Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m20b25

0 bejegyzést írt és 169 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És ki tudja ezt rajtad kívül? Mert ha tényleg az, akkor bizony ott volt az idei szezonnyitó Parkoló Parádén május kilencedikén és nagyon-nagyon sokan látták. Fantasztikus sleeper-Mitsubishi, kanzdsikkal teli, japán belpiacos Supra Mk.4, a sárga földig ültetett cult-klasszikusok,…..
Belsőség Heti merítés 2015.05.03 07:48:27
Mi más, ha nem MX-5? A szempontjaim utolsó sora, hogy ne legyen tömegdarab. Itt Münchenben és környékén ahol élünk, a többség az egyforma BMW-k és Audik autóit hajtja. Miért nem hallgattam a közmondásra? Utána felkerestem a létező összes jó szerelőt, autodidakta…..
m20b25 2015.05.03 09:53:34
@Pinyti: Pontosan. Nem nagy költségekről beszélünk, hiszen fórumról, vagy éppen bontóból minden van hozzá dögivel ami nem kopó cucc. Viszont két havonta el kell töltenem 1 napot azzal, hogy átnézem és elszöszölök vele az udvarban. Most pl. az ajtókárpitot kell levennem, mert szorul az elektromos ablak. Ha ki kell cserélni sem lesz vészes, mert 3e hozzá a vezető sín, vagy 5e a komplett szerkezet. Ha nem magam csinálnám, tuti, hogy már ezer éve eladtam volna. Vagy pont úgy nézne ki, mint az utcán lévő e36-ok 90%-a. Viszont ha most valaki beleül, azt mondja, hogy ez egy BMW. Csendes, erős. Igen, csak ez munka és pénz. Soha nem tagadtam, hogy a BMW kényes. Foglalkozni kell vele. Van aki azt mondja, hogy nem kell rá költeni. Nos, különböző értékrenddel és ingerküszöbbel rendelkeznek az emberek :) Nekem ez a hobbim. Mindig BMW-t szerettem volna, abból is sor6-ot. Megvan. Élvezem, de kompromisszum. Lehet vele vitatkozni. Főleg azok vitatkoznak, akiknek nincs BMW-je.

RÓnarider: nagyon tetszik az újabb Lancer. UFO Civicje van tesóméknak, attól nem vagyok elájulva, pedig 1,8 Sport. Igazából valami teljesen kommersz autó lenne a legjobb, aminek van rugózása és hasmagassága :) A BMW után az ilyeneket is értékeli az ember. Persze, ez nem az autó hibája, hanem a sz@r utaké.
Belsőség Heti merítés 2015.02.01 08:20:55
Ennyi pénzért nincs jobb Ha azt nézzük, hogy az autót vészmegoldásként vettem, a lehető legkevesebb pénzből (200 000 Ft), majd autóztam vele 30 000 km-t nem túl sok hibával akkor kijelenthetem, hogy nagyon megérte az a két év amit együtt töltöttünk. Saab - Född från…..
Bálint fiammal autóztunk hazafelé a szokásos szombati gimnáziumi felvételi előkészítőjéről, álltunk a Rákóczi úti dugóban, amikoris figyelmes lettem egy ma már mind ritkábban látható, csodás jelenségre. „Odanézz, az a szörnyűség a legérdekesebb autó, amit látsz,…..
m20b25 2015.01.14 17:31:06
@Csikós Zsolt: Igazán lehetne egy használtteszt egy eléggé lerúgott példánnyal :)
Aki már járt autószalonon, az tudja, nem a gumik jelentik a fő attrakciót. A gumigyárak ettől még fontosnak tartják a jelenlétet, hisz a többiek is ott vannak. De hogyan csalogassák be azokat a standra, akik nem szeretnének új mintázatokat és különleges karkaszokat nézegetni? A…..
m20b25 2014.10.05 15:15:02
Zöld, világít és előtted gyalogol, mi az? Valeós hosztesz. Aztán amikor a hosztesz megfordul, és erőnek erejével a standra invitál, nem teheted meg, hogy lelépsz, kézbe veszel egy kitett tárgyat és profizmust imitálsz. Hopp, de mi is ez a tárgy? Turbó? Dehogyis. Az a…..
Belsőség Heti merítés 2014.09.28 08:16:40
Szentségtörés, amikor a Volvós BMW-t vesz Már többször tapasztaltam, hogy megállok a zebra előtt és néznek rám, mintha csoda történt volna. Megállt egy BMW? Tényleg? Sportos családi kisbusz A váltó rövid áttételű, a fokozatok egymáshoz közel esnek, így dinamikusan…..
Nemrég belefutottam a kérdésbe a carthrottle-ön, hogy ha három autód lenne, mi lenne az. Egy hétköznapokra, egy hétvégére és egy pályázni. Be is küldtem a kérdést a szerkesztőségi levelezőlistánkra. Íme, a válaszok: Pere László (karmageddon)Hétköznapokra: Mivel van…..
Kivonat a szerkesztőség levelezési listájából: Nino KarottaTestvérek! Holnap délelőtt elmennék egy 16. kerületi kereskedésbe, venni egy autót. Az a kérdés, hogy van-e valaki, aki elkísérne, hogy visszahozza az Alfát, hogy én már jöhessek az újjal? És nem, nem mondom meg, mi…..
Összehasonlítjuk a főváros két legújabb szólóbuszát az Ikarus-BKV V127 PKD-t és az MAN Lion's City-t. Ez utóbbi valójában inkább német-lengyel, mivel a hajtásláncon kívül a kocsi teljes egészében Lengyelországban készül.  A hírekben hallhattuk, hogy a BKV tíz év után…..
Túl szép és drága volt nekem, ez lett a veszte Üres lenne a világ Alfa Romeók nélkül. Hát így történt. Nagyjából ezekkel a mondatokkal zártam le a posztot, amelyben leírtam, hogyan lett nekem 156-os Alfám, az egyik legszebb kombi, amit az utóbbi évtizedekben az autóipar fel…..
Belsőség Ekkora tömeg nincs 2014.04.29 16:20:23
A legnagyobb DMC-koncentráció azon a napon az egész világon Leszakadt az arcunk, amikor megkaptuk a hétvégi Oldtimer Premier pontos látogatási statisztikáit. 16 052 fő látogatott ki az esős idő ellenére azért, hogy csodálatos öreg és még öregebb autókat simogathassanak. Ez…..
Belsőség Magyar Polo Marokkóban? 2014.04.25 14:05:39
Történik, hogy az embert meghívják egy kicsit vadonatúj Porschét vezetgetni Marokkóba, egész pontosan Marrákesből (Marrakech, Marrakesh) indulva fel az Atlasz hegységbe, berber falvak között kanyarogni, szédítő mélységek fölött elporozni csúszós földutakon. Nem rossz…..
A Mazdám aksija célul tűzte ki magának, hogy az őrületbe kerget a random kamikaze akcióival. Gondoltam túljárok az eszén, és beszereztem egy aksitöltőt. Na de ahhoz helyváltoztatásra kellett volna bírni az aksit, ami sehogy sem akart magától bekövetkezni, így az internetet…..
Belsőség Heti merítés 2014.04.20 08:29:39
Társ lehet egy életre A 911, aminek szintén nagy rajongója vagyok, kicsit drágának bizonyult :), a 924 viszont tökéletesen ötvözi amit szeretek, '70 évekbeli, sportautó, Porsche és nem utolsó sorban még megfizethető és szervizelhető. Végre szakítottunk! Vérge…..
m20b25 2014.04.21 11:37:45
@Thanathos: fogyid hogy alakul a TS-nél? Elég irreális dolgokat lehet róla olvasni. Van aki 6-ot mond van aki 10-et. Nyílván függ a használattól is.
m20b25 2014.04.21 11:40:03
@Michel Djerzinski: tudom, inkább a tendenciára gondoltam és irányvonalra gondoltam. vagyis biztos, hogy nem elsz többet :)
Nálam tökéletes kombó lenne: e90/e91 330i kézi vagy SMG az utolsó szériás 272 lovas szívóval :)
m20b25 2014.04.21 11:49:09
@akos696: a 120i soha életében nem volt 6 hengeres...az utolsó 2 liytis szívó hatos az e46-ban kifutott 2000-ben.
Belsőség Nem vagyunk normálisak 2014.03.16 06:49:53
Nyár végén ismét számot vetettem autótulajdonosi énemmel. A mérleg egyik nyelvén ott volt a T3-asom, ami rengeteg pénz és munka után egy kis fogyasztású, T3-as viszonylatban dinamikus, kilenc fő szállítására alkalmas kisbusz lett. A pincétől a padlásig tele voltam…..
Prokee-t szentté kellene avatni. Ő a forrasztópáka Quentin Tarantinója és a hidegvágó Charlie Benantéje egyben. Még az Eurovan megvétele előtt megkérdeztem, hogy a nagy precizitást és rutint igénylő belső elektromos dolgokkal elszüttyögünk-e a garázs kellemes félhomályában,…..
A Margit körúton, a Machwart liget és a Széna tér között, egy udvarban volt egy kis kocsma kávézó, a Tommies. Mivel a baráti társaságunk több gimnázium között oszlott el, így ez lett az a hely, ahol a közösségi életünket éltük. Tanítás előtt, tanítás helyett, tanítás…..
m20b25 2014.01.17 21:29:47
@pedaz: a lehetőség adott :)
m20b25 2014.01.17 21:32:19
@Lomha 8V: nekem a fősuli alatt egy maruti volt ilyen. Mindenhova azzal mentünk, mindent abban csináltunk. Az a szerencsétlen ha mesélni tudna...:)
Belsőség Heti merítés 2013.11.17 10:39:13
Alomautó bordóban Akkor meg azt hittem, hogy ennél mar csak jobb autók vannak (ugye ez 16 éves volt), de kesőbb rájöttem a szomorú valóságra…. A tökéletes autó A már említett futómű betonkemény, csodásan csillapítva, a beállítása tökéletes kompromisszum. Télen…..
Belsőség Megint béemvés lettem 2013.11.01 17:53:32
Az ember életét sok dolog befolyásolja. Lát egy égi jelenést, túlél egy katasztrófát, esetleg szerelmes lesz. Minden mindenre hatással van, aztán ezek együttesen alakítják ki a dolgok menetét. TC autóflotta szinten nekem két dolog volt hatással a döntéseimre. Az egyik, hogy…..
Amikor hazaértem Amerikából, a legtöbben azt kérdezték tőlem, milyen volt? Mivel ritkán akadt két napom mesélni, ezért legtöbbször csak annyit mondtam, hogy nagy. Nagyok az autók, nagyok a városok, nagyok a kajaadagok, és ennélfogva nagyok az emberek is. A nagy érzés leginkább…..
m20b25 2013.10.20 10:40:01
@Speedman: Köszi, ezekkel nem vagyok tisztában. Ettől függetlenül brutális egy gép volt. Még egy pontosítás, nem is Washingtonban hanem Norfolkban volt.
Pár hete hirtelen felindulásból írtam egy posztot Aladárról, a T3-as Transporteremről, pontosabban arról, hogy aznap reggel a Szentendrei úton gőzfürdővé változott a beltér, mert megadta magát egy vízcső, és ezért nem jutottam el vele a szerelőhöz. Még mielőtt kiment volna a…..
Már készül a beszámoló és a nagy videó vargagixxxer barátunk műhelyében, addig is kaptunk egy előzetest a Rallye de Luxembourg mezőnyének leglátványosabban közlekedő pilótájáról, Christof Klausnerről. Az Audis úriembert volt már szerencsém nekem is látni, nem kicsit jól…..
Nem emlékszem melyik volt az utolsó napom, amikor ne vágytam volna egy BMW Z3 Roadsterre. Ezt annak fényében is fel merem vállalni, hogy egy Z3-ban egyedül talán Claire Forlani fest jól. Még az sem tántorít el, hogy kevés autó (és annak tulajdonosa) van kitéve olyan sok, előítélet…..
Thomas Poulter, aki nem félt az ismeretlentől Thomas Poulter neve sokaknak nem mond semmit, pedig erről a fizikaprofesszorról Byrd admirális még gleccsert is nevezett el, miután Déli-sarki expedíciója során Poulter megmentette az életét amikor az szénmonoxid-mérgezést…..
m20b25 2013.04.19 21:12:09