Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rókarezisztens Kopasztyúk

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Sokan élnek abban a tévhitben, hogy gazdasági totálkár esetén, vagy autólopásnál a biztosító az eredeti állapot visszaállításához elegendő kárösszeget fizet. Az avultatás költségét, és a banki hitel kiváltást, illetve árfolyamkockázatot a tulajdonosnak kell…..
Rókarezisztens Kopasztyúk 2010.06.07 19:26:46
@Weiß Api: 100% árcsökkenéssel bármilyen tételű BMW-t átveszek! :-))))))
Ahogy végigböngésztem a régebbi "mit hol" típusú Urbanista-bejegyzéseket a legjobb tüntetőhelyektől a VHS-kölcsönzőkön át a budapesti hajléktalanszállásokig, felmerült bennem a kósza gyanú, hogy talán nem ez érdekli legjobban az itt élőket. Úgyhogy most valami…..
Bár számos hasonló témájú ügyet dolgozott már fel ez a blog, még mindig  búvópatakként előtörnek újszerű  trükkök  A szakértői vizsgálat eredménye, hogy minden sérülésmentes, de erős külső mágneses hatás érte a villanyórát, mindenképpen ilyennek…..
A Népszabadság szombati, vidéki kiadása szerint országos listát állított a Magyar Szocialista Munkáspárt, és a szavazólapokon* az ötödik helyen fognak szerepelni az OVB sorsolása szerint. Az MTI forrással közölt hírt nem a nemzeti hírügynökség kúrta el, mivel az ő…..
Rókarezisztens Kopasztyúk 2010.04.06 15:04:10
@esef: nem. Meghatározó tulajdonrésze van a Ringier-nek. Ez utóbbi svájci cég, jellegzetesen jobboldaliak. Az más kérdés, hogy a kisebbségi tulajdonos a szocialista kötődésű Szabad Sajtó Alapítvány, meg van minimális dolgozói részvényhányad is.
Rókarezisztens Kopasztyúk 2010.04.06 15:07:39
@Llew: A Népszabadságnak sok éve van vidéki kiadása. A terjesztés miatt korábban kell átadni a lapot vidékre, mint Budapestre (pontos dátumokat is kérsz? :-)). Általában minimális a különbség, főleg hirdetésfüggő (csak vidékre/Budapestre olcsóbb a hirdetés), illetve a sport változik sűrűn (pl. az aznapi BL meccsek eredménye a vidéki számban nincsenek még benne).
Olvasónk Berlinből utazott haza  Budapestre akciós jeggyel, amiért elvileg egy szállodai szoba kényelmét is élvezhetné. Jó ki marketing fogás, csak éppen a szállodai szobát biztosító kocsit nem csatolták fel a szerelvényre, így utasaink vándor tábort játszottak a…..
Rókarezisztens Kopasztyúk 2010.03.02 12:53:15
@Vörösbe esett fedezőjelzőre előjelzést adó főjelző: Amit bizonyára egy hozzád hasonló seggnyaló fog élből lepattintani.
Rókarezisztens Kopasztyúk 2010.03.02 13:57:22
@Vörösbe esett fedezőjelzőre előjelzést adó főjelző: Az ÜSZ szerint igen sok minden jár(na), csak éppen arra (is) szarnak magaslesről. Jellemzően idióta sínhuszár-hozzáállás egyébként az első hsz-ed.
A krav-magások frissen indult blogjáról kértük el ezt a hiánypótló posztot, úgy gondoltuk, mindenképp jobb, ha egy szakértő írását közöljük, mintha mi magunk okoskodnánk össze mindenfélét. A szerző Pintér Márton, G5 fokozatú krav-maga-oktató, amellett jogász. A poszt…..
Rókarezisztens Kopasztyúk 2010.02.09 11:26:46
@Plumper: én is hallottam, hogy Kennedy él. Szóval ne adj ilyen szóbeszédre. A gázpisztoly fél méterről nem tép szét egy vastagabb újságot sem. Közelről esetleg a gáz hőmérséklete okozhat kisebb égési sérülést, de nem jellemző.
Mielőtt valaki elkezdene okoskodni: kipróbáltam a saját 9mm-es HW88-asommal.
Elwood, a parányi Jack Russell terrier lehet a világ legkisebb kutyája, ha valóban mindössze 9 centi magas, és 15 centi hosszú, ahogy gazdája állítja. Ha a Guinness hitelesítené ezeket az adatokat, Elwood megtörhetné a csivavák és a yorkie-k egyeduralmát ezen a téren. Addig is…..
Mit tehet az élettárs, ha 18 év után ki akarják tenni a közösen használt ingatlanból? Valószínű sok személyt érint ez a jogi probléma.Tisztelt Zugügyvéd! Egy olyan problémával fordulok Önhöz,  melyben tanácstalan vagyok. A probléma oka lakóhelyem elvesztése. A ház…..
Rókarezisztens Kopasztyúk 2010.01.26 15:37:16
@Szelid sunmalac-Elmeny designer: az kéne még... ez csak egyesek álmaiban van így... szerencsére...
Rókarezisztens Kopasztyúk 2010.01.26 16:05:58
@ace911: Ahhoz mondjuk bizonyítani kell, hogy akkor és ott volt spórolt pénz.
Bankba járni rossz. Sorbanállás, űrlapok kitöltése, hülye ügyfélszolgálatos, hülye ügyfelek, miegymás. Ez a banknak is rossz, nem véletlen, hogy többségük interneten is lehetővé teszi a különféle ügyintézést. Mint ahogy az OTP is. Persze az internetes bankolásban ugyanúgy…..
Egyik olvasónk csak nagy nehézségek árán tudott kikecmeregni egy C-hitelnek indult adósságból. Az ügyfél előbb az OTP Banknak, majd felmondás után az OTP Faktoring Követeléskezelő Zrt-nek tartozott, de az adósságát végül az AVS Informatikai Kft-nek fizette ki. Aztán jött egy…..
Rókarezisztens Kopasztyúk 2010.01.18 11:55:46
@heraklész: csakhogy nem ez a gond. Nem tudott fizetni, kész. Megfizette ennek az árát kamatok képében. A gond ott van, hogy egy cég nem tudja, hol landolnak a saját követelései.
Sziasztok. Tegnap a munkahelyi szerver gépen érdekes programra bukkantam. KGB Employee Monitor.   Utánanéztem, és kiderült hogy egy kémprogram, ami minden billentyűzet lenyomást, képernyőmozgást, meglátogatott oldalak helyeit meg kismillió dolgot ment.   Szedtem le a…..
Rókarezisztens Kopasztyúk 2010.01.06 09:37:31
@petyya: Ha tiltani akarják a Skype-ot, msn-t, stb., simán lehet blokkolni, vagy legalább a céges policyban leírni, mit lehet, mit nem. Ennek betartását lehet ellenőrizni és szankcionálni. Ha nincs szabályozás, és eddig ezek a dolgok engedélyezve/tűrve voltak, akkor ez veszélyes, jogtalan. Gondolj bele: ha eddig pl használhattad bentről a netbankodat (az én benti gépem pl. sokszorosan jobban van védve, mint az otthoni), ezzel simán megszerezhetik az összes jelszavadat, lenullázhatják a számládat.
Tegnap délután, már sötétben elmentünk szánkózni a gyerekkel meg a kutyával a 11-es busz végállomásánál lévő erdőbe. Puma mudi, ennek megfelelően villámgyors és idegbeteg, de van egy vitathatatlanul jó tulajdonsága, hogy sosem szökik el. Sőt 20 méternél messzebb se csavarog…..
Súlyosabb főbüntetés nélkül úszta meg a Stefánia és Thököly út sarkán történt kerékpáros-gázolás elkövetője a halált okozó figyelmetlenséget. Felfüggesztett szabadságvesztést kapott, viszont nem vezethet többet teherautót. A baleset több mint két éve, 2007. október…..
Rókarezisztens Kopasztyúk 2009.12.04 14:07:38
@indapasssucks: Ezt a marhaságot magadtól találtad ki, vagy súgtak? Szerinted valakit genetikailag kódoltak, hogy csak teherautót tud vezetni és csak az abból megszerzett jövedelméből megvásárolt javakból élhet? Atyaég. Ja és persze jelenleg sincs semmije sem.
Aki szerint meg a gyilkosság meg egy figyelmetlenségből elkövetett baleset okozása ugyanaz, az konkrétan hülye.
Tisztelt MT blog! Központi közigazgatás egyik szervénél dolgozom, férfiként, család (azaz feleség, gyerek) nélkül. Az állami ünnepek előtti munkanapokon a munkaidő a CSALÁDOS hölgyek részére 12 óráig vagy 14 óráig tart, a hivatalos 16.30 óra helyett. Sajnos leírva ez soha…..
Kiásták a csatabárdot a biciklisek ellen két autószimpatizáns szervezetnél. A Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete és az Emberibb Parkolásért Mozgalom besokallt a „Critkáll Mass” stílusa miatt, és közleményben kérik a főpolgármester-helyettest valamint a…..
Rókarezisztens Kopasztyúk 2009.09.29 11:02:10
@blacklord: imádom, amikor mindenki az magyarázza, hogy bezzeg Svájcban meg Hollandiában. Értsétek már meg, hogy ez itt Magyarország! A másik meg: próbálj meg mondjuk Zürichben a kocsik közt előremenve (!) átmenni a piroson (!) a zebrán átkelő (!) gyalogosok közt. Megnézném a képed, ahogy elmagyarázod a helyi zsarunak, hogy ehhez neked jogod van. Hidd el, nagyon udvariasan ugyan, de úgy megb*sznak, hogy csak lesel. Mielőtt jönne a szöveg: láttam ilyet, nem egyet.
Rókarezisztens Kopasztyúk 2009.09.29 11:24:35
@mbazs: nem vagyok bringásimádó, de nehezen képzelem el, hogy valaki "bicajjal direkt BELEVÁGÓDOTT A BUSZ OLDALÁBA"...
:-)
Rókarezisztens Kopasztyúk 2009.09.29 11:26:42
@drdj: lehet, hogy nem lesz szabálytalan (egyelőre még az, és a mostani változások sem teszik ezt lehetővé), csak éppen akkor elkezdenek hullani a bringások. Az autósok ui. nem fogják megszokni egyik pillanatról a másikra, hogy ott szemből is jöhet valaki.