Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BigKahuna

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben Széchenyi tovább brandyzik a fejlécen, mi folytatjuk a Lánchíd 160. születésnapja alkalmából indított sorozatot! Mint az előző posztban írtuk, Budának és Pestnek is nagyon elege volt már a hajóhidas helyzetből, hogy a hajóforgalom, a fagy és a Duna zajlása miatt…..
Kevés jobb dolog van egy kellemes bebaszás után, mint a kaja amit megetet veled az az átkozott ital. Minél intenzívebb az ízhatás, és minél zsírosabb annál jobb. Eleve limitált a kínálat hajnali három körül amit magához tud venni az ember, de nézzük mik a…..
Nem kell megijedni, nem a közvagyon ellopásáról van szó. A korrupció, a hatalom pénzzé tétele természetesen a lehető legtávolabb áll a Jobbik politikusaitól, most az ideológiai és kommunikációs stratégia lenyúlásáról van szó. Nyilvánvaló, hogy ha egy párt ilyen gyorsan,…..
BigKahuna 2009.11.15 14:58:31
addict Ha Noé meleg lett volna... 2009.11.14 15:30:00
Az aucklandi St. Matthew in the City aglikán egyház egészen különös módját választotta annak, hogy nem kevésbé különös "szolgáltatását", a kifejezetten melegeknek, leszbikusoknak, biszexuálisoknak és transzneműeknek szóló istentiszteletet hirdetesse.…..
BigKahuna 2009.11.15 14:56:18
München az egyik kedvenc városom: patinás és modern, rendezett de van bohém arca is, el lehet menni egy jó BL meccsre, ott van a világ egyik legjobb múzeuma, a közhiedelemmel ellentétben az európai nagyvárosok többségénél olcsóbb, ráadásul néhány órányi autózással…..
csox A pisilő modell 2009.11.14 21:28:00
Még a szexről is több szó esik ma Magyarországon, mint azokról az egyéb szükségletekről, amik az aszexuálisokat, pártalanokat és gyerekeket is (és kutyákat is, nagyon) érintenek. Bezzeg a brüsszeliek még szökőkút tetején is megörökítették a pisilést. Csokiba is…..
Olvasónk felvételizett egy irodaszer kereskedelemmel foglalkozó céghez. Az interjú előtt egy parkolóban pihent, ahol érdekes dolgokra lett figyelmes. Egy hölgy és egy férfi sietve öltözködtek, s bár megpróbált észrevétlen maradni, nem járt sikerrel. Hogy mi köze ennek a…..
Romániai kötött pályázásunkat Nagyszebenben folytatjuk. Ezt a képet - bár csak néhány napja készült - ma már nem lehetne megcsinálni. Pár hete hozta a hírt Vilmos, hogy az erdélyi városban a megállókban hirdetmények tudatják, november idusán teljesen átalakul a város…..
BigKahuna 2009.11.15 14:47:20
Subba Szado-mazo vodka 2009.11.14 22:48:42
Azoknak akik keményebben szeretik, itt az új S/M pia az Absoluttól. Ők valami Rock kiadásként próbálják meg elsütni, van rajta valami habi matrica is gitárokkal, de a vak is látja honnan fúj a szél!..
Nyílt titok, hogy a használtautó-kereskedők gyakorta tekergetik vissza előszeretetettel az árúsított autók kilométer számlálóját, mert egy keveset futott autót nyilvánvalóan drágábban lehet eladni, mint egy olyat, amit márszéthajtottak. AtoszMester egy volt autójával találta…..
Az anya és gyermeke közötti kommunikáció messzebbre mutat a verbális eszközök használatánál, hiszen már a gyerek sírásából is tudja az édesanyja, hogy mit is akar jelezni neki a baba. Nsocsi újabb levelében egy forradalmian új módszerre hívja fel figyelmünket, ami a…..
Én egy 7 éves házasságból születtem. Mi 11 évnél jártunk. Szerinte ez nem is fontos...csak az utcsó 2 év.A kép innenGondoltam megosztom veletek miért is csökken a magyar népesség.Évtized+1 évnyi párkapcsolat után, sikerült kitennie a leányzónak.Korrekt…..
Komolyan azt gondolta valaki, hogy ebben az országban pont 6 000 000 ember beoltása fog gördülékenyen és zökkenőmentesen megtörténni? De mókás ... :-) Komolyra fordítva az írást: Falus Ferenc országos tisztifőorvos adott egy szép és nagy interjút a Népszabadságnak. Olyan…..
Ha van remake, ami sokkal jobb volt, mint az eredeti az a Három férfi és egy bébi volt. 1985-ben került a mozikba a Három férfi és egy mózeskosár francia vígjáték, ami alapján két év múlva elkészült az amerikai változat Leonard Nimoy rendezésében, az akkor még ismertebb…..
BigKahuna 2009.11.04 17:41:26
Van ez a Girls nevű San Francisco-i indie-zenekar, aminek nemrég jött ki az első nagyemeze Album címmel, és hamarosan mi is megmondjuk róla, hogy milyen. A világ nagy része, legalábbis a szakmai, teljesen odavan érte, de ez a csapatnak, amiben egy lány sincs, nem elég. Csináltak…..
  6 milliárd forint. Körülbelül ennyi közpénzből vásárol 6 millió ampulla H1N1 vakcinát az EÜ kormányzat.   A tárca 4 millió ampulla átvételére kötött szerződést  az Omninvesttel, az Egészségügyi Készletgazdálkodási Intézet pedig további 2…..
Az utóbbi évek mozi látogatási trendje sajnos nálam egyre hervasztóbb lett, hiszen tulajdonképpen mindig kinézem a filmet, utána olvasok, talán még el is tervezem, hogy megnézem, de valahogy utána eltelik az a 2-3 hét, melyben semmi sem történik, így tovább lépek. Így maradt ki…..
A Homár ezúton tisztelettel kérné a mobilszolgáltatókat, hogy az előző évezredben létrehozott internetes csomagjaikat most már tényleg szüntessék meg. Egyúttal törölhetik a Kb alapú elszámolást is. Amikor már azt hittük, hogy a Vodafone árazása a legelavultabb, kiderül, hogy…..
A Benkő pettinget keres egy profin összerakott reality, az RTL Klub utóbbi pár évének egyik legjobb médiahackje, feltörték a bulvármédiát, és mindenki lelkesen elhiszi nekik, hogy ez így tényleg megtörtént. Mintha a Blikk arról cikkezne, hogy műhibapertől retteghet Amerika egyik…..
comment:com A nap videója 2009.11.04 14:00:00
Tegnap a nap képe volt, ahogy Sheldon Cylon-piritós-harcosokat készít a rendes kenyerek elleni harchoz, most megmutatjuk a teljes folyamatot. ..
Na most nem szeretnénk együtt vacsorázni Jeszenszky Zsolttal és Vona Gáborral! Izé. Szóval azt soha nem szeretnénk, de most, amikor minden bizonnyal csak ordibálna egymással a népszerű lemezlovas és a még népszerűbb biztonságtechnikai ügynök, pláne nem. Azt viszont nagyon…..
Tényleg szomorú nap ez ... A Fidesz-MSZP nagykoalíció diadala, szereztek maguknak 1-1 rádiót. Hát gratulálok, bmeg! Jobb lesz nekik? Szereznek még pár ezer szavazatot, mert az egyik választó balos műsort hallgathat reggel, a másik meg jobbost? Én már azt sem értem, mi a fasz…..
 Az MTA elnöke szerint a Hallgatói Önkormányzatok vezetői lusták, és rossz tanulók. Ennek hatására a Debreceni Egyetem hallgatói önkormányzatának vezetői már el is küldték tanulmányi eredményeiket igazoló papírokat Pálinkás Józsefnek. Az Aktív Szemeszter legújabb…..
Mint tudjuk, Bécsben kitört a diáklázadás, vagy valami afféle. Amikor nálunk 2006-ban bevezették a tandíjat, néhány túlsúlyos, szépen borotvált, öltönyös és zselézett úrfiú és úrleány (továbbiakban HÖKös) kidugta a fejét államilag finanszírozott irodájából, majd…..