Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr_Orange

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtökön jelenik meg a Subscribe Contradictions című EP-DVD kombója, amiről a Lángoló Gitárok most bemutatja a Anxiety Found Shape In Contradictions - Act I. The Fall Of Mercia című 8 perces eposzt, amiben - most kicsit spoilerezünk - van egy olyan szimfonikus metál-téma, ami még…..
Nu, Dániel mocsaras kertjében már csak három büdöske maradt, Editnéni a kanca, Andrea a Megpocsíkolt meg Tünde, akit lehet megdugott Dániel, csak nem vette észre. A ma esti nagy csörte elé sikerült csak összeszedni a múlt heti eseményeket, de jobb későn Benkő, mint Pákó hamar…..
Mr_Orange 2009.12.15 11:25:26
AudioPorn Central Dzsiptechnó 2009.12.15 08:20:00
A videón lévő 'zene' minden hangja a filmen látható Jeeptől származik. Julian Smith és barátai két hétig gyakorolták és próbálták a forgatás előtt ezt a darabot, és még így is hét óráig tartott a felvétel. Nos, minden perce megérte, mert ez állat!..
Checkpoint Charlie Eltűnt Bartók 2009.12.14 20:47:00
Karácsonykor illik ajándékot adni. Én már csak kulturális termékekkel dolgozom, meg külföldre az ember mit is küldjön? Jött az ötlet, Bartók! Egyetemes is, magyar is, ismerik is meg nem is, tehát optimális. Vasárnap van, de ezüst, hát veszem a bérletem és fölpattanok a HÉV-re.…..
A Kick-Ass  főhőse egy képregényeket kedvelő srácról szól, aki elhatározza, hogy szuperhős lesz, döntésében az sem hátráltatja, hogy semmiféle szuperképességgel nem rendelkezik. Felhúzza a kosztümjét és kimegy az utcára rendet rakni. Mark Millar képregénye alapján…..
Például azzal, ha meg merjük említeni neki, hogy a busz nem a kijelölt helyére állt be a pályaudvaron, amit nem mondtak be, így lemaradtunk a járatról. Sztorink közben megismerkedhetnek a székesfehérvári buszpályaudvar félelmetesen hatékony kommunikációs rendszerével: a…..
Mr_Orange 2009.12.15 09:58:26
Most már minden kétséget kizáróan elmondhatjuk, hogy a Parlament az MSZP vezetőinek játszótere. (Sajnos az ő kis játékuk elég sokba került nekünk.) Valamilyen oknál fogva Bajnai és Mesterházy azt gondolta, hogy kurvára jópofa dolog lesz a miniszterelnöki dolgozószobában…..
Az alábbi kesergő levélből egy derül ki: Kiváló Dolgozó nem ebben a világban, hanem a tiszta ideák birodalmában élt eddig. Kiváló Dolgozó, ébredj föl! MINDEN készétel ilyen gusztustalan, mint a Norbié. A legtöbb még ennél is sokkal, de sokkal durvábban eltér a csomagolás…..
Hitvány korunk egyik legizgalmasabb mellékterméke a MILF, főleg annak fullextrás változata, Sarah Palin, aki 45 éves bombázóként nemcsak megfelel minden alapfeltételnek, de még majdnem az Egyesült Államok alelnöke is lett, ami tovább növelte volna MILF-együtthatóját.Aki közel…..
Mr_Orange 2009.12.15 09:27:48
Mióta Csaba Sarah Palin kapcsán átfogó és kimerítő képet adott a milfségről, a milffé válásról és egyéb mindannyiunkat érdeklő témákról, azóta tudom, hogy egyszer ő is lesz heti Apple-csaj. Az én kedvenc milfem, a Jimmy Choo birodalom alapítója, Christian Slater…..
Két egyetemi campust, két gyanús ügyekbe keveredett szórakozóhelyet és egy villamosmegállót köt össze az az aluljáró, amelyről András írt levelet az Urbanistának. A szétgrafitizett falakat egy hónapja ugyanis horpadt, foltos, randa bádoglemezek váltották fel: Kedves…..
A tanárok gyakran élnek a verbális agresszió eszközével, ami különösen akkor okoz nagy kárt, ha egy védtelen, visszahúzódó lány lesz a céltáblája a mindennapi szekálásnak. Levélírónk lányát az irodalom tanárnő fogta ki magának, aki nem éppen irodalmi stílusban beszél a…..
B-oldal Fleabass 2009.12.13 08:00:00
Azt susmorogják a californiai verebek, hogy a Red Hot Chili Peppers újra próbál, dalokat írnak, rakják össze a következő lemezt. Mind a 4 tag aktívan töltötte a Chili passzív idejét, ezt produktumok is bizonyítják, ott van Frusciante szólólemeze, a Chickenfoot lemez és most itt a…..
Több hetes tépelődés után végül meghoztam a döntést: lecserélem a laptopom. Október végén kérdeztelek meg titeket arról, mit tegyek: tartsam meg az egyébként kiválóan működő fehér MacBookomat, vagy engedve a fogyasztói társadalom nyomásának, meg az Appleblog szerzőjeként…..
Benedek Elek születésének 150. évfordulójára a Duna TV mesemondó versenyt hirdetett gyerekeknek. A Heted7ország nevű produkciót a köztévé Rózsa György cégével, a Rózsa Produkcióval közösen készíti. A gyerekek a Kárpát-medence hét területéről érkeznek: Felvidékről,…..
Mr_Orange 2009.11.15 11:25:27
Épül-szépül a vébémezőny, huszonharmadikként Új-Zéland, huszonnegyedikként Nigéria csatlakozott a díszes kompániához és maholnap újabbak foglalhatnak szállást jövő nyárra a vuvuzela hangfelhője alatt. Bár interkontinentális selejtezőkre és barátságosnak távolról sem…..
Másfél hét (majdnem) internetmentes szabadság után ez volt az első videó, amire rákattintottam. Calacanis valójában persze egy régi érvet hoz fel. Tudniillik, hogy mi lenne a Google-lel, ha a top 10 amerikai hírgyár nem hagyná indexáltatni magát. Az ürügy, aminek kapcsán ez…..
Sajnos minden nap tapasztaljuk az iskolai erőszak erősödését. Nem csak a szülők lépnek fel egyre agresszívebben a tanárokkal szemben, a diákok is erőszakosabbak egymással, gyakran veréssel/verekedéssel intézik el a vitás ügyeiket. Mit tehet egy tanár egy ilyen helyzetben? Mihez…..
  Az új botrányosnak szánt videóklip már tavaly év végén kijött a Tatutól, de még annak ellenére sem durrant nagyot, hogy a fekete énekesnőt (Julia Volkova ha érdekel bárkit is a neve) terhesen, egy szál fehérneműben kötözik ki egy oszlophoz és lövetik agyon egy…..
őt mindenki ismeri mostanában azonban más frizurával és zenei stílussal hódít íme Lady Gaga egyik korai koncertrészlete ..
Mivel az RTL nem ad címeket a hétfőn beindított Benkő of Love epizódjainak, én fogok, alulmúlni a jelentkezők szellemi színvonalát nem fogom, azt hiszem. A trash reality műfaj egyik koronázatlan királya a VH1, ahol a Flavor of Love című társkereséssel valami hihetetlen dolgot…..