Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pangalactic

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utazó iPhone-unk tehát munkába állt múlt héten, sok volt már a parti, meg egyébként is, aki nem dolgozik, ne is egyék, vagy valami ilyesmi.Miután kiélvezte a potyaautózás előnyeit, komolyabb karrier után nézett, végül a külügyminisztériumban kapott egy kommunikációs…..
Pangalactic 2009.11.14 10:55:43
Elmúltak már azok az idők, amikor a tanárok kiverték a gyerekből a jó jegyet, nem engedve, hogy  lustaságból képességei alatt teljesítsen. Daisy levele ezekről a régi "békebeli időkről" szól, amikor még nem a tanárból verték ki a szülők a szerintük…..
Mintha tegnap lett volna, amikor a váratlan tavaszi hóesésben minden idők egyik legszívszorítóbb futballeseményének voltam szemtanúja az Üllöi úton. A skót játékos hiába üldözi Dombi Tibcsit, aki a tizenegyes vonalra koncentrálva vágtat előtte a labdával, hogy amint az…..
  Pocsék hírünk van manapság a nagyvilágban. Az Economist egy hét után újra Magyarországgal foglalkozott. Ezúttal nem egy hányavetin össszedobott fideszezés, hanem a jobbikozás volt a téma. A kelet-európai radikális mozgalmakat bemutató cikk így kezdődik:…..
Pangalactic 2009.11.13 19:37:24
Azért Fekete Pákót megdobták már néhány sötét poénnal, de az Áll az alkuban minden eddiginél messzebb mentek a magyarul csak alapszinten beszélő, a közép-európai valóságban viccesen csetlő-botló feketék megalázásában. Persze rasszista viccek nélkül egy egészséges…..
Terhes tinikkel foglalkozó, dokumentumfilm stílusú valóságshow-t készített az MTV zenecsatorna. A Várandós tinik (az angol cím frappánsabb: 16 és terhes) arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy milyen nehézségekkel kell megküzdeniük azoknak a fiatal anyáknak, akik szinte még…..
Pangalactic 2009.11.13 19:12:35
  Ezt is megértük. Traian Băsescu regnáló államfő Orbán Viktorral kampányol Erdélyben. Hová lett a magyar veszedelem?   Igaz, csakúgy mint az éremnek, egy szórólapnak is két oldala van, lássuk:   Nem mondom, hogy a székelyek elfeljetik Băsescu…..
Csodálatos, mostanában nagyon is divatos szó a nyelvtannáci: ezzel visszaélve persze néhány, stílusára, nyelvhasználatára, helyesírására következetesen igénytelen nethasználó is felbátorodott, ezt egyfajta önigazolásként felfogva. Magát a "náci" megnevezést…..
Dino Tibor meglátogatta a Budai Skála romjai helyén a héten megnyitott tiptop Allée-áruházat, ahol a Van Graaf ruhaboltban megcsapta a szocializmus szele. A nyitás izgalma meg az akciókra vetődő tömegek váratlanul érhették a személyzetet, úgyhogy a negyedóra/nadrágkiadás…..
Pangalactic 2009.11.13 18:44:07
Szó szerint. A figura pedig egy Steve Jobs tekebábu, amit Dax Norman készített, és a képen épp az Infinite Loop egyes sorszámmal ellátott főhadiszállása előtt álldogál.Ennél sokkal finomabb kifigurázásokért nem engedték be az AppStore-ba Tom Richmond programját a héten,…..
Pangalactic 2009.11.13 18:24:54
Mandiner blog A napfény ízei 2009.11.13 12:01:00
  Két éve, az első Balaton Sound-on találkoztam a tóparti kisszínpadon egy délutáni hőségben izzadó, soktagú bandával. Fürdőruhában, forrónadrágban tekergő csajok és a tekerés jeleit napszemüvegük mögé rejtő fiúk lötyögtek egy friss és jól összerakott…..
Michael Jordan, David Beckham, NST-Rorschach – de jó ezt kimondani. Idén huszonhárom év után nyert meccset magyar csapat futballvébén, de a huszonhármas számot további számos misztikum övezi, míg nekünk csak egy újabb lépcsőfok a halhatatlanság felé – tovább pörög a…..
Csurtusék utazásai Tirana színei 2009.11.13 13:13:00
Előző posztunk után meglepődve állapítottam meg, hogy ez a szocialista realizmus mindenkinek nagyon bejön. Nos, ha ennyire szeretitek, akkor nem akarlak benneteket megfosztani tőle: íme tehát egy folytatás. Csak most nem föstményeket veszünk szemügyre, hanem a való világot: tiranai…..
Japán stílusú hátter, fent dock élggé sokfajta és igen részletgazdag ikonokkal. Alul azt a media lejátszót nem ismerem, de elég jó megoldás ez a tálca, mert nem foglal sok helyet és mégis sok gomb van rajta. Na meg ismét ez a kurzor. Vagy erre mondta valaki itt a blogon hogy windows…..
Pangalactic 2009.11.13 16:54:52
Lassan vége az évtizednek, és értékelni az évtizedet, mi volt a legjobb és mi a legrosszabb (ezutóbbit majd legközelebb, de az index már megelőzött, ha valakit érdekel a fika királyai mit produkáltak, akkor itt van) magyar film ez elmúlt évtizedben. A teljesség igénye nélkül,…..
Pangalactic 2009.11.13 16:44:08
Ez mostmár annyira péntek 13, hogy el sem hiszem. Rövid is, Verás is, ezt már tényleg nem veszem le, jó hétvégét mindenkinek.Kedves Szakítós!A blog eredeti szellemiségehez illő dolog történt a minap. Összeröffentünk a baráti társasággal egy kellemes sörözgetésre,  ott…..
Pangalactic 2009.11.13 16:23:11
Hogyan lehetne elfelejteni Mr Farkast, a mergelődő léhűtőt, aki csak kúrni akart. Új olvasóinknak szeretettel, régieknek pedig frissítés gyanánt jó pár vidám perc!           ..
Péntek!! Váááááááálogattunk! Köszönjük a beküldött adatlapokat, küldjetek ti is bátran! Gyuri meg a nénik Ablakban depizek Fotosop művész I  Panni, és a hozzászólások JAJ  NEM SZOKTAM HAZUDNI!!!! Cunáj Hasonfektető…..
Subba Eltörte a kukettóm!! 2009.11.12 13:00:00
Nem biztos, hogy jó ötlet japán kamumegerőszakolós filmben szerepelni...
Megírta a Blikk, hogy Varnus Xavér perel, 25 milliót kér, mert nevét és tehetségét adta a Hal a tortán sikeréhez, erre csak azért is rosszat írtak róla az újságok. És mégis kit akar beperelni Magyarország egyetlen bulvárkompatibilis orgonaművésze? Hát a műsort gyártó Paprika…..
  A héten már felbukkantak a neten a Roosevelt tér, illetve a Március 15-e tér és a Károly körút látványtervei, most a Móricz Zsigmond futurisztikus megoldásai kerültek elő. Mint arról korábban szó volt, ötletpályázatot írtak ki a Gomba hasznosítására, ami akkoriban az…..
Urbanista Ilyen lesz a Köki 2009.10.15 07:29:00
Elnagyolt skiccek már tavaly nyáron voltak a Köki Terminálról, aztán a Csillagok háborújába illő metróállomást lebontották (amit egyesek lefényképeztek, mások megfestettek) és most az Építészfórumra felkerültek a 2011-re tervezett központ látványtervei. A D3SIGN…..
Most, hogy a Napkelte átmenetileg eltávozott az örök vadászmezőkre, a Heti Hetes meg éppen a napokban ünnepli a 10 éves fennállását, érdemes számba venni az utóbbi évek olyan közéleti-politikai műsorait, melyek országtudat befolyásoló erőként igyekeztek irányt mutatni. Ez…..