Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lopicygaspar

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
    „Folytatódik a zsidó térhódítás: Dávid-csillagos szálloda helikopter-leszállóval a Belvárosban” - állt vasárnap a kuruc.info címlapján. A linkre kattintva az alábbi cikket találtuk, amit most teljes terjedelemben közlünk:    Folytatódik…..
  Kőházy „FankaDeli” Ferenc hosszan válaszolt saját blogjában a Reakción megjelent tűnődésemre és az azokra született olvasói kommentekre. Az alábbiakban - egy rövid viszontválasz után - változtatás nélkül közöljük tanulságos gondolatait.   Személyes…..
Az elmúlt hetekben több esetben is olyan dolgok történtek a honi (profi) fociban, ami nem tesz jót a sportág megítélésének. Bobby Davison hetek óta nem áll szóba még saját magával se, emellett csak úgy halmozza a bunkó megnyilvánulásokat. Gera Zoltánnál is elszakadt a cérna,…..
A Sztárral szemben talán az elhibázott reklámkampány, talán az elnyújtott játékok, esetleg Talmácsi Gábor miatt, de nagyot bukott. Sokkal nagyobbat mind a csúfosan véget érő XXL óta bármi. Árpa Attila utolsó nagy dobása, a 2008 októberében 12,3 százalékos közönségarányt…..
Gondoltál-e már arra, hogy milyen sors várna most, milyen otthon, milyen társaság, ha gimi negyedikben hagytad volna, hogy örökre maga alá gyűrjön az éjszaka? Hogy már csak az egyetemre is alibizésből jelentkeztél volna csupán, amit persze sosem végeztél volna el? Aztán azon…..
  Mint már többször megemlékeztünk róla, 20 éve rendezték meg a Magyar Szocialista Munkáspárt utolsó kongresszusát, amelynek végén az MSZMP ronda hernyójából - bebábozódási időszak nélkül - azonnal gyönyörű pillangó született: a Magyar Szocialista Párt. A…..
  Gál Zoltán az MSZP 20. születésnapján: „Rólunk, akik öreg kommunisták voltunk, megérezték az emberek, hogy tiszteljük a jogállamiságot, a demokráciát.”  Tökéletes, köszönjük...
Az Amazon több mint száz országban elérhetővé teszi a Kindle2 ebook-olvasóját. Az árat is leviszi, 279 dollárért kapható majd (ez egyébként majdnem száz dollárral kevesebb, mint tavaly). Ezzel a lépéssel a nagy riválist, a Sonyt akarja beelőzni, a japán cég ugyanis ősszel…..
Csak 120 kiló fölötti fekák játszák ezt a játékot, a 100 alatti IQ alapkövetelmény, és egyébként is, ez lényegében csoportos garázdaság. Mint gyakorló focisták és futball szerető emberek gyakran találkozunk érdekes tévképzetekkel az amarikaifociról. Szájbarágó, vagy mi a…..
    Húsz éve szűnt meg a Magyar Szocialista Munkáspárt, és alakult egy zsír új szervezet, a Magyar Szocialista Párt. A jeles évforduló alkalmával körülnéztünk egy kicsit a számítógépes világhálón, hátha találunk valami izgit a témában.…..
  Negyven éve, 1969. október 5-én este vetítette le a BBC a Monty Python társulat első műsorát. Megunhatatlanul lökött angol kedvenceink, Graham Chapman, John Cleese, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin (és az amerikai Terry Gilliam) dicsőségére álljon itt néhány…..
Mandiner blog Extremely magyar 2009.10.04 08:01:00
  Azt mindig is tudtuk, hogy a magyar kreatívok - a vásári kikiáltók és cégérpingálók nagypofájú modern utódai nevezik így magukat - tehetségtelen senkik, akiknek a Müszi-reklám óta nemigen volt egy jó ötletük sem. Azt is tudtuk, hogy ha bármi, akár érintőlegesen…..
Egyik olvasónk arról panaszkodott, hogy a K&H e-bankon keresztül kezdeményezett euró átutalása összességében majdnem tízszer annyiba került, mintha besétált volna egy K&H bankfiókba, felvette volna készpénzben a megtakarítását és befizette volna a másik…..
Avagy hogyan történik a cigány tanúk kihallgatásra idézése Magyarországon?2008. szeptember 29-én délelőtt a tarnabodi cigánysoron izgatottan tárgyalták az éjszakai lövöldözés és Molotov-koktélos gyújtogatás híreit. Biztos a Gárda volt!- mondták. Akkor már túl voltunk a…..
Piroslap Elégtelen. Leülhetsz. 2009.09.30 11:20:00
Magas lóra ült Lopper DánielElégtelen. Leülhetsz. Magas lóra ült Lopper Dániel – Fidesz ifjúsági tagozati elnök – és komoly csalódást okozott beszűkült látókörű írása után. Igen, sajnos újra bebizonyosodott az a szörnyű gyanúm, hogy a jobboldalon nincs…..
Magyar politikus legfurcsább filmszerepe. Tippek? Nem, azért az annyira nem volt súlyos. Az pláne nem. Jó, ok, attól mi is készen voltunk, na de Fankadeli, az etelközi Eminem csak nem dalolt benne. Se nem gyakorlatozott benne egy rakás magyar Bruce Lee. És nem, nem is Simicskó István…..
lopicygaspar 2009.09.23 08:31:53
Mandiner blog Rohadtnarancs.hu 2009.09.22 15:01:00
  Tegnap este a domain.hu-n belekukkantottam azokba a domainekbe, amelyek ún. várólistán vannak. Egy Dr. Molnár István nevű - az MSZP-től feltehetőleg nem túl távol álló - úriember (lehet, hogy ő az ott az aláírók között?? - köszönet Syr Wullamnak) a következő…..
Tegnap, szeptember 20-án vasárnap nagyon fontos lépést tett meg a Magyar Katolikus Egyház, melyet reményeink szerint más felekezetek is követnek. Minden katolikus templomban felolvasták a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia körlevelét, mely elítéli az „okkultizmust, a…..
lopicygaspar 2009.09.21 13:35:09
@SzilvayG (dszg): "Máriához imádkozni miért lenne bálvűányimádás? Szentekhez is imádkozunk. Ezek közbenjárást kérő imák, nem tekinti Istennek a szenteket meg Máriát."

IMADkozni.. kapisi?
maria meg az osszes elhunyt var a feltamadasra.
hogy jarhatna akarkiert is kozben?
meg jo hogy sosem olvastad a bibliat csak a katekizmust.
Istent nem lehet korrumpalni, befolyasolni meg a berannyaval sem, ellentetben a papjaitokkal. :DDDD
A Comedy Central megirigyelte az RTL Klubtól a filigrán, fekete alapon fehér üzeneteket, amiket az ORTT utasítására kénytelenek két-három havonta kipakolni a képernyőre. A Comedy Central viszont híresen jól nevelt adó polgárian kacagtató, illemtudó vígjáték-sorozatokkal,…..
lopicygaspar 2009.09.14 12:34:08
...a Scot Racing döntésének értelmébenA Scot Racing egy 2010 év végéig szóló szerződést írt alá, a motorkerékpár kiegészítőket gyártó olasz Acerbissel. Így a mi Talmánk feneke, különleges, egyetlen darabból készült ülésen fog elhelyezkedni, ellentétben a…..
  Elöljáróban leszögezem: nem vagyok Máté Szabolcs alias Sub Bass Monster rajongó. A rádiókban játszott számait viszont kifejezetten kedvelem. A köztudatba a Gyulafirátót című nótával berobbant rapper eddig sem fukarkodott a zenei csínytevésekkel. Elég csak a 4 ütem című…..