Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laccerx

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén októberben tölti be az a vw bora a 10. életévét, aminek a váltója egy (szerencsére belföldi) nyaralás során megadta magát. A jelenség: előre megy, de hátra nem, mintha kézifékkel próbálnék elindulni... Hazáig - előre menetben - még szerencsére kibírta a kb 100 Km-es…..
Laccerx 2011.08.10 17:38:53
@vlackó77: Feljebb, az egyik hozzászólásomban van a hirdetés linkje, ott megtalálható a telefonszám. Üdv, sok szerencsét!
Meszlényi Attila blogján jelent meg az alábbi írás, ami kétséget kizáróan fogalmaz afelől, hogy milyen fajta szaporodás is az, amire a jelen körülmények között az emberiségnek a legnagyobb szüksége van. Segítek: nem a genetikai reprodukció a helyes megfejtés. Az ember…..
Ez az angol nyelvű és egyelőre még angol feliratok híján is lévő három részes dokumentumfilm sorozat bemutatja korunk szupermárkáinak hátterét. Stílusosan rántja le a leplet a csilli-villi világról, ami rózsaszín ködként feszül a legtöbb - még fel nem ébredt - kortársunk…..
Értem én, hogy "országot építeni és fejlődni" a Fidesz csökevényes agya szerint csak úgy lehet, ha nem áll természet- és környezetvédelmi "akadály" ez előtt a magasztos cél előtt, de álljon már meg a menet!Szakmai szempontból lesújtó hír a Greenfo-ról,…..