Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pewo

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A ketogén diéta egy magas zsír, alacsony szénhidrát és moderált fehérje fogyasztást jelent alacsonyabb napi kalóriabevitellel a mindennapokban. A Paleo étrendnek egy szigorított változata, mivel a paleoban magasabb a napi megengedett szénhidrát és fehérje bevitel, és alacsonyabb a…..
pewo 2016.07.04 21:46:39
@Janibácsi23:Egyszer együtt ebédeltem egy régen látott ismerősömmel.
Le volt fogyva de rendesen.
Én kenyérrel ettem mindent.
Ő még köretet sem.
Elmondta hogy csinálta.
Hazamentem és mindent kidobáltam ami szénhidrátot tartalmazott.
Az első hetek tényleg nehezek voltak.
De tudatosan vásároltam. Pl, ha édességet kívántam akkor 0%-os jégkrémet ettem. Teljesen jó....
De hosszan írhatnám és nem hiszem, hogy bárki is kiváncsi lenne rá.
Belsőség Heti merítés 2014.10.19 09:01:19
Teljesen jó, aki szidja valami széthajtott romot fogott ki... Elöljáróban annyit, hogy imádtam mikor megvettem és még ma is akárhányszor ránézek csak mosolyogni tudok, annyira gyönyörű és jó autó. Hűséges, megbízható társ Amikor eladtam, olyan érzésem volt, mintha…..
Fészket épít, ide-oda hurcolja a játékait, amiket megpróbál védeni tőlünk. Az álvemhesség viszonylag gyakran előfordul, és nem igazán orvosolható gyógyszeres kezeléssel. Pontosabban: léteznek gyógyszeres kezelések, de ezek drágák és veszélyesek is , így marad a türelem…..
A vasárnapi X-Faktor a Döntés alcímet viseli, de persze ez a rész, a döntés az egyórás műsoridőből úgy nettó hat percet jó, ha elvisz, mert előtte a szavazatok utáni könyörgés, az aktuális heti sztárfellépő playback-műsora és az egyre rettentőbb ruhákba öltöztetett…..
Kedves Munkahelyi (T)error Blog!  Saját történetemet szeretném megírni, nem túl durva, viszont jó hosszú lesz:)  Nemrég kiderült, hogy a Raiffeisen Bank Zrt. Nyíregyházára telepíti Közép-Európai központját. Mivel végzettségem megfelelt a meghirdetett állásokhoz, így…..
pewo 2013.08.06 19:30:45
@tff: "Pláne azon a vidéken"??? Elég szomorú....
ADrenalin A Pöttyös Túró Rudi 2013.07.22 12:43:53
Olyan, jól ismert termékeket mutatunk be új sorozatunkban, amelyek meg tudták őrizni magyar eredetüket a nemzetközi brandek vérzivataros térhódítása után is. Amelyek fejlődnek, és erősebbek, mint valaha. Amelyeket szeretünk, és amikre büszkék vagyunk. Magyar márkák az…..
Ehhez azt hiszem felesleges bármit is hozzáfűzni.  ..
pewo 2011.04.04 14:02:50
 A „cigánybűnözés” keretezés kifulladt, ahogy a Jobbik is.Nagyon messze áll a Jobbik hecckampánya a valóságtól. Végigsétáltam a cigánysoron, benéztem a kapualjakba. Romos házak, betört ablakok, de tiszta udvarok. Nem áll halomban a szemét, mint ahogy azt a…..
Belsőség Fény az éjszakában 2011.01.09 16:55:00
A Totalcarnál mindenkinek megvan a maga perverziója. Úgy tűnik, nekem a haszonjárművek és a buszok mellé megérkezett a következő. Felújítok egy Fiat Tipót, ami véletlenül került hozzám, kvázi örököltem. Halmozottan hátrányos kocsi, ugyanis 1,4 literes karburátoros és DGT.…..
Star Wars Hány nap is telt el? 2010.09.16 10:49:00
Érdekes felvetést láttam A birodalom visszavág filmmel kapcsolatban. Százszor láttam, nekem is ez a kedvenc részem a sorozatból, de soha nem gondoltam, hogy valami nem stimmel a sztorival. Ha megnézzük az ábrát, láthatjuk, hogy a szerzője szerint zavar van az idővel. Luke ugye elmegy…..
Ma délelőtti posztunk ugyan nem túl terjedelmes, mégis valós problémára hívja fel Ferenc a figyelmet. Gyalogos átkelőhelyeknél már megszoktuk, hogy sok helyen van a lámpa oszlopán egy gomb, amivel jelezhetjük, hogy szeretnénk átmenni a túloldalra belátható időn belül. Van ennek…..