Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dortje

0 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen el vagyok képedve. Annyira klassz ötlet, annyira aranyos kivitelezés és olyan önzetlen munka. Akárki is volt, köszönjük! VZs levele és további képei alant:     Helló! Hétfő reggel jöttünk haza a Déli pályaudvar felől, és az Avar utcában (Győri út - Avar…..
Panzej blogja Ma! 2011.06.16 22:40:00
Bréking: Fiunk István ma, a koradélutáni órákban megszületett. 3780 gramm, 59 cm. A baba, úgy tűnik, egyelőre jól érzi magát a Föld nevű bolygón, a mama pedig "a világ legboldogabb nője". Hosszú séta után, indítással, bő 2 óra alatt lett meg a gyerkőc, a…..
Gyerekszoba Gyógyító cumi 2011.03.31 14:49:00
Rendkívüli cumiellenességem most egy percre félreteszem, és fejet hajtok mélyen Nicolas Moussallem nem is olyan rendkívüli, ám mindenképpen szépen kivitelezett ötlete előtt. Ugyanis pontosan tudom, hogy legyen egy baba bármennyire is cuki - ennivaló, hurkagyurka, dögönyözésre…..
Panzej blogja Valentin-nap 2011.02.14 11:59:00
Éjjel egykor kaptam. Telitalálat. Hiába, látszik, hogy L egy immáron hat éve hol terhes, hol nem terhes, de szoptatós nővel osztja meg a mindennapjait. Pontosan tudja, hogy mire van szükségem.Íme tehát, L szerint a stuff that makes me happy…..
Dortje 2011.02.16 15:02:46
Kedves Olvasók, én most bevallom itt, mindenki előtt: szerelmes vagyok. Joel, a kreatív apukák netovábbja teljesen elrabolta a szívem. De most tényleg, hát lehet ennyi ötletnek, igényességnek, gyerekszeretetnek és játékosságnak ellenállni? Egyértelműen nem. Ez van és kész.…..
Gyerekszoba Öröknaptár 2011.01.19 11:51:00
Egy generáció nőtt fel kis hazánkban is a tili-toli kirakós játékokkal ütve el szabadidejét, amikre rendszerint valamely népszerű rajzfilm szereplői voltak nyomtatva. Frédi és Béni, Vuk, és a többiek. No, a japán Y+ Design tervezői merészen továbbgondolták a konstrukciót és…..
Dortje 2011.01.19 19:42:19
Gyerekszoba Keresd az állatot! 2010.12.20 18:02:00
Bár nem gyerek használja a képen a bögrét, nekem mégis rögtön az jutott eszembe, hogy a kölkök mennyire örülnének neki, ha a reggeli kakaójukat ilyenből ihatnák. Mert milyen izgalmas is lenne - első alkalommal legalábbis -, hogy kibukkan a kakaó alól egy maci, róka, vagy épp…..
Folytatjuk az ötletelést sk elkészíthető ajándékokból, mert még van két hetünk arra, hogy az ötleteket tett kövesse, majd elkészüljenek az itt látható játékok - akár személyre szabva, egyedi továbbgondolással.  Előző posztunkban egy ujjbábkészlet is szerepelt,…..
Ha gyermekünk még nem tud, vagy épp csak tanulgatja a járás fortélyait, hajlamosak vagyunk slendrián módon kezelni a cipővásárlást. Pedig ez utóbbi esetben igencsak fontos lenne a körültekintő hozzáállás. Ugyanis a gyerekek lábának anatómiai sajátosságai és annak…..
Gyerekszoba Repülő gyertyák 2010.11.24 08:15:00
Egy igazán egyszerű, de annál hangulatosabb dekorációt találtam a német Ingo Maurer kínálatában. A világítástechnikára szakosodott cégnek Georg Baldele és csapat tervezte ezeket a repülő gyertyákat, amik igazán fel tudnák dobni a karácsony estét. És még mielőtt valaki a…..
Úgy három héttel ezelőtt egy reggel bementem a fürdőszobába, és már az ajtóban megéreztem a szoba közepére dobott pisis pelenkát. Mi több, majdnem rá is dobtam a taccsot.Még aznap elmentem a gyógyszertárba, és vettem három terhességi tesztet. A nő el akarta magyarázni,…..
Panzej blogja Túléltem 2010.09.30 22:56:00
Brékó-brékó, egy mozsárban alaposan összetört Panzej jelentkezik, aki azon csodálkozik, hogy még él és mozog a tegnapi edzés után. Tanulság, hogy tornára nem megyünk vizesflakon nélkül, valamint tisztelettel elismerjük, hogy van még nagyobb szadista a negyedikes…..
Gyerekszoba Inspiráló írások 2010.09.07 14:30:00
Marc Thomasset füzetei megmosolyogtattak. Elképzeltem, amint a gyerek előkapja az iskolában valamelyiket, majd nekikezd a tollbamondásnak. Bár valószínűleg a tanítónéni nem nagyon díjazná az én remek szülői beszerzésemet, a gyerek egészen biztosan szívesebben írna hullámzó…..
Nos, hát ma agyoncsaptam egy legyet. Ezt nem lehet szebben, költőibben megfogalmazni, megtettem. Reflexből, véletlenül és röptében.Hiába, napi tíz-húsz molylepke gyakorlottá teszi az embert. A sztori ebben a dologban csak az, hogy a légy nem ám két szárny némi porral vegyítve,…..
Panzej blogja Informatív 2010.09.09 17:47:00
Jelen híradásom veleje kampányillatú, így csak ide tudom publikálni. De hátha van még kerületi anyuka, aki még nem tud róla, szóval én most valójában Teréz anyát játszom. Meg Kíváncsi Fáncsit, mert a hír végére odabiggyesztettem egy kis szavaznivalót. Érdekes…..
 Leültem új kisfiam, Peti mellé és megsimogattam a fejét, ő elrántotta és dühösen nézett ki az ablakon. A báb még mindig a kezemen volt, felé fordulva  megszólítottam. "Szia Peti! Nyuszi Gyuszi vagyok! Miért vagy szomorú?" Rá sem nézett a bábra, még jobban…..
Zavar engem ez a három évig gyes dolog. És most nem azért, mert nem jó, vagy nem lehet jó, vagy kimondottan rossz, vagy minek, nem ezek miatt. Hanem a "kötelező" jellege miatt.Az elmúlt napokban valahogy újra és újra felmerül a környezetemben a téma. "Milyen jó, hogy…..
   Az, ami most kezdődik. Vagy végződik. Vagy mindkettő.   Szokás szerint (már ötödször!) a GAMESZ nyári táborában dolgoztam az utolsó tanítási naptól kezdve augusztus 17-ig, tehát nem sok időm volt gondtalan pihenésre. Az idei tábor volt messze a legrosszabb,…..
Panzej blogja Itthon 2010.08.15 16:31:00
Hulla, hulla, hulla fáradt vagyok. A negyedik mosás van benn, a kölkök meg csak pakolják, pakolják szét a játékokat, és én még csak rájuk sem szólhatok, hiszen úgy örülnek a régen látott kis szobájuknak. Legszívesebben menekülnék a káoszból. Idő kell, míg nekidőlhetek…..
Panzej blogja Esős 2010.07.26 23:50:00
Akkor úgy elmondanám, hogy mostanában olyan a fejem, mint egy nagy, zsibbadt medicinlabda. Pedig imádom ezt a csöpögős időt. Mindig Leuvent juttatja az eszembe. Ahogy esténként elindultunk L-lel a nagy, fekete ernyő alatt, összebújva róttuk az utcákat, beszélgettünk, miközben az…..