Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aldo

0 bejegyzést írt és 154 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com A nap képe 2009.12.15 18:04:00
Szigorúan csak az ugrás után. A The Big Bang Theory ismét zseniális volt, abból van.  ..
Biztosak lehetünk benne, hogy külföldre szakadt hazánk fia, Attila, nem szerette meg jobban Magyarországot, amíg ide látogatott. Kíváncsi leszek majd az ügy végkimenetelére, mert a fotókból számomra nem teljesen világos, hogy levélírónk mozgáskorlátozottaknak szánt helyen…..
Én boldog lennék, ha nem kellene (a most érvényes koncepció szerint) 62 éves koromig kínlódnom, hanem olyan szerencsés lennék, hogy előbb nyugdíjba mehetek!!!   1956-ban születtem. 50 éves elmúltam, mikor felsőfokú OKJ-s TB-s szakmai végzettséget szereztem. Ennek…..
Az előző részben mindenki hazudott, a férjem csak szívjóságomból lakik velem, a barátommal nem dugunk, én meg szeretlek Dániel, szívbűl, nem pinábúl - ehhez hasonló tragikus események kellett ahhoz, hogy a régen sejthető döntő kialakuljon, azaz Editnéni, a "tantra vagy…..
Nyilvánosságra került, hogy mely filmekért lesz érdemes a Golden Globe gálán, érdekes, hogy a dráma kategóriában ott található az Avatar is, James Cameron ex-felesége a Hurt Lockerrel képviselteti magát, Kathryn Bigelow filmje egyébként hozzánk úgy tűnik, hogy csak dvd-n fog…..
Aldo 2009.12.16 14:35:54
Szerencsére hamar kiderült, hogy a horpadt bádoglapok nem odakerültek, csak ottmaradtak a Petőfi híd budai hídfőjénél az aluljáróban - ami persze nem jelenti azt, hogy ne lenne igénytelen és sivár a "felújítás" utáni állapot. Ám nem csak a végeredmény, a történet…..
Erika egyelőre büszke lehet, mert amíg valaki le nem taszítja a trónról, övé, pontosabban az ő révén a tar.hu-é a Lábatlan Homár vándorkupa, ami a legnagyobb késéssel teljesített szolgáltatásért jár. Erika 2007-ben megházasodott, 2009. december 15-én pedig be is futottak az…..
Ha már kapcsolatba kerültünk a FÉBÉSZ nevű fogyasztóvédelmi szervezettel, rögtön megpróbáltunk valami hasznosat is kihozni belőlük. Elküldtük nekik ParaSoniC levelét, aki a Metró áruházból távozott rosszkedvűen. Kávéfőzőt vett, ingyen csomag kávét ígértek bele, de nem…..
Aldo 2009.12.16 13:47:00
  Egyre népszerűbbek a társasjátékok a magyarok körében – mondta a Reakciónak egy kicsi, de játékos körökben jól csengő nevű fővárosi szakbolt vezetője. Az üzletben ilyenkor, karácsony környékén napi 15-20 órát is dolgoznak, de nem bánják, mivel…..
Aldo 2009.12.16 13:42:00
       Régóta sejtettük, hogy valami nagyon nem stimmel a magyar oktatás háza táján, de Leslie jóvoltából, most megbizonyosodhattunk arról, hogy nincs miben reménykednünk, a magyar oktatás tényleg halott, legfeljebb a megemlékezés virágait vihetjük ki…..
Aldo 2009.12.16 13:33:45
Miután a Fortune megválasztotta Steve Jobsot az évtized vezetőjének, az AdWeek Best of the 2000s versenyében is tekintélyes mennyiségű díjat zsebelt be a cupertinói vállalat.Először is az Apple lett az évtized brandje, Steve Jobs pedig az évtized stratégája. Az évtized terméke az…..
A mai téma azt gondolom, nem szorul túl részletes magyarázatra, elég, ha megtekintjük a poszthoz mellékelt ábrát. Hangsúlyozom, nem azt állítom, hogy az alábbi képen szereplő közéleti személyiségek buták, csupán azt kívánom érzékeltetni, hogy a szemüveg a…..
Mindig is irigyeltem azokat az embereket, akik fogják magukat, teljes magabiztossággal leülnek a metrón, fülükben fülhallgató, és vagy könyvet olvasnak, vagy csukott szemmel beletemetkeznek saját kis világukba. Évekig csak figyeltem, tanulmányoztam őket, majd a közelmúltban…..
Sofia Milos a Miami helyszínelők egyik közkedvelt szereplője, karakterét annyira imádták a rajongók, hogy távozása után visszakövetelték az első CSI-spinoffba. Svájcban született, egzotikus külsejét görög anyjának és olasz apjának köszönheti. Pályafutása sem az a tipikus…..
Aldo 2009.12.16 12:43:12
@MySQL: gratulálunk, de ez itt szerintem senkit nem érdekel.
Mai témámmal (a metrón való zenehallgatáshoz hasonlóan) lehet, hogy megint melléfogok, de az mindenesetre biztos, hogy amíg nem rendelkeztem laptoppal és egy számítógépasztalhoz voltam kötve, mindennél jobban vágytam a laptopos életérzésre, végül mégis csalódtam! Félreértés…..
Kimásolom és beillesztem – ilyen egyszerű. Épp egy kommunikációs tanácsnok ne tudná? Ctrl+c és ctrl+v - két billentyűkombináció, a számítógépen való ügyködés legalapvetőbb fogásai. Ismeri és használja újságíró, szakdolgozatát szerkesztgető leendő diplomás,…..
Félrefordítások Gálafordítás 2009.12.16 08:08:33
István nem is írt kommentárt a beküldött képhez, csak annyit, hogy a Budapesti Operettszínház egyik előadására vett jegyet a neten. Az eredeti méret itt tekinthető meg, mert túl nagy lett volna ide beszúrni.Kiemeltem a lényeget a fenti képből, itt jobban olvasható...
Coco Sumner apukája nem más, mint Stingez lehetne akár rossz ómen is, de nem aznyilván tud segíteni Apu itt-ott, de Coco nem tűnik elveszett lánynakez itt az új I Blame Coco videó, örökös kedvencünk, Robyn közreműködésévela Caesar január 24-én jelenik meg Miike Snow és Diplo…..
A hírek szerint holnap kiderül, ki vezeti a Jobbik országos listáját, azaz ki lesz a párt miniszterelnök-jelöltje. A Jobbik dilemmáiról és lehetőségeiről korábban már írtam (még korábban második erős esélyeiről is), most kifejezetten csak a személyi kérdésre…..
  Először örültünk, hogy lesz díszkivilágítás, aztán szomorkodtunk, hogy foghíjas lett, aztán örültünk, hogy befoltozták és most megint szomorkodhatunk, hogy foghíjas? Ahogy Zsolt írta tegnap a fenti képhez mellékelt levelében:   Alig pár hete tömték ki a Szabadság…..
Csodálatos lehetőség kínálja magát, hogy a múlt héten a Bari egyik legjobbjaként tündöklő Koman Vladimir kezdőként kapjon lehetőséget, hiszen a tökutolsó Sienát fogadják. A 14. játéknap rangadóját a Giuseppe Meazzában játsszák, az Inter a Fiorentinát fogadja, és ha csak…..
Ha lehetne választani egy várost és egy évet, ahová szívesen visszamennék, akkor én Seattle-t és 1991-et választanám. Seattle volt a "grunge" szülővárosa, a világhírnév előtt olyan együttesek járták klubról-klubra a várost, mint a Pearl Jam, a Soundgarden, a Nirvana…..
45 a média- vagy reklámiparban dolgozó jószágra összesen 21 591 szavazat érkezett a Kreatív/Szívlapát 2009-es Legszünyőbb Irodai Állat bajnokságán, mire megszületett az ünnepélyes végeredmény: Nadi (Neo Interactive), Zsepi (Recordline) és Püré (DDB) végeztek a kutyák…..
Filmdroid 2012 Hungary 2009.11.27 18:14:14
Úgy gondolom felesleges írnom bármit is, én jól mosolyogtam rajta...