Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BarneyStinson

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Azon nem csodálkozom, hogy lehazudja a csillagot az égről. Azon már inkább, hogy ezt minden következmény nélkül teheti.”Gyurcsány Ferenc Orbán Viktorról, ma. Felnéztem, hátha...
A Dahon terméke, a BioLogic FreeCharge jövő márciusban jelenik meg, segítségével a kerékpározás energiáját akár az iPhone-unk vagy más USB-s eszközünk töltésére fordíthatjuk.Természetesen akkumulátorok is tartoznak a szetthez, nem szükséges a tekerés közben ügyeskedni a…..
BarneyStinson 2009.11.11 18:53:47
December 4-én érkezik a mozikba az Up in the Air, melyben George Clooney játssza a főszereplőt, a karaktere azzal foglalkozik, hogy emberek rúg ki, mukája pedig megkívánja, hogy sokat utazzon, így sok időt tölt a fellegek felett repülőgépen utazva. Aztán a cége az utazási…..
Followup több budapesti Tescóban is talált két és fél hónapja lejárt Milupa komfort gyerektápszert Először a Fogarasi úton botlott bele, ahol nem is tagadták a tényeket, hanem gyorsan leszedték mindet a polcról. Bár olvasónk kérte, hogy szóljanak körbe a hálózatban, ez…..
  Michele az esti málnás sört megelőzően elcsámpázott a mikrofonig és belémondta: nem tartozik Brüsszelre, hogy Sólyom Lászlót kitiltották Szlovákiából. Az Európai Bizottság igazságügyi szóvivője elropogtatta még azokat a mondatokat is, amiket a Schuman téri…..
Egyszer elkezdtem írni egy posztot arról, hogy a polgári létükbe besavanyodott Hírtv-s arcok hogyan keseregnek a hárommellű Lily Allen Fuck you című számának feldolgozásán. Végül nem tudom, miért nem publikáltam, mindenesetre csak én olvashattam. Úgy tűnik, hogy a magát…..
Modorosblog A beosztott 2009.11.11 07:00:00
Egy olyan fél éve már felsoroltunk a számunkra meghatározó főnöktípusok közül párat, de túl igazságtalan lenne az élet és mi is, ha a beosztottakat kihagynánk az összeállításból. Korábban úgyis kiderült: a többség legjobban a beskatulyázásokat élvezi, ne rontsuk…..
Megírta a Blikk, hogy Varnus Xavér perel, 25 milliót kér, mert nevét és tehetségét adta a Hal a tortán sikeréhez, erre csak azért is rosszat írtak róla az újságok. És mégis kit akar beperelni Magyarország egyetlen bulvárkompatibilis orgonaművésze? Hát a műsort gyártó Paprika…..
Orbán Viktor szokásos időközönként elővezetett médiaoffenzíváját tartja éppen, tegnap még az ATV-be is ellátogatott, ahol az aznapra az ATV-be költözött (három műsorban is szereplő) Debreczeni József szerint is kivételesen „belül volt azon”, azaz visszafogottan…..
Jen-Hsun Huang, az NVidia társalapítója és elnöke Dubajban járt az American University of Dubai nevű egyetemen. Az előadását követő sajtóeseményen a vezér az Apple-hez fűződő kapcsolatáról beszélt, majd elővett egy tabletet. Nem azt, amire várunk.Huang először is az Intellel…..
Péntek lesz és tizenharmadika, mikor Egervári mester újfent helyet foglal a hazai kispadon Győrben. Az esemény kétségtelen művészettörténeti kihatásai mellett jelentős sportértéket is hordoz: egyiptomi héroszaink először szállnak harcba a kora őszi megdicsőülés óta,…..
BarneyStinson 2009.11.11 16:49:10
autózz! Beintettem egy rendőrnek 2009.11.11 08:08:00
Nem kell azért SzZ-t se félteni, amikor egy idióta mocskos szájú egyenruhással hozta össze az élet az utakon, felvette a ritmust és anyázták egymást oda-vissza rendesen. A Totalcaron megjelent egy cikk a rendőröknek beintőket sújtó németországi drákói szigorról. Én meg…..
NÉGYmadár Retek 2009.11.11 09:06:41
BarneyStinson 2009.11.11 15:43:49
 A párom/nem párom három éve csalja velem a feleségét. Gyereket akarok tőle - hülyék az emberek teljesen?Sziasztok! Na hát az én sztorim nem egészen a szakításos kategóriába tartozik, mivel még most is "gyűrjük" egymást.Van nekem egy pasim. Illetve nincs nekem egy…..
Alaposan megreformálta a sajtótájékoztató műfaját a Comedy Central-MTV páros, amikor a hagyományos pogácsás-üccsis-mikrofonos verzió helyett kétéltű buszos kirándulásra küldött meghívót Pöcsfejek, gyertek buszozni a Dunába! felkiáltással. Mi, pöcsfejek meg mentünk, mert a…..
Vastagbőr Retkes olajfa 2009.11.11 10:21:00
Lassan már a csapból is Orbán Viktor folyik ki, tegnap este a pofátlanja már Kálmán "Domina" Olgával akasztotta össze a bőrkorbácsot az ATV-n 40 percen keresztül. Szegény balos nézők biztos azt hitték, hogy már péntek este 8 óra van és a Hír TV-re kapcsolták…..
Filmdroid Clooney céloz 2009.11.11 10:21:28
George Clooney munkamániás, nem is gondoltam volna anno, mikor a Vészhelyzet sorozat után a Peacemakerben játszott, hogy ennyire keblére öleli Hollywood.  Persze ezzel semmi gond, csak jó filmekben legyen látható. Jelenleg forog a The American, amely az A Very Private Gentlaman…..
BarneyStinson 2009.11.11 15:18:01
@duckit: tutira megvolt neki ez a csaj is a forgatás után. ezért utálom ezt az embert. lefogadom, hogy nem csak a filmekben jön össze mindenkivel :)
Húsz éve valami olyan történt, amit sokunk sosem fog átélni. Lebontottak pár téglát egy falból, legyint a köz embere, s milliók üvöltöttek éljenezve, mert akkor, azokban a napokban úgy fordult a történelem kereke, hogy a kattanását Bejrúttól Kaliforniáig mindenki hallotta. A…..
A nagydarab emberek is lehetnek viccesek, tessék csak nézni, milyen pöpec Office- és 30Rock-paródiákat hoztak össze a Kansas City Chiefs alkalmazottai! Szomszédok-paródiát akarok a DVSC labdarúgóival és vezetőivel főszerepben. ..
Kicsit felborultak a dolgok a Serie A-ban. A zsinórban négyet nyerő Cagliari leverte a 10 emberrel végző Sampdoriát, a Roma csodaszép pontot fogott az Inter otthonában, a Milan pedig szétkente a Laziót az Olimpicóban. Nyert, és csökkentett hátrányát a Juventus, és meglepő udinei…..
Még Nifty sem tudja, hogy ez igaz vagy sem, mindenesetre elég pöpec a verda! 1600 paci, kevesebb, mint 2 másodperc alatt van százon, biodizel hajtja, az ára nagyjából egy kisebb afrikai állam költségvetését teszi ki, és természetesen egy arab olajsejké. (Közben kiderült, hogy ezek…..
BarneyStinson 2009.11.11 13:36:55
Folyékony Kenyér In Memoriam 2009.11.11 09:15:00
Én is ismerek olyan embereket, akik húszas éveikben megállnak a fejlődésben, és azután már csak ugyanazt a zenét hallgatják, ugyanazt a kaját eszik, ugyanolyan vicceket mesélnek, és ugyanazokba a krimókba járnak. A nagynevű Crazy Café tele van ilyenekkel. A célpontot alig…..
- Elnézést, de a repülő ezen az oldalon hangosabb! - Uram, erre eddig még senki sem panaszkodott. Beszámoló a berlini MTV EMA díjátadóról és a Kolin utazásáról. Nemrég megírtuk, hogy a Kolin utazhat Berlinbe az MTV Europe Music Awardsra, mivel megnyerték a magyar döntőt.…..