Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Minimal

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Morgan Freeman lesz az egyik főszereplő Peter Segal következő, egyelőre cím nélküli vígjátékában. A forgatókönyv korábban Dirty Old Men címen futott és Josh Cagan írta Greg Coolidge-dzsel közösen. A történetben egy öregedő playboy megismerkedik egy nővel, akibe bele is…..
Az új, 27 colos iMacekkel akadt gondja néhány felhasználónak, akik az Apple fórumain találtak egymásra a különös problémával. Eszerint a flash-videók lejátszása a brutális méretű iMacen akadozik, belassul, élvezhetetlen. Így: A felhasználók próbálták lerángatni a…..
Webisztán Because we can 2009.11.02 11:14:00
Ha már hétfő reggeli videók, vegyünk egy példát arra, hogy miért érdekes elfoglaltság kockulni. Mindenkelőtt idézzük fel a Big Bang Theory azon epizódját, melyben a srácok a világ körül körbeküldött jellel online kapcsolgatnak egy lámpát, meg irányítnak játékautókat.…..
...a busz pedig megérkezik Aszódra, hogy az osztály testületileg elsétáljon az Evangélikus Gimnáziumhoz. -Lányok-fiúk, mindenki megvan? Akkor itt most szépen mindenki fölemeli a kis senekét, elpakolja az elemózsiát és összecsomagolja a motyóját, mert megtekintjük Petőfi…..
Mára már elértem azt a szintet, hogy az ilyenekkel nem foglalkozom, modell lettem, nem foglalkozva olyanokkal, akik nem tudják értékelni azt, aki vagyok. A kép innenDrága Szakítósok, Blogolvasók, Látogatók! Gyermeteg és naív voltam, beismerem, de mégis.Telnek-múlnak az…..
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..
Már nagyon vártuk. Retkes Attila is megszólalt a frekvencia-ügyben, miért pont ő ne. Részletek a nyílt levélből: "Több mint egy évtizeddel ezelőtt egy kis fővárosi rádióadó, a Budapest Rádió műsorigazgatója, majd ügyvezetője voltam. 1998 novemberében kollégáimmal…..
léggitár Mire vagy kíváncsi? 2008.12.13 13:49:02
Nem tudom, ki hogy van vele, én speciel az új Tankcsapda számra vagyok kíváncsi, vagyis küldték a linket, úgy lettem rá kíváncsi. Tehát az új TCS dal a Mire vagy kíváncsi a Valami Amerika 2 egyik betétdala, a klip rendezője pedig Herendi Gábor. Szóval öt hallgatás után: az új…..
Novemberben kerül a könyvesboltok polcaira Stephen King új regénye, az 1088 oldalas Under the Dome. A regény egy olyan városról szól, amelyet hirtelen egy láthatatlan kupola vesz körül, ezen pedig lehetetlen áthatolni. Még nem érkezett olyan hír, miszerint film is fog készülni King…..
léggitár Agresszív kiskacsák 2009.10.06 15:41:00
Raised Fist Veil of Ignorance 2009 Burning Heart 10 millió szövetségi kapitány hazájában mindenkinek van valami tuti receptje, hogy mi is a baj a magyar focival. Arról nincs vita, hogy szaros a pite, de az okokban már jelentős nézetkülönbségek vannak, akárcsak a lehetséges…..
léggitár Lukács evangéliuma 2009.10.28 13:22:00
Tankcsapda Minden jót 2009 Alexandra Records Minél sikeresebb a Tankcsapda, annál inkább lehet rajta fogásokat találni, hiszen ez a Tankcsapda már nyilvánvalóan nem az a Tankcsapda, mint egykor volt. Kifejezetten vicces, mikor olyanok ekézik a TCS-t, akik a Jönnek a férgek idején…..
Delikát, és a Homáron is többször előforduló kérdés, hogy a Rossz üldözése közben az Üldözők áthághatják-e a Rossz megfékezésére kitalált szabályokat. A dolog leginkább a tilosban parkoló közterületesek miatt szokott előkerülni, M. viszont egy rendőrös sztori után…..
Két hete útjára indítottuk a zsarucar.hu autóvadász Vezda László taktikai csapásmérő sorozatát a sokak számára evidens témával foglalkozó első résszel, most eljött a következő szösszenet ideje. Ezúttal az UV jelölés kerül terítékre, mint hatékony elrettentő eszköz az…..
Több levelet is olvashattunk a diákok idegen nyelv tanulásával kapcsolatban, PT is erről ír nekünk. Egy szódolgozat alkalmával az egyik fiú a fent idézett szavakkal adott hangot nem tetszésének, mivel egyest kapott a szavak helytelen írása miatt. Szakiskolásoknál nem nagyon…..
Hogy befolyásolják a gyerekek médiafogyasztási szokásai a fejlődésüket? Milyen hatással van az életpályájukra? Mennyit számít az, hogy gyerekkorban milyen útravalóval indítanak el bennünket? Ezekre a kérdésekre keresi a választ egy a médiában dolgozó olvasónk, na meg arra,…..
Minimal 2009.10.14 19:32:36
@felucca: Ámen. Szószerint így igaz minden amit leírtál.
Nem csak én vettem észre már, hogy egyszerűen letűnt a kora a főcímeknek. A The End feliratról már ne is beszéljünk. A filmek manapság in medias res kezdődnek, a végefőcím pedig vagy a film tényleges címével kezd, vagy a producer/rendező nevével. Kicsit úgy hangzik ez, mintha…..
Rájöttem! Forgatókönyv 2009.10.14 11:12:01
A forgatókönyv egy olyan írás, ami alapján a filmeket készítik. Általában a film történetét írják le benne, hogy mondjuk van egy lány, aki szerelmes lesz egy férfiba, vagy fordítva, és a végén kalandosan egymásra találnak stb. De sok minden egyéb is le van benne írva, olyanok…..
Gus Van Sant rendező és Bret Easton Ellis regényíró közösen fognak ügyködni egy forgatókönyvön, aminek az alapja a Vanity Fair-ben megjelent The Golden Suicides cikk. A magazin írása Theresa Duncan és Jeremy Blake (a képen)  művészpár öngyilkosságáról szólt.Duncan volt…..
Ennyit jelent a jó felvezetés: a The Big Bang Theory (4.8/12.7m) megtörte a Two and a Half Men uralmát a hétfői CBS-sitcomblokkban, és már hetek óta ráver az eddigi éllovasra. A csatorna nagyon jót húzott azzal, hogy a fiatalabbakat megcélzó TBBT-t tette este 9:30-ra, ahol az…..
 Az önhergelés tipikus esete, amikor nem tudjuk feldolgozni az amúgy érthető és látható lépéseket. Hát igazából nem tudom, hogy az én történetemben mennyire szerepel szakítás, hiszen igazából kapcsolat sem nagyon volt. De mindenképp tanulságos az egész. Régen úgy…..
Sziasztok, egy szintén tanulságos történetet szeretnék Veletek megosztani, ami egy jó nevű, vagy legalább magát annak tartó welllness központról szól. A történet azzal kezdődött, hogy tavaly kerestek és választottak személyi edzőket, fitness oktatókat, masszőröket,…..
Az elmúlt 20 percet azzal töltöttem, hogy a postokat olvasgattam a Magyar Oktatási Intézet Kft(!)-ről. Kétféle véleményt találtam, az egyik a magát átvertnek hitt, nem próbanapozó álláskeresőé; a másik a még mindig ott dolgozóé, aki megszállottan hisz a cégben. Nos, én…..
Geekblog Zombieland 2009.10.14 13:00:00
Mindenkit megnyugtathatok, nem történt trónfosztás, minden idők legjobb zombis vígjátéka továbbra is a Shaun Of The Dead maradt. Várjunk csak! Ez igazából pont, hogy nem egy megnyugtató hír. Na, akkor még egyszer. Mindenkit el kell, hogy keserítsek, nem történt trónfosztás,…..