Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qsoe

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valószínűleg az én időzítésemmel van a baj, de azt hiszem nem segített a "Mielőtt meghaltam" történetének értékeléséhez, hogy épp a napokban fejeztem be Paul Offit új könyvét. A "Killing us sotfly" az Amerikában sikeres egészségguru-szélhámosok világára húzza rá a…..
qsoe 2014.05.07 19:57:02
@lakatosf: Nem arról van szó, hogy a csoport egyik felétől tudatosan megtagadjuk a gyógyulást, hiszen pont arról van szó, hogy nem tudjuk, hogy a módszer hatásos-e.
Ha azt mondják még három hónappal ezelőtt, hogy Anders Behring Breiviket kiengedik és boldogan élhet, gondolom, mindenkinek a hátán felállt volna a szőr. Mégis, a legfrissebb közvéleménykutatások alapján, a norvégok 74%-a szerint helyesen döntött a Királyi Bíróság, mikor…..
Az amerikai bűnügyi sorozat, az Esküdt ellenségek egyik epizódjává válhat a világsajtót több mint egy hónapja foglalkoztató DSK-ügy. Dominique Strauss-Kahn, a Nemzetközi Valutaalap volt elnöke által a New York-i Sofitel hotel egyik guineai származású szobalánya ellen…..
Két héte tartották meg az LA Screeningset, azaz azt a szakmai bemutatót, amin a gyártó stúdiók az USA-n kívüli vevők elé tárták portékájukat, hogy azok a pilotok láttán válogathassanak közülük. Ezek az eseményen természetesen a Tv2 és az RTL is képviseltette magát, ez azon…..
qsoe 2011.06.14 11:05:05
comment:com Hírek kávé mellé 2011.05.31 10:04:08
Nem nagyon van hír, az USA-ban Memorial Day volt tegnap.A Két pasi meg egy kicsit gyártó Warner úgy döntött, az évadot övező botrányok fényében nem nevezi a sorozatot Emmy-re. Úgysem nyert volna.Firenze lakosságának a kollektív töke tele van a Jersey Shore éppen náluk haknizó…..
qsoe 2011.05.31 14:17:57
@sixx: Az magyar és legtöbb európai jog szerint egy 14 évesnek joga van dugni.
Védekezni nincs? Vagy csak a védekezés módját kiválasztani nincs?
qsoe 2011.05.31 14:27:07
@sixx: Teljesen egyetértek, nem kéne, de pont abban a korban van, amikor legkevésbé hallgat az okosabbra. Ugyanemiatt a gumi sem működik, pedig az legalább a trippertől megóvná.
Szóval sajnálatos, de az orvosnak van igaza.

Befejeztem.
Nem ritka látvány a ValóVilág összefoglalóiban, hogy a villa lakói a teraszon egyik cigiről gyújtanak a másikra. Ezek a jelenetek már a műsor indulása óta aggasztják a Füstirtók Egyesület elszánt aktivistáit, akik mindent megtesznek, hogy ne kerüljön képernyőre Éváék…..
qsoe 2011.03.31 10:57:33
@Ákos81: A válogatáson bunkókat keresnek, azok közt meg ritka, aki nem dohányzik...
Infographics Zajártalmak 2011.02.13 12:22:00
A következő infografika remekül összefoglalja a legfontosabb dolgokat a halláskárosodásról. Kitűnően szemlélteti, mely tevékenységek, mekkora zajszinttel bírnak. A négy legkárosabb a hallás épségét befolyásoló tevékenység, a hangos zenehallgatás, a munkahelyi zajártalom, a…..
A bigottság és idiotizmus olyan fokára értek el az amerikai konzervatívok, élükön a hírhedten begyepesedett agyú PTC-vel, a gyermekekre káros tévéműsorok ellen harcoló szülők tanácsával, amire csak kevesen tudtak, pedig. A mostani botrány egy címlap miatt robbant ki, meg is…..
comment:com Dexter, egy percben 2011.01.27 16:00:00
Minden Dexter-évad alapvetően ugyanolyan, a videó készítői pedig kíméletlenül lecsapnak a magas labdákra. Szerintem nagyon vicces. ..
qsoe 2011.01.27 17:40:29
@Dzsúd Horse: Megtette, azt mondta "káromkodás" (swearword)
Agyvihar Szorzás rajzolással 2010.12.14 21:43:00
Ma újra belefutottam ebbe a videóba, ami azt demonstrálja, hogyan lehet pusztán vonalak húzogatásával összeszorozni két számot, és gondoltam, ideteszem, hátha jár itt olyan valaki, aki érdekesnek találja, és még nem ismeri. Állítólag a japánok szoroznak így: ..
Úgy tűnik, hogy Bulgáriában az állami tévé nem karót (narancsot) nyelt faszokból áll, hanem kreatív, a nézők igényét szem előtt tartó, jó értelemben vett szakikból. Legalábbis erre utal az MTI híre, miszerint a bolgár állami tévécsatorna karácsonyi dalok…..
qsoe 2010.12.07 22:15:41
@Frage: az angolszász ismert, és annak legalább nem értem a nyálas csöpögését :)
Az amerikai médiaipar teljesen más szabályok szerint működik, mint a hazai - jó, ezzel nem mondtam túl sok újat, de hátha van, aki nem tud arról, mekkora hatalma van a szakszervezeteknek arrafelé. A szerződéseket, fizetéseket, munkakörülményeket a szakszervezetek (vagy ahogy ő…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.09.22 09:30:00
Hoppácsak, a DWTS első kiesője azért meglepetés, akárhogyan is nézzük. Innen kiderül a neve, nem spoilerezünk.Norm MacDonald a Comedy Centralnak készít sporttémájú sitcomot.Lyle Lovett szerepelni fog a Castle-ben.A Community nyitányát egy különleges, Twitterre írt jelenet vezeti…..
Game, Gadget, TV Dodo 2010.06.29 17:38:00
A dodo egy pár száz éve kihalt madár neve, amiért ez most érdekes, mert erről a madárról kapta a nevét az az iPad tok, amit lassan négy hete rendeltem magamnak (még nem jött meg). Ez eddig nem nagyon érdekes önmagában. De ha kicsit jobban megnézzük a tokot és az azt gyártó…..
Zseniális TED előadás, azért ágyazom be ide, mert rögtön az első hat percben megmagyarázza, hogy az Apple miért sikeresebb a versenytársaihoz képest. Érdemes megnézni, komolyan.  És ha belegondolunk, pontosan ezért tudja mos az Apple újra feltalálni a mobilos…..
Game, Gadget, TV Ekagrata 2010.04.28 10:38:00
Sok különböző nyomtatott és online forrásból hat rám a figyelem koncentráció godolatköre. Ennek az a lényege, hogy megpróbáljuk minél inkább úgy élni az életünket, hogy bármi amivel épp foglalkozunk csak azt csináljuk és csak arra figyeljünk. Ha eszünk akkor együnk, ha…..
Régen hallottunk már unclecooper felől, de ezt most egy némileg (?) hosszabb beküldéssel kompenzálja:Good mourning lédiz and dzsentlemen,A legújabb rémhír az, hogy a minden előző rémhír IGAZ: unclecooper is back….!!!Próbálok kíméletes lenni a nagyérdeműhöz, de nem lesz…..
Game, Gadget, TV Az iPad hatása 2010.01.29 12:45:00
Mai hír (lehet csak nekem, de tök mindegy), hogy az MSI is tablettel jön. 10 inch, 500 dollár, micsoda meglepetés. Itt a kép. Látjuk, hogy ez gyakorlatilag egy Windows desktop, szerintem ha húzom az ujjam a képen követi a mouse pointer. Most lehet borítékolni, hogy sorra fognak kijönni…..
Oprah Winfrey az Egyesült Államokban legalább olyan intézménynek számít mint nálunk Maunika, csak az ő műsorának van valami értelme is, és igen nagy hatást gyakorol az amerikai közvéleményre. Az Oprah Winfrey Show az USA napközbeni tévéműsorának legnézettebb darabja, nem egy…..
qsoe 2009.11.20 15:57:17
Fedor: Anno szó volt róla, hogy megcsinálják a Társulatot egy új évadban a Szupersztárral is, arról lehet tudni valamit? Semmit. A szeptemberi tervek közt egészen biztosan nincs, ha lesz valami ezzel kapcsolatos hír, posztoljuk. Maya: Azt szeretném tudni, hogy a Veronica Mars mikor…..
Belsőség Dőzs? 2008.09.05 14:09:00
Érdekes levelet kaptam Fazekas Mártontól. Megosztom, hátha ma is okosodom valamit. Tanulni nem szégyen. Nem tanulni az. Szervusz! Hallottál már a MagneGas-ról? Mert én az elmúlt hétig nem. Akkor viszont olvastam róla egy rövidke cikket a Quattroruote-ban, a legnagyobb…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.07.18 09:00:00
Shonda Rhimes, a Grace klinika főnöke azt nyilatkozta a TCA-turnén, hogy Katherine Heigl kifejezetten kérte, hogy vegyék vissza karaktere, Izzie szerepét a sorozatban, így nem nagyon érti, mirefel esett az íróknak a szőkecsaj. A c:c ezzel ezt a témát a maga részéről le is zárta.…..
Mi a búbánat van ezzel az országgal, tényleg eddig ér a hollywoodi jogvédő vérmókusok keze vagy csak mindenki ennyire beszari és beszop minden hülyeséget? Legutóbb a Vodafone bírta úgy behirdetni első ránézésre igen kecsegtető mobil szélessávú internetét, hogy csak a sokadik…..