Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Loop

0 bejegyzést írt és 149 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csatlakozz a Munkahelyi Terror blog közösségéhez!     Kedves Munkahelyi Terror!   19 évesen, az első komolyabb munkahelyemen találkoztam a munkahelyi szexuális zaklatással. Irodai munka volt, egy ismerősöm ajánlott be, korábban ő is dolgozott a cégnél, de egész…..
Jó nővel, kutyával, kisgyerekkel minden filmet el lehet adni, hangzik az axióma. A La Liga 13. fordulója meg nem dönti ugyan a fenti alapvetést, de az kétségtelen, hogy egy ötlettelenül tengődő forgatókönyvíró is megdörzsölte volna a szemét a spanyolok által bemutatott hétvégi…..
Csepregi J. Botondnak maximális tisztelet, az év egyik legjobb cikke az Indexen a magyar futballmaffiáról. Nu, jönnek a részletek, meg egy kis kutatómunka: - "Fordulónként 3-4 meccs megvett meccs..." - "Nem is mindig a végeredményt veszik meg, mivel manapság mindenre…..
A Károlyi-kert, Chuck Norris, és egy félig letörölt óvodás-szépségverseny... ... avagy Péterfy Bori & Love Band - Bűvös vadász. írta Orgyen, én meg gyanútlanul rákattintottam a linkre, de Ti ne tegyétek. Nézzétek meg inkább a beágyazott videót, ha másért nem hát…..
Az első néhány nap alapján mindkét új országos kereskedelmi rádiónál meglepődtek, hogy frekvenciát nyertek, és emiatt most valamit beszélniük kell két zeneszám között. Kritika a Class és a Neo FM első hetéről a Kreatív magazinból. Az új rádiók első adásnapjait…..
comment:com Penny, Penny, Penny 2009.12.08 17:30:00
Egy képgaléria ma estére. Csak úgy. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/sixx/penny/feed", "width":"490", "height":"300", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3", "target":"blank",…..
Loop 2009.12.08 18:01:43
Liberális minimum újratöltve Az El Mondo által is megkavart Minaret-vita, a Kertész-beszólás, a Bogár-kinyilatkoztatás és a sületlen Debreczeni furcsa katyvaszként örvénylett a gyomromban a metrón. Pár perces öklendezés után, kluttyogó hangok kíséretében bukkant ki a…..
Van egy szellemi műhely, melyet aszketikus fegyelmezettséggel hallgatok hetente két-három alkalommal. Orosz József műsora a Klub rádión. Ezt csak magányosan tehetem, nincs rokonom, ismerősöm, akivel szót lehetne róla váltani, lévén, hogy egy polcra teszik a lantművész…..
Loop 2009.12.08 17:54:34
Ma este tér vissza a Better Off Ted az ABC műsorára, mi meg ennek annyira örülünk, hogy hat rövid promóval is kedveskedünk az olvasóknak. Tessék elhinni, hogy kevés viccesebb dolog van jelenleg a tévében, mint ez a sorozat, amiben Portia de Rossi legalább olyat alakít, mint amilyen…..
Sárdobáló Going green 2009.12.08 12:30:00
"I'm sorry. We could have stopped catastrophic climate change... We didn't." Igaz vagy sem, egy biztos: nagyon üt.A koppenhágai klímacsúcs fejleményeit a Sárdobáló twitter oldalán követhetitek figyelemmel.          ..
Loop 2009.12.08 17:26:50
Vastagbőr Ezért megy a harc 2009.12.08 13:01:00
Az MSZP úgy tálalja a lista-írási bohózatukat, mintha emberek milliói rágnák le a körmüket izgalmukban: -Te, a Tüttő Katát hányadik helyre tették? -A Leisztinger nőjét? Nem tudom ... és te hallottál valamit a Göndör Pistáról? -Ő befutott a 37.-ik helyre ... -Jaj, de jó!…..
Phil Schiller ugye arról volt híres, hogy bongyor hajjal és óceánjáró hajóra elég úszógumival próbálta eljátszani a kopaszodó és csontsovány Steve Jobs dublőrét, amíg az betegszabadságát töltötte, nem tévedünk nagyot tehát, ha azt mondjuk, fontos ember a cégnél. A…..
Másfél hónappal ezelőtt jelentette be a Google, hogy a Twitterrel és a Facebookkal kötött megállapodás eredményeként valós időben fogja mutatni a két közösségi szájt releváns találatait a keresője találati listáin. Csakhogy a Bing is pont ugyanezt tervezte. Úgyhogy nem volt…..
Az ausztrál Publicis Mojo munkája a gyorséttermi ketchupos zacsi, amely ötletes, de nem éppen étvágygerjesztő módon hívja fel a figyelmet a háborús övezetekben aknára lépett és amputációt elszenvedett civil áldozatokra. Via: Bloggokin..
 Hmm.Sziasztok.Azért írok be a fórumba, csak így munka közbeni magányomban, hogy az egyik mostani storymat megosszam veletek.Magamról annyit, hogy sok pasim volt, tudom, nem tagadom, átlagosan évente 60 pasim szokott lenni, de ennek nagy része csak kaland, buli utáni egyéjszakás…..
Nagy újdonságot nem árulunk el azzal, hogy az MTV többek között az Üdítő című műsorában (is) évek óta játszik olyan archív felvételeket, amiken magyar humoristák hülyéskednek. A Üdítő kínálata elég vegyes, van, amikor tök jó, van, amikor reszliket raknak be, a műsor…..
Franciaország, és Zinedine Zidane. Illetve Zinedine Zidane, meg még néhány kékbe öltözött játékos, jó nagy adag mázli, és világbajnok Franciaország, méghozzá úgy, hogy valóban a világ legjobb csapatának is tűntek. 1998 hozott nekünk élő adásban ejakuláló holland…..
Az utóbbi időben azt vettem észre magamon, hogy nem tudatosan, de szépen lassan szinte nullára csökkentettem a tévénézéssel töltött időt. Ha bekapcsolom, legfeljebb valamilyen sportesemény miatt teszem, emellett szinte kizárólag filmeket vagy sorozatokat nézek, azokat viszont nem a…..
Loop 2009.12.07 15:45:33
csox Élvhajhászat 2009.12.06 15:06:00
Ez volt az utolsó. Mármint játék, amiről lemaradtunk, ti meg én. Merthogy mire a tudatalattimat bombázó reklámok elértek az akció szintjére, hát éppen egy nappal késtem le a Raffaellos játék sorsolását (a kódbeküldési határidőről nem is beszélve). Úgyhogy ezentúl minden…..
Számomra a legegzotikusabb piás. Én se ma kezdtem, de ezt a módszert képtelen vagyok megérteni. Szokás szerint saját környezetemből szemezgetek, de nem hinném, hogy csak én ismerek ilyen fazonokat. Mit is csinálnak? Alapvetően nem isznak, az év nagyobb részében…..
A konfliktuskezelés extrém módját választotta Mikulás előestéjén egy gödi söröző üzletvezetője. Egy szalagavató jó nagy közönsége mulatozott a helyen, amikor hajnalban egyszer csak kulcsra zárták az ajtót, és negyedórán át nem engedtek ki senkit, mivel valaki megfújt egy…..
Fogadjuk el a játék kedvéért alapvilágcsúcsnak a Virslis nevű olvasónk által beküldött Baroni Bécsi Würstchent, ami nyomokban búzát, tojást, tejet, pisztáciát, mandulát és zellert is tartalmazhat. Az ember, sőt a rák is persze mindenféle rémtörténeteket hall a virsli…..
Az A38-on általában teltházasak a bulik, hiszen a szervezők csak olyan fellépőket engednek a hajó világot jelentő deszkáira, akik megtöltik a nézőteret.Nos, a Barabás Lőrinc Eklektric második lemezének (Trick) bemutató koncertjén, 2009. november 27-én, egy tűt sem lehetett…..
Előző, mélyfilozófiai elemzésemet mától az ELTE-n tanítják, ezen felbuzdulva blogomat ismét egy fajsúlyos témával folytatom. Talán decemberben nem a legaktuálisabb, de azt gondolom, hogy ettől függetlenül  muszáj beszélni róla! Ugyan a trend-érzékeny társadalmi réteg…..