Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hachiroku

71 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
driftgarázs PFB - Leleplezés 2010.07.06 08:00:00
Innen a legszebb és a legépebb is most. "Természetesen " törött a kocsi, hisz ki venne projektelni teljesen ép, utcai és legfőképp piaci árú autót? Úgy van, senki. További képek a közeljövőben, Jatis épp pénzt és/vagy szponzort keres :) Első feladat találni neki egy…..
hachiroku 2010.07.06 10:05:53
 Rendben srácok - mutatunk valamit ami talán könnyebbé teheti az életünket. Az R32 gyárilag egy dupla első lengőkaros és csapszeges megoldással van szerelve, ami önmagában nagy kormányszöggel és jó úttartásal rendelkezik, de feleslegesen nehéz és összetett. Ezért mi úgy…..
Mivel annyi minden történt az elmúlt néhány napban-hétben az s14-es elítélttel, ezért kénytelen-kelletlen írnom kell egyet....Hétvégén verseny, ezért ezerrel készítjük a gépet, visszaépítjük, ami lemorzsolódott róla és hozzáteszünk egy kicsit saját szaktudásunk…..
hachiroku 2010.06.09 11:14:44
driftgarázs projekt:Z - kisvideó 2010.06.04 18:22:06
 Karotta először akkor lepett meg "szónoki" képességeivel, amikor 2006-ban az első Drift Napon forgattak egy Totalcar részt. Norba meséje alapján beültek a kocsiba, bekötötték magukat, Gabi elővette a kamerát és mintha az lenne a világ legtermészetesebb dolga,…..
driftgarázs Nyertem L-evo! 2010.05.02 23:04:00
 Sanyika és Balumaci tartottak pár kisebb bemutatót a békéscsabai tuning show meghívására. Levo egyre jobban összeszokik a Sárkánnyal, jó volt a hangulat, tisztelettel jelentem, elfogyott minden poszter és szórólap a következő verseny reklámjából. Nemrég értünk haza, de…..
Kiderült hogy hova tünt a kompressziom, és miért füstölt annyira...Besnyi Tomi levette a hengerfejet, ami tökéletesnek tünt, aztán kifűzte a dugokat, és megértettünk mindent. A dugok szépen összeolvadtak, és okozta a kompressziohiányt, no meg az ultrabrutál…..
hachiroku Eladva.... 2009.10.23 13:09:00
Elköltözött a hachi :(. Lezárult egy korszak az életemben, eladtam a kis Toyotát. Azt az autót, ami meghatározta az elmúlt néhány évemet. ZDomannal ketten szenvedtük össze, romjaiból élesztettük újjá és vérbeli japán mintájú versenyautót faragtunk belőle. Ami megmaradt, a…..
Szó esett már róla, hogy a driftgarázs Cosworth turbóit standalone (szabadon programozható, a gyáritól független) motorelektronika, VEMS hajtja. A döntés, hogy miért pont ezt használjuk, és miért nem valami mást - pl. DTA-at, Autronic-ot, OMEX-et, vagy, hogy két árban a végletet…..
DuckDrift one lap 2009.10.01 09:46:00
Ez már az első futam első köre volt, csak a speakerek nem voltak képben... One lap on Tököl track from Enekes Arpad on Vimeo...
hachiroku 2009.10.02 12:48:41
hachiroku Leleplezés 2009.09.02 12:16:29
Tanúk elött ígérem lesz egy hosszabb - talán több részes - beszámoló arról, hogy az Escortot miért nem látni idén egy versenyen sem, és hogy mi készül(t) közben a műhelyben. Lassan, nagyon lassan...dehát Isten csinálja...és Isten malmai lassan őrölnek.Meg persze mi is…..
hachiroku Visonta - Video 2009.08.24 17:26:00
Egyesületünk remek videoja a visontai Dorifto Time-ról:  ..
Szóval az úgy van.... :) , hogy árulom a Corollát és már nem is szándékoztam vele versenyen vagy akár edzésen nevezni, de sportegyesületünk - az Initial Drifters - visontai invitációjának nem tudtam ellenállni. Sokmindenkitől hallottam már korábban, hogy Visonta igazi kihívást…..
 Prodrift Super Series Rd 2 Punchestown ReportA profi drift visszatérése Punchestown városába valószínüleg a leginkább várt rendezvény volt a Prodrift 2009-es szezonjában. 2006 itt volt előszőr olyan egyedileg épített pálya, ami egy komolyabb mezőnynek kihívást…..
Kedves olvasók, a főcím igaz. Úgy gondoltam lezárok egy fejezetet, és eladásra kínálom a gondosan megépített versenyautómat. A blogról minden információ begyűjthető a kocsiról, nem zsákbamacskát árulok. Mivel ezen blogot eleve a hachiroku építésének dedikáltam, így ezzel…..
hachiroku Kakucsi csalódás 2009.07.01 23:41:00
Sajnos nincs nagy kedvem írni, néhány fanatikus olvasóm kedvéért, azonban mégis összefoglalom a hétvégét. A szombati edzés nagyon jól sült el, minden gumikonfigurációt kipróbáltam és a versenyzők legtöbbjével tudtam tsuisot gyakorolni. Annak ellenére, hogy kb. 60 nevező volt…..
DuckDrift First run 2009.06.18 21:13:00
Szóval a hétvégi első tesztfutás beszámolójával még adós vagyok. Nézzük egy szóval: remekmű!!!És nézzük kicsit bővebben: A hétvégéről azért nincsenek képek és videók, mert első felfutsra nem vártunk sokat a géptől, így babonából (meg lustaságból) nem vittünk…..
hachiroku Bejelentkezés... 2009.06.21 10:57:00
Semmi más, csak egy gyors bejelentkezés, hogy tudassam: megvagyunk, működünk. Hatalmas ellenségre tettem szert az utóbbi időben, mely nem más, mint az idő.... pontosabban annak hiánya.... és ez előreláthatólag hosszabb ideig, így is mard. A máriapócsi futam után, a Verda…..
DuckDrift Majdnem kész. 2009.06.04 14:48:00
Azonkívül, hogy a motor jelen pillanatban nem akar rendesen járni, az autó tulajdonképpen elkészült. Még persze sok apróság hiányzik, de kész talán sose lesz...
Gabó jóvoltából felkerült a tököli verseny edzésnapjáról 2 belső felvétel. Az egyik etap szitáló esőben, a másik pedig verőfényes napsütésben készült. Az tisztán látszik, hogy baromi hosszú a 2-es fokozat a közel 9000-es fordulattal, 100km/h felett van vége vmivel. A…..
DuckDrift Összefésülve 2009.05.20 09:01:39
Az autó eleje már naygjából kész, mármint ami az illesztéseket illeti. Szerintem eléggé vad a kinézete...:)..
Jól ébredtem, a fáradtság miatt mélyen aludtam, persze a hajnalt még mindig utálom. Ám a szervezetem szereti, ha korán kelek, pörög a nap, ha későn, az egyenlő a másnapossággal.Előző este még segítettünk Lakynak újjáéleszteni a pickupot, majd szinte hullaként estem az…..
hachiroku 2009.05.12 19:57:27
@Leslie_: igen-igen, így igaz.
Bár én továbbra is fenntartom, hogy MDSZ helyében Wukit vhogy visszakönyörögném, ha hiteles szakmai pontozást szeretnénk. Több kis apró hiba felett elsiklottak a bírák, amik a videók alapján nem is voltak olyan kicsik... ehhez szem kell, szakértelem és nem árt némi vezetéstechnikai tapasztalat. Ez a véleményem, köszönöm a szót :)
ps.: de akár Te is pontozhatnál, elvégre értesz hozzá! ;)
Néhány videó a tököli futamról: Pénteki szabadedzés:  Szombat, élesben, TOP 16-ba kerülésért TóthZ vs Mézi (Köszi Iti!): TOP 8-ba kerülésért Lakiboy vs Tóth Z: Az alábbi linkről pedig Gabó és Carsandgirls nagyszerű videóját tölthetitek le.…..
driftgarázs KIAKIRÁÁÁLY!?!? 2009.05.04 00:58:00
Ezt most röviden, mert kell. A napokban vagy ráveszem Orsit hogy szösszenjen ide, vagy összekapom magam és írok valamit de röviden tömören a hétvége mérlege a következő:OB1:4. Levota Sándor BMW 335i OB2:1. Zentai Sándor DG Sierra Cosworth 24v 4. Bakos Károly DG CossieMindenkinek…..
Elnézést mindekitől hogy stoppoltam az infókat, de volt bajom gazdagon, pihennem kellett...De nem lesz gond a felidézéssel, ugyanis az elmúlt napok egy életre beleégtek a memómba.Csütörtökön hajnal 2-ig voltunk Tominál, elég sokat haladtunk, de megint csak apróbb haladások…..