Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frompearly

0 bejegyzést írt és 173 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ünnepi szabadságok alatt az ember óhatatlanul is a TV,internet közelébe kerül, és magába szippantja a műsor és hírfolyam. Ilyenkor szerencsére a politikusok is emberek lesznek, ezért nem örvendhetünk az újabb sikereknek és bejelentéseknek, helyette viszont remek műsorokat és…..
frompearly 2014.01.05 10:54:25
@BKV reszelő: hmmm, az eszedbe sem jut,hogy az "átlag magyar", aki szerinted "proli és alkoholista" is (csak ugye a miértek?!!), dolgozik, az utolsó pillanatig és azért baszakodik még 24.én is..nyilván nem mindenki, a himnuszos megjegyzésedhez nem tudok mit hozzáfűzni, ez már egy bizonyítvány saját magadról...Nyilván most jön a duma, hogy ha elvégeztem volna 4x a Corvinust meg 8x a Harwardot, akkor nem kellene 24én is dolgoznom és a szüleim a rendszerváltás lúzerei, hogy nem vették meg a helyi konzerv/eszterga/lámpa gyárat és én az ő termékük vagyok...
Jamie Oliver (aki sok minden más mellett, kiváló hamburgerséf is!) megnyerte egy régóta tartó háborúját az egyik legnagyobb gyorséttermi lánccal - a McDonald's-al szemben. Miután Oliver pontosan bemutatta hogyan készülnek a McDonald's hamburgerek, a cég végül bejelentette, hogy…..
frompearly 2013.10.27 15:57:58
@Ipari-antidepresszió: mindenről lehet, nagyon szép dolgokat írni, az egészségügyről, az oktatásról, még a magyar fociról is...szóval ez is tök jó, "köszönjük"...
frompearly 2013.10.27 16:10:56
@Pacsker: nem lehet őket meggyőzni úgy sem...köszi az írást, meg a videót..

@Don Quixote de la Ferko: egyébként ez az írás nem azt hívatott eldönteni jó szakács e J.O. vagy sem ez szubjektív...
De, ha a McDonelc szeméttel tömi a népet az nem túl jó..ha nem így gondolod akkor jó étvágyat az esti Mcburgerhez!
Már a legelején leszögezem, hogy nem tisztem vitatni Détári Lajos érdemeit, sikereit. Megjelent a könyve „Az utolsó magyar világsztár” címmel, ez pedig jéghideg zuhanyként vágott arcon és ébresztett fel Csipkerózsika-álmomból, ami a magyar focit érinti. Elolvasva azt a…..
frompearly 2013.10.27 10:58:51
@Szarvas Norbert: muhahaa, ne nevettes a Schalke04, 10 éven belül nem fog német kupa döntőt játszani,ezt borítékolom neked, szurkolok Ádámnak, de közelébe sincs Détárinak, sanos...
Közgazdász Online Vérszerződés 2013.10.08 22:07:08
„Játékosok, edzők jönnek-mennek, de a mi szerződésünk egy életre szól”. Egy mondat, ami – különösen vészterhesebb időkben – gyakran elhangzik a ferencvárosi szurkolók szájából. Egy gondolat, amit valószínűleg csak az érthet meg igazán, aki időt, energiát és nem…..
Holtan találták meg Kínában Kováts Viktor extrémsportolót, a szárnyasruhás ugrás magyar nemzeti bajnokát, miután kedden egy sikertelen próbaugrás következtében a Hunan tartományi Tienmen-hegy völgyében lezuhant. A holttestet egy száz méter magas sziklaszirt tövében…..
A folyamatos stressz a gyárban poszthoz szeretnék hozzászólni és a kommentelőkhöz, akik szerint a 11 óra pihenés két műszak között az MT és a józan ész szerint is elegendő. A nyáron lesz ötödik éve, hogy hasonló helyen dolgozom. A szerződésem két havonta van hosszabbítva,…..
frompearly 2013.10.04 13:02:59
@Zka: Irigy nem vagyok, mert boldog vagyok azzal amim van és soha nem érdekelt más ebből a szempontból, tehetetlen meg végképp nem, megteszem amit kell, akkor amikor és ez elég szokott lenni...És az ha te szerencsés voltál, mert származás és lopás nélkül(hogy rövidre fogjam) boldogulsz akkor király vagy, de lehet nem mindenki(ahogy a posztíró) sem ilyen szerencsés...persze ez azt feltételezi, hogy a pénz és a karrier az amiről neked az élet szól...
Október elsejétől kezdődjön meg a lakóházak és az érintett területek kiürítése, amelyet október 10-ig be kell fejezni - rendelte el a csehszlovák szudétanémet területek lakosai számára a müncheni egyezmény. Amíg a helyi lakosság többsége üdvözölte a német diktátumot,…..
Subba Szomorú az időjárás? 2013.08.24 15:55:53
Nincs is jobb ilyenkor, mint egy jó mozi. Nézegessétek a Samsara című film szomorú látványos jeleneteit! Amúgy meg itt az egész egyben..
Futballsznob Fasiszta Torna Club? 2013.08.26 19:31:18
Először is van egy hipnotikus gifünk az ultrákat szugeráló Kubatovról, aztán konstatáljuk a rideg valóság, hogy Csatáry ügyben mindenki megbukott. Kubatov Gáborral az történt, hogy klubelnöki kötelezettségeinek kényszerű gyakorlása közben a drapéria másik oldalán…..
frompearly 2013.08.27 11:51:22
@rudenz ulrich: Ha nem voltál kint 8 éve meccsen, honnan tudod mit énekelnek a fradisták? Egyébként, ha ezt énekelnék, már tele lenne vele a sajtó, az index, meg az ilyen blogok. És mehetne a rettegés, de nincs ilyen, tehát valótlan az állításod= hazudsz. És én nem sértegettelek(amíg te nem kezdted el) csak egy tényt állapítottam meg, azt hogy hazudtál!!Szevasz
2013.08.25, vasárnap: A Savaria Karneválon zenéltek az emberek, amikor "valaki felszólította a dobosokat, hogy azonnal hagyják abba amit csinálnak, ugyanis ők nem fizettek helypénzt, úgyhogy nem is játszhatnak itt. A dolgot akkor kezdte mindenki komolyan venni, amikor vagy…..
frompearly 2013.08.27 09:32:51
Szerdától bontják a Slovan Bratislava téglamezei stadionját, 2016-ra elkészülhet a pozsonyi klub és a szlovák válogatott otthona. A mintegy 20 milliárd forintnak megfelelő beruházást Ivan Kmotrík magánvállalkozó fizeti, az állam kiegészít. Elbontják a fradisták számára…..
Az Európa Liga legszegényebb klubja, a legkisebb költségvetéssel dolgozó - mintegy 4 millió euró - cseh klub megszégyenítette a talján bajnokság második helyezettjét. A Plzen futballistái három góllal nyertek a Nápoly ellen, a dél-olasz klub idén kapott ki először. Hazai…..
frompearly 2013.02.15 14:00:15
@Mikken_kovács: Ahogy mondod!
Én nem értem miért kell ezt a blogot állandóan az index címlapon reklámozni???
És kit érdekelnek a cseszlovákok, f*sz se tudja...
Amikor egy népszerű belvárosi szórakozóhelyen kialakult tülekedésben három kislányt agyontaposnak, érthető, ha a közvélemény azonnal felelősök után kiált és az okok kivizsgálását követeli. Az is teljesen érthető, ha a köznek felelős politikusok megpróbálják kielégíteni a közvélemény ezen igényét,…..
frompearly 2011.01.18 11:55:21
@Muad\\\'Dib:pontosan...amúgy ,tök jó már hogy 14-16 évesen heti rendszerességgel szintetikus kábítószert fogyasztanak a fiatalok ,ugye?Az egész razziázás arra jó hogy az ilyen korú gyerekek szülei hátha észbe kapnak ,hogy a kis csemetéjük ,Katival,Icával üti magát ,ha a rendőrség viszi őket haza esetleg ,nem kerülnek börtönbe ,ha jól sejtem ....stimm??????????
Nou San Trafford Mocskos Bayern! 2010.05.19 13:00:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nem nyerhetik meg a mérkőzést.) A szerencse fogalmát (értsd: orbitális disznó mák) Münchenben találták föl, de a bajorok…..
Nagyon drágán meg fogunk fizetni a Bajnai-kormányért. Könnyen lehet, hogy több évi gazdasági növekedést bukunk el. (Fotó: MeH) A hétvégén az EU vezetői a görög probléma miatt úgy döntöttek, hogy a válság kezelésére egy 750 milliárd eurós pénzügyi segélyalapot…..
Az SZDSZ 1998-as és az LMP 2010-es eredményeit nézve komoly átfedést találunk. Az LMP-sek nagyon hasonlítanak az egykori SZDSZ-szavazókra. (Kép: vokscentrum.hu) Lendvai Ildikó hétfőn azt bizonygatta, a Fidesz kétharmadát csak az LMP-vel együtt lehet megakadályozni. Lendvai…..
frompearly 2010.04.13 15:24:23
@ZX: oké majd akkor ,holnap linkelem mennyire szarja le...De majd az összefogás a fasizmus elleni duma és akkor már megis van a jogalap az összefonódásra...
frompearly 2010.04.13 15:36:53
@ZX: mert különben mi lesz?4 év múlva nem szavazol rájuk?szerintem tisztára beszartak
Túl vagyunk az első fordulón – ami nagy valószínűség szerint nem sokaknak okozott meglepetést. Legalábbis ami az eredményeket illeti. Tegnap késő éjjel – ugyanis ekkor lehetett csak először – közzétették a szavazatszámokat az elektronikus és online médiumok, ma…..
frompearly 2010.04.12 14:23:16
@mutyika: Vagy azt, hogy az egyetlen valamirevaló programmal, és értelmes kampánnyal dolgozó párt ma magyarországon összesen 7%-nyi szavazatot érdemelt?
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan...
LMP=SZDSZ
Ma ugyanolyan szemellenzősen harcol az egy igaz Ügyért, mint tegnap egy másikért. Az aktuális cél számára mindig szent, aki pedig útjába áll, az maga a megtestesült Gonosz. (Fotó: morvaikrisztina.hu) Morvai Krisztina dicsérete Morvai Krisztina mára az ország egyik legnépszerűbb…..
frompearly 2010.03.30 15:50:31
@Jobb híján MDF-es: bezzeg az mdf ,az egy komoly 0,5 % os párt, képviselik az értékeket..mind1 kivel csak bent legyünk értékeket te Mazsom
  20 évet a 20 évért! - hirdeti a Jobbik szlogenje. A párt szerint minden politikust felelősség terhel az elmúlt két évtizedben történtekért, ígéretük szerint a Jobbik kormányra kerülését követően az első intézkedésük az ő felelősségre vonásuk lesz, húsz…..
frompearly 2010.03.29 15:49:04
@fg56: okfejtésed egy erős , 1es alát érdemel...Az ország kettéosztja magát ne félj, vannak akik dolgoznak és akik élősködnek...Nem havi 1 milláért hanem volt egy tanulmány aminek ennyi volt az ára 7 éve amikor a jobbik még sehol nem volt...
frompearly 2010.03.29 15:51:42
@TuRuL_2k2: kommentálnék oda is ,csakhát ez a címlapos poszt ,nem a kommeres ,VALAMIÉRT,ehhh...az a baj....Tényleg van már hivatalos állásfoglalás fidesz részről sávoly ügyben?vagy még tájékozódnak?
Nem hittem, hogy Király András, lemondott Jobbik szóvivő füvezős és melegfelvonuláson bulizós képeit fokozni lehetne. Ahogy azonban a kuruc.infón megpróbálja maszatolni a kimagyarázhatatlant; az megfizethetetlen, bár a kuruc.info stílusa is felejthetetlen.Kuruc.info: A…..
frompearly 2010.03.23 08:19:30
@Hivatásos beszólóművész: figyi ,Te ész!
Szerinted melyik a nagyobb probléma ,egy új párt szóvivőjéről kiderül ,hogy X éve fűvezett vagy az hogy ki akartak fizetni mondjuk a semmire 35 milliárdot sávolyon az adónk pénzéből ,vagy az hogy az Mszp erős embere hagyó miklós and CO. több százmilliókat vettek ki a bkvból az szdsszel karöltve?soroljam még ? ...Te okos felnőtt!
frompearly 2010.03.23 08:29:51
@mojoking77: ha ezen a blogon akarsz tájékozódni ,hogy a jobbik minek az ellenzője ,akkor rossz helyen jársz...javaslom a honlapjukat...
Nyilván el lehet mélázni azon, hogy "nálunk két nap után hogyan néznének ki ezek a bútorok, kik aludnának rajta naphosszat", és vélhetően Párizsban is csak a fotózás idejére sikerült bemutatható minőségben megtartani a kanapékat, a promóciós alagútberendezés ennek…..
frompearly 2010.03.17 15:03:48
@EMU: nem tudom mi az, amiért a franciák seggét nyalod ,de egy normális éttermet nem tudnak összehozni ezek az életimádó majmok...
frompearly 2010.03.17 15:11:48
@EMU: Pizzázók egymást érik az klasszik francia nemzeti étel ,stimm ...? Nem beszélnek angolul vagy nem akarnak annyira barátságosak ,hogy csak magukkal törődnek...
frompearly 2010.03.17 15:31:10
@EMU: Párizsról volt szó azt hiszem ,nem franciaoról , amúgy egyet találtam ...egy sushi bár volt...
Ja és még arra se voltak képesek ,hogy maguk közül válasszanak elnököt...