Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Virágka

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
VillaBuli I. VillaBuli 2010.07.18 23:26:00
Az I. VillaBuli 2010. július 24-én, szombaton kerül megrendezésre Budán. A rendezvény pontos helyszíne csak a jegyeken lesz rajta, de lehet érdeklődni emailben és telefonon is! A buli ALL INCLUSIVE, tehát a belépő ára tartalmazza a teljes fogyasztást!!! A villa kapui 21órától…..
στην Αθήνα.. DISZKOntálva 2010.05.07 15:15:09
Ezt a BáthoriClub-nak ajánlom..Köszönet a szállásért:)  Görbetükör a magyar bulizótársadalom alkoholtól elhomályosult szemei elé.Az előre kitervelt részeg tivornyák elengedhetetlen kellékei,pár üveg tömény és néhány jó barát.Így,ez az este,megint az az este…..
Ahhoz képest,hogy világszerte gazdasági válsággal küzdenek az emberek,az athéni luxusszálloda-ipar mégis virágzik.Minden este teltházas rendezvényeken dolgozunk,az elmúlt 2 hétben volt 4 esküvő,rengeteg koktél party,meg teadélután.Úgy tűnik nem volt rossz ötlet a…..
Még hogy az édes bűnözés boldogít!Épp az előbb csináltam magamnak csokistejberizst,ami nem elég hogy tele van kalóriával,de még csak meg se ettem.A kukában landolt a drága,pedig!!! szakácskönyvből csináltam,de a rizs ropogott,keserű volt az útóíze és nem volt elég…..
Még mindig előfordul,hogy például amikor a buszon vagy a trolin ülök,és bambulok ki az ablakon,meglepetten veszem tudomásul,hogy tényleg itt vagyok.Mármint,ha jól belegondolok,akkor tök furcsa,hogy nem Budapest,hanem Athén hétköznapjait élem,és hogy a metróban görög zene szól…..
Virágka 2009.11.26 00:14:14
@Vanni Ferrari: Na, csak a drámai túlzás miatt és a fokozozás erejével élve irtad ide a buszozást, mi? :)
Már várunk!
Mai rovatomban,sokak örömére új kérdéskörrel fogok foglalkozni.Félretéve a több ízben kitárgyalt párkapcsolati témát,rövid utazásra invitállak Titeket a görög gasztronómia ezerarcú világába.Míg érkezésemet megelőző ismereteim kimerültek a pitában feltálalt gyros és a…..
Virágka 2009.11.24 23:35:55
@El Emigrante: Ülj le, egyes! :)
στην Αθήνα.. haLÓ!!! 2009.11.16 23:41:20
Csúnya,rossz blog tulajdonos vagyok,mivel bejegyzés nélkül hagyom a hűséges olvasóimat már napok óta,pedig nekem itt kötelességeim vannak,amiknek nem tettem eleget az utóbbi időben.Im sooo SORRY,de elkezdtem írni valamit a bloggal párhuzamosan,és ez lefoglalja a gondolataim 120%át.A…..
Virágka 2009.11.18 00:46:22
@JolieJulie: Na Julus, ezzel a kommenttel tettél keresztbe, hogy a fent emlitett lovag tényleg érte menjen. :)
Mindegy Verussh lovon, lovaggal, vagy lovagolva, vagy lovaggal lovagolva (még ha csak lovon is) de várunk haza! ;)
 Napok óta próbálom 'megerőszakolni magam',hogy összehozzak valami jópofa kis bejegyzést,mondjuk a görög politikai életről,vallásról vagy az ókori drámák és 21.századi problémák közti összefüggésekről,mivel arra gondoltam,hogy kicsit hanyagolom a nő Vs. férfi…..
Virágka 2009.10.25 22:22:14
@Vanni Ferrari: hát nem mindegy hogy törölközőt takaritasz vagy szobát? :) mosó v. takaritó egyre megy, na meg lassan a nő meg a ringyó is :D:D:D
 Tegnap a munkából hazaérve,hulla fáradtan próbáltam rávenni magam a hajmosásra,amikor megcsörrent a telefonom.Robertó hívott,hogy menjek át,mert balkon-party van nála,és páran borozgatnak,meg dumálnak.Mondtam neki,hogy egyenlőre nem igérem meg,mert alig élek,de a fürdés…..
A munkahely,számos pszichoszociális terhelés forrása.Mit értek ez alatt?Csak egy példa,az ebédlőben,az irodai dolgozók,akik egyforma öltönyben és kösztümben vannak,együtt esznek.A szoknyás recepciós lányok nem keverednek a cuki szürkékkel,stb...Valahogy úgy kell elképzelni,mint…..
Vannak dolgok,melyek soha nem mennek ki a divatból.Ilyen például a mindig elegáns,mindig divatos "little black dress".A kis fekete estélyi,ami nélkülözhetetlen kelléke egy nő ruhatárának.Az idén elősször megrendezésre kerülő AthéniDivathét alapötletét is a Coco Chanel…..
στην Αθήνα.. Hamupipőke 2009.09.22 20:37:00
 Amikor valakinek szülinapja van,akkor kötelező happynek lenni,főleg,ha valaki olyan szemtelenül fiatal,mint én! :)Persze más okom is van az örömre,de kezdjük az elején!Reggel nyolckor ébredtem.Hála a korai köszöntőknek,nem aludtam el,és hihetetlen módon már az első ruha…..
στην Αθήνα.. MagicJordan 2009.09.22 00:49:00
Egész nap stresszes voltam,valószínűleg a holnapi interjú miatt,próbáltam tanulni,de nem ment,próbáltam filmet nézni,de untam,szóval már idegesítően nyűgös voltam,amikor megcsörrent a telefon...Róbertó meghívott a Tribeca bárba,mert hogy ott bulizik ma az összes "party…..
στην Αθήνα.. Note-book 2009.09.18 01:44:00
 Legtöbben kellemes emlékeket őrzünk a középiskolás évekről,a gimis szerelmekről,az ott köttetett barátságokról.Ez alól én sem vagyok kivétel,sőt...Az hogy ki vagyok most,abban nagy szerepe van a VMGnek,a régi osztályomnak és a kedvenc tanáraimnak.Szóval minden úgy…..
Egyszer azt írtam,hogy az önzetlenségünk is saját önzésünkből fakad..Ezen kár lenne bármit is szépíteni,mivel az ember köztudottan gyarló.Szóval ma reggel ehhez hasonló gondolatokkal tuningoltam magam a nagy meetingre Mr.Timothy Ananiadissal.Mivel tegnap sikerült beszélni…..
στην Αθήνα.. "WHAT's Up?" 2009.09.08 17:35:15
Elősször is,tegnap többen jeleztétek,hogy valami gond van a bloggal,és csak az uccsó bejegyzés jelenik meg,remélem ma már minden rendben! Azt sem tudom,hogy hol kezdjem,még csak a nap fele telt el,de annyi benyomás ért,hogy ha lenne 3szor 2 kezem,akkor itt 6szálon futnának az…..