakni egy 's mást. Ha valaki a következő a választásokkor még az MSZPre és erre a GyF-re szavaz az megis érdemli, egy hazug embernek ismét hitelt adni szerintem bolondság, és akkor ne sírjunk a helyzetünkre meghogy milyen szar ez az ország hogyha Ő maga teszik ilyenné, mert ezzel megjobban mélyülne a morális válság, ugyanis ha meg szavazatot kap ez a GYF akkor beigazolódik az, "hogy hazudj nyugodtan, senkit se érdekel, veszek neked Combino villamosokat, új Volvo buszokat és akkor le is vagyunk tudva, rám szavazol mert egy bárány vagy egy NAGY nyáj-szellem" (csakhogy a látszatra visszautaljak). DE. Ha rá nem szavaznak akkor többen fognak Orbánra. Nah most ha sok hülye ember elhiszi azt amit Orbán mondd akkor máris belépett az agymosottak másik klubjába.. Egyik se különb a másiknál. De ha véletlen GYF ekkora kudarca után sok szavazó Orbánra szavazna akkor szerezhet akkora többséget, hogy elsöpörheti a parlamentet. És Orbán mint ifju Mussolini.. Hát az Európai únió ezt nem engedné. Alapjában ott is van a gond, hogy az ország nagytöbbsége nem lát csak az orráig csak MSZP és FIDESZ.. nyáj szellem ismét. A legcélravezetőbb talán az lenne ha jönne egy társaság egy új politikai erő aki szabadon és nyersen "szembeszegül" a mostani kormánnyal. Embereket általában a konkrétumok érdeklik.. (legalábbis az értelmessebeket).
Frei, nos igen. Lehet őt szídni a végtelenségig de végre ő volt az aki készített egy olyan műsort amiben a köznép számára is érthetően elmagyarázta MAgyarország egyszerűen abszolút siralmas helyzetét. Ezek tények és ezt sokan valamiért nem akarják felfogni vagy csak zsigerből védekeznek az igazság ellen.. Mert mint azt tudjuk néha nagyon is tud fájni (és sajnos jó magyarra jellemző, hogy csak akkor képes csinalni valamit ha már ég a ház körülötte).
Külföldi kiutazással kapcsolatosan megcsak annyi, hogy innen csak el érdemes menni, de gondoljunk bele egy másik lehetőségbe is. Mi lenne, hogyha azt az energiát, amit arra fordítanánk, hogy kimenjünk arra fordítanánk, hogy itthon jobbátegyük dolgokat? Gondoljatok arra mi volt '89 elött. Volt egy FIDESZ nevű párt (akinek annak idején teljesen mást hitvallása volt politika téren mint most) Mert lépni és mert tenni az ellen, hogy a mocskos Oroszok kimenjenek innen. Ide is kellene egy ilyen párt egy új egy "ÚJ VÉRFRISSITÉS".. (és igen egy gazdag magán-emberre lenne szükség, akivel kurva-durva kampányt lehetne összehozni és akkor lehetne lépni és kisöpörni ezt a két majmot és a pártját). Hát igen ha most nekem is sok pénzem lenne erre akkor már ma elkezdeném szervezni ezt a lehetőséget.. Egy támogató kell csak.
Én azt mondom előre és gondolkodni egy új alternatíván! És Így lehet egy új országot formálni csak ELŐRE és ELŐRE.
Ami meg rendőrséget illeti.. Ők is a polgári "kötelékből" valóak.. és aki sír rí, hogy meglőtték.. Egy kérdésem lenne hozzá: MIÉRT MENTÉL KI?! nem volt kötelező. Amíg ilyen primití módon oldjuk meg a dolgainkat, hogy szétverjük a várost addig csak azt tudom mondani, hogy nem lesz sok változás a magyar társadalomban, azt az energiát ami arra fordít, hogy kimegy és tüntet fordíthatná arra, hogy másképp kéne tenni a szar helyzetéért. Jah bocsánat akkora parasztok voltak odakint a tüntetésen aki azt se fogják fel hogy mi van.. azokonak csak annyi, hogy balhé legyen.. és menjük tüntetni, hogy monjon' le.. De akkora paraszt, hogy legalja mindennek, értelmes gondolkodás távoláll tőlük.. Nah mindenki kimegy külföldre akkor ez az aljadék marad itt és akkor nem lesz nehéz ezt az országot mégjobban tönkretenni.
Egyet mondanék mindenkinek: ELŐRE, ELŐRE, és új felfogás.. hamár irigyeljük a nyugati életet akkor tegyük is olyanná jövönket. Nálunk/bennünk kezdődik. Siker mindenkibe ott van ám!