Regisztráció Blogot indítok
Adatok
porch monkey 4 life!

0 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a nyár! Remélem Ti is sokan töltitek a hétvégét a szabadban, esetleg a vízparton és bízom benne, hogy nem ekkora tömegben, mint mai első fotónk szereplői. 1940. Tömeg a New York-i Coney Island strandján..
Napjaink legnagyobb videojátékos trendje a nyílt világú játékok szórása a piacra. Az elmúlt 10 évben ez a műfaj vált az uralkodóvá, a játékok jelentős hányada már egy szabadon bejárható homokozóba van beleültetve, legyen szó szerepjátékról, lövöldéről, verekedős TPS-ről, vagy akár egy autós…..
Time Goes By Top 10 háborús film 2020.05.24 11:47:36
A háborús filmek műfajába olyan alkotások tartoznak, amelyek középpontjában valamelyik 20.-21. századi háború alatt játszódó események, és az adott háború szárazföldi, légi vagy tengeri hadviselése áll. A filmek gyakran egy-egy olyan látványos és autentikus csatajelenettel záródnak, amely bemutatja…..
  A Reflektor szerkesztőségének rendszeres szórakozása, hogy unos-untalan boldogítjuk egymást akár 10-20 éves politikai interjúfelvételekkel. Ezek egy része legendássá vált az idők során. Ebből jött az ötlet is, érdemes lenne ezen kordokumentumokat fajsúlyuk szerint sorrendbe…..
Bár a Viasat3 már júliusban beharangozta, hogy még az ősszel elindul a csatorna hobbicukrászoknak szánt sütőversenye, az Ide süss! - Az ország nagy cukrászversenye az ígértekkel ellentétben idén már biztosan nem kerül képernyőre, nyomozta ki a SorozatWiki. A műsor eredetije The Great British Bake…..
A múlt század ötvenes éveiben hittanra jártam. Magukkal ragadtak a Biblia meséi, a plébános úr föl is ajánlotta, hogy vasárnaponként ministráljak. Neki köszönhetem, hogy a mise után kakaót ihattunk, és megismertem egy furcsa süteményt, a kuglófot is. Aztán elköltöztünk Kiskőrösről, és a kapcsolatom…..
porch monkey 4 life! 2017.09.01 17:51:20
@Zöldi László: Nagyon remélem, hogy ezt nem komolyan írta...
A 80-as, 90-e évek fordulójától a hősies, és a bürokratikusnak tűnő rendelkezések fogságától szabad rendőrök és párosok bűvöletében élt a filmvilág. Természetesen korábban is voltak már ilyen próbálkozások bőven, de a Halálos fegyver- és Die Hard-szériától kezdve egyenesen szinte kötelező toposza…..
porch monkey 4 life! 2016.06.13 12:04:52
Isten hozta Önöket a Sziklán! Aki túl van a 30-on, annak azonnal könnyeket csal a szemébe ez a mondat, ami a 90-es évek egyik legjobb akciófilmjének védjegyévé vált. Tiniéveink egyik legnagyobb moziélménye volt ez a kiváló alkotás, amelyben olyan, mára már kicsit…..
porch monkey 4 life! 2015.11.18 11:37:59
DALFEJTŐ - Az ember, akinek "a zenéje miatt" járnak az emberek a koncertjeire, szokás szerint ráment valakire a közönségből, csakhogy ezúttal alaposan mellényúlt. Addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik.     Őrületes ikertoronyság!   Robbie Williams-et…..
1981. Hármasiker rendőrjárőrök New Jersey-ben..
Mindenek előtt a természetes szülés, gátvédelem, és ha lehet otthon… Minél természetesebben, annál jobb. Nos, személyesen a fenti mondatnak csak az első részével értek egyet, de azzal is csak akkor, ha az lehetséges, és nem jár nagyobb veszéllyel, mint a beavatkozás, vagyis császármetszés. Néhány…..
A Facebook-film. Rengeteg alkotást skatulyáztak már be jóval megjelenésük előtt, de olyan kaliberű film, mint Fincher nyolcadik - ha az általa nem sajátjaként kezelt Alien³-at nem számoljuk, akkor he7edik - egész estés rendezése korántsem érdemelte meg ezt a sértő billogot. Merthogy a szóban forgó…..
Gondoltatok már arra, hogy vajon melyik a 10 legjobb szerelmes film? Én már mindenféle listával találkoztam már. Ezek első ránézésre legalább annyira szubjektívek voltak, legalábbis nekem, mint az én TOP 10 SZERELMES FILMEM. Persze amikor végiggondoltam, hogy mely filmek is kerüljenek rá ezen szép…..
Mi a jobb egy zsarunál a filmvásznon? Naná, hogy kettő! A buddy cop filmek igazi fénykora a 80-as években volt,  a 90-es évekre is jutott belőlük pár érdekes darab, de a 2000-es években már csak elvétve találkoztunk emlékezetes alkotással a műfajból. Mostanában már kénytelenek…..
Filmek terén a legritkább esetben kötök kompromisszumokat. Nem szokott érdekelni, hogy egy adott művet ki dirigált, milyen színészek játszanak benne, vagy úgy általában milyen nyomott hagyott a nézők emlékezetében. Az égvilágon nem jelent számomra semmit a film megítélése…..
Mission: Impossible, John Woo, Tom Cruise - ezt nem lehet elrontani! Legalábbis a világ összes többi mozirajongójával együtt én is ezt gondoltam a bemutató idején, és sprinteltem a moziba megnézni a második felvonást a franchise-ból. A mai napig emlékszem, milyen logó nózival…..
..
porch monkey 4 life! 2015.04.10 21:30:24
11 Oscar-t nem sok film tudhat magáénak. Peter Jackson a mennybe ment 11 évvel ezelőtt, ki gondolta volna, hogy idén esélytelenül indul a szobrocskákért harcba A hobbit-tal. Hiába a hatalmas pénzügyi siker, a három részre bővített előzményfilm a nyomába sem érhetett a Gyűrűk…..
Quentin Tarantino filmjeihez nagyon szorosan kapcsolódnak a háttérnek kiválasztott zenék, sőt. Ritkán fordul elő az, hogy a filmes dalok ennyire együtt éljenek a sztorikkal és olyan nagyon összekössük őket az egyes filmekkel vagy csak jelenetekkel, hogy amint meghalljuk őket, már el…..
      Topmodell volt. Most két gyermek édesanyja, feleség, üzletasszony. És, ahogy ez a kép mutatja: bevállalós is. A 48 éves Cindy Crawford ugyanis a Marie Claire áprilisi száma számára (sic!) vetkőzött le fehérneműre. Ebben semmi igazán különös nem lenne, ha nem retus…..
Hatalmas port kavart annak idején Liam Neeson azzal, hogy átvette a stafétabotot Stallonééktól és eljátszotta az egyszemélyes, kíméletlen hadsereget. Az Elrabolva óriási sikert aratott, Neeson pedig be lett skatulyázva, no persze ez utóbbi csak évek múltán vált világossá. Mára…..
porch monkey 4 life! 2015.02.04 23:46:03
@Globetrotter2014:

Sőt, a Star Warsban is angolul beszélnek, pedig réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban játszódik, de még a Schindler listájában is angolul nyomja mindenki, pedig az elvileg ultrarealista :) Ez egy szimpla akciófilm, abból viszont a csúcskategória, ráadásul az akciójelenetek nagy része hihető és többdimenziós, érezhető az ütések és rúgások ereje... Egyszerű és finom :)