Regisztráció Blogot indítok
Adatok
enrikó karúszó

0 bejegyzést írt és 124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szujó Zoltánt ma délután tulajdonképpen csak azért nem vágták pofán a Hungaroring negyvennégy fokos betonján, mert a Forma-1-es pilóták, csapatvezetők és mérnökök sokkal türelmesebb népek, mint mi, akik biztos, hogy vérben forgó szemmel reagáltunk volna arra, ha egy izgága…..
Egyetlen szerv, szervezet vagy magánszemély sem örül annak, ha körülötte botrányok kavarnak hullámokat. A dinnyetermesztők sem olvasnák szívesen, ha a sajtóban megjelenne annak a titkos szernek a receptje, amivel portékájukat locsolgatják, hogy még lédúsabb és még olcsóbb…..
  Az elmúlt időszakban megdőlt a hidegrekord, esett az eső, mint a veszett fene, s ez igencsak jót tett a gombatermésnek. A közszereplők jelentős része ugyan nyaral, de az itthon maradottak a hiányzókat is pótolják az Arany Szömörcsögért folytatott harcban. Volt…..
Az alábbi kérdésekre látszólag egyértelműek a válaszok, de mégis - ahogy a hírekből is kitűnik - sokan nincsenek tisztában az ilyen esetek  jogi megítélésével. A Zugügyvéd egyik nagymamájának falujában például bevett szokás volt törött sörösüvgszilánkokat…..
enrikó karúszó 2008.07.22 21:25:47
gargoyle 2008.07.22. 17:07:45
"a novenytermesztes draga? akkor ne termesszen."
Szerintem te valamit félreértettél. Az érintett bácsi nyugdíjas (nem nyugdíjas bankelnök, még mielőtt belekötsz). Az uborkát pont azért termesztette, hogy ne kelljen rá a nyugdíjából költeni, esetleg eladja és legyen pár forint bevétele, vagy adjon belőle a városi gyerekeinek, amilyen a hozzászólásod alapján te is lehetsz. A tolvaj nem nézi, hogy gazdagot vagy szegényt lop meg (esetleg Robin Hood), sőt a szegényt könnyebb, mert valszeg nincs riasztója, fegyvere, stb.

"bioboltok most is leteznek, "
Jah. Ha nincs kenyere, vegyen kalácsot. Biokalácsot. :(

"..de ha nem kell garantaltan hiszti es vegyszermentes uborka akkor ott a tesco."
Szerinted Kesznyétentől milyen messze van a legközelebbi? Mennyibe kerül odajutni?

"...a nagypapa koltoztetese nem az en megoldasom volt, hanem az egyik lojunklemindenkit aktivistae, en pont hogy azt mondtam hogy nonszensz hogy annak a koltseget stb bevallalja de egy rendes feszerajtot/riasztot stb nem szerez be mert "draga""
Ha elolvastad volna a hozzászólást, akkor tudnád, hogy egy távoli, nagyrészt bűnöző lakosságú faluról volt szó, ahol akkor is kirabolták volna, ha várat építesz neki. Neked nincs nagyapád? Ha naponta az életéért reszketne, nem vinnéd biztonságba?

"...annak rohelyes erv hogy nehez egy kikepzett orzovedo kutya beszerzese ezt remelem te is latod."
Van akinek igen. Van, akinek meg a saját kajájára sem futja, nem hogy egy nagytermetű kutyáéra.

"inditsatok megoldaskereso mozgalmat hogy hogy lehet a rendfenntartast torvenyesen hatekonyabba tenni."
Ebben egyetértünk.

hogyvolt Türelem hogyvoltot terem 2008.05.23 20:12:55
Adós vagyok egy Grace klinikával és két Rock of Love-val, és ez sajnos egy ideig így is marad, mert nagyon felgyűltek a dolgok. Addig is tessék a többi kiváló írást olvasgatni, én is azt teszem. A vasárnapi Lost mindenképpen felkerül még aznap este, a lemaradást próbálom…..
Vastagbőr Ehhez is van képük 2008.05.23 12:00:00
Újabb szörnyű tragédi borzolta, a már vérhez, szenvedéshez szokott kedélyeinket. A zebrán elgázoltak egy babakocsit toló nagymamát. Mindketten életüket vesztették, a nagyi és a 22hónapos unoka is. A Blikk főszerkesztőségében már a tenyerüket dörzsölgették, megint egy…..
Rosszul mondja a levélíró, egyrészt hitegette is a metrón megismert őszülő halántékú férfit, másrészt meg van a sztoriban igazi, bár értelmetlen szakítás, egyszer a parkba bámulva, egyszer pedig a nyelvi különbségekre hivatkozva. Vége az ünnepi nyitvatartásnak,…..
Mindenki megnyugodhat, Kitti nem halt meg, sőt Denise sem, valószínűleg csak figyelmeztetni akarták őket. Kihallgatással kezdünk és bunkó rendőrökkel. Kezdenek elszaporodni az ilyen bunkórendőrös részek. Az elején ez még egy rendőrbarát sorozat volt, ahol csak a paréjfejű…..
A papírforma érvényesült. Azok nyertek, akiknek kellett, és olyan arányban, hogy létjogosultságukat a négy között senki még meg sem kérdőjelezheti. Pedig azért Fülöp Lászlóról álmunkban sem gondoltuk volna, hogy bejut az elődöntőbe. Egyszerűen úgy kalkuláltunk, hogy…..
Esetleg a nagysikerű Alvó Menyét akció reinkarnálódott, Benson admirális helyett Hitzfeld tábornok vezeti az akciót, mely a nemzetközi klubfutball kiszabadításáról szólna, de ezen a szabotőr szerepét kiválóan megformáló Walter Smith előbb csak mosolyog, majd sátáni kacajjal…..
A poszt ötletét az adta, hogy tegnapi kötői kérdésünkre (Mit titkolnak a tévésztárok?) érkezett kommentek között nem egyből az jött le, hogy a Győzike-show tulajdonképpen a magyar kereskedelmi televíziózás állatorvosi lova, mi pedig ezzel rohadtul nem értünk egyet, sőt. Van…..
Hát, ez meg mi volt. Annyira költői a kérdés, még a kérdőjelet is lespóroljuk. Lássuk a definíciót: a tragikomédia a tragédia és a komédia tulajdonságait egyesítő drámai műfaj, amelyben a hős szubjektív tragédiája objektíve komédiának hat és nem zárul…..
Hát igen, az előző szériában a végére hagyták a nagy leszámolást, most a második széria közepére is csúszott egy, úgyhogy kíváncsian vártuk, hogyan tovább. Laza levezető részt látunk sok-sok poénkodással. Az egy percre jutó poénok száma ebben az epizódban volt a…..
Mert ugye vagy most szakítunk, vagy soha. Ez is milyen hülyeség. Ismét egy klasszikus értelemben vett nem-szakítás, annyiban mégis a régi időkre emlékeztet, hogy egymondatos.  A szereplők szakítanak most, majd inkább mégse, hogy meg tudják, mennyire lesz…..
Elnézést kérünk érzékenyebb olvasóinktól a cím miatt, de annak a verekedésnek a minősítésére nem nagyon vannak kulturált szavak, amely a QMJHL Quebec Remparts–Chicoutimi Sagueneens playoffmeccsen zajlott le március 22-én. Előbb megmutatjuk videón, mi történt, aztán…..
 A Zugügyvéd szerint az alábbi hír  azért elgondolkodtató kicsit, mert valószínű, hogy Magyarország minden további nélkül kiadná egy hasonló bűncselekmény elkövetőjét.Ciarán Tobin 2000. november 30-án, kiküldetése lejártával távozott Magyarországról. A…..
Az előző szériából ismeretlen ismerőseink, a szekrényesek bandája munkában. Naná, hogy szerencsétlen Pircsi őrmester lakását törik föl. Habár ezt a szekrényes poént nem értem. Az eddig egyik lakónak sem tűnt föl, hogy ha valakinek az ajtaja elé közvetlenül lebasznak egy…..
Van egy rossz hírem, meg egy jó. A jó az, hogy ebben a részben elbúcsúzunk Shittertől, és ettől a történetszáltól, méghozzá véglegesen, pezsgő be van hűtve mindenkinek? A rossz hír pedig az, hogy a múlt heti részben hallhattuk utoljára Selmeczi Rolandot Wilsonként. Ha nem…..
enrikó karúszó 2008.02.14 16:44:16
Remélem, az ünnepek alatt mindenki Blackaddert, Maybe Baby-t és Ég velünket nézett (így barátok közt az se szégyen, ha egy kis Stuart Little is becsúszott), végül is valamivel enyhíteni kellett a House-elvonást, de szerencsére ma kedvenc háziorvosunk és csapata végre visszatért.…..
enrikó karúszó 2008.01.03 16:10:30