Regisztráció Blogot indítok
Adatok
far_vik

1 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tulajdonképpen amolyan soron kívüli poszt következik ma, ami nem volt előre betervezve, hiszen két napja még úgy volt, hogy Balázs hosszabb időre elvonul egy buddhista kolostorba és majd utána számol be az élményeiről. Nos, a hosszabb időből rövidebb lett, így következzen ma a beszámoló, nem kevés…..
far_vik 2019.02.08 15:15:17
@London2009: Rokon lélek :)
Lelkizóna Küzdök a kilókkal 2019.01.14 06:06:00
  Na, ez rosszul kezdődik. A vonzáselmélet hívei már most, a címnél lehurrognának, hogy ez így nem jó. Egyszerűen nem szabad a figyelmemet a küzdelemre, a kínlódásra, az ellenállásra függeszteni, mert ezzel azt éltetem, erősítem, tehát már csak ettől is folyamatos harc…..
A karácsonyi ünnepek táján a csapból is a kedves, szívmelengető filmek folytak. Akarva, akaratlanul is biztosan megnéztük az Igazából szerelmet, a Reszkessetek betörőket, vagy bármilyen szép, havas, romantikus vígjátékot, elbűvölő, szerelmi történetet. Nos, adventnek és a karácsonyi időszaknak…..
far_vik 2019.01.15 18:55:59
Ma látható fotóink 1981-ben készültek. Akkoriban a sivatagi ország lakosainak száma alig haladta meg az egymilliót. Ma már csaknem kilenc és fél millióan lakják. Nem a népszaporulat ilyen magas. A lakosság 75%-a (!) bevándorolt, vagy tartós vendégmunkás...
Már ezer éve tervezgetem, hogy készítek egy rajzfilmes toplistát, hiszen a legtöbb esetben a rajzfilmek egy egész gyermekkort meg tudnak határozni. Mindenki nézi őket, és mindenki szereti őket. Épp ezért talán nem is lehet kijelenteni 100%-osan, hogy melyik a legjobb, mert rengeteg olyan alkotás…..
Kis türelmet kérek, hamarosan olvashat friss és hasznos tartalmat az oldalon! Addig is szeretettel ajánlom honlapomon, www.foldanya.hu oldalon a "Könyvek" címszó alatt felsorolt érdekes és hasznos olvasmányokat! Ha kérdése van, keressen bátran a farkas.viktor@foldanya.hu E-mail címen…..
Háborúk mindig voltak és lesznek az emberiség történelmében. Belegondolunk néha, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy békében élhetjük a napjainkat? A kis mindennapi mérgeink közepette, amikor nagyszüleink néha korholóan ránk szólnak, hogy ez semmi ahhoz képest, ami a háború…..
469       Február 5.  Csütörtök A Kónya csak nem nyugszik, ma kést nyomott a kezembe és lerángatott a zöldségraktárba. Bálákban álltak a krumplis zsákok. – 15 zsák krumplit kell megpucolnod, kettőre kész legyen, mert letépem a tököd! Sunyi arcán…..
Kerékagy Kétkerekű mosdó 2011.11.17 17:05:00
Egy lepukkant régi biciklinek talált új funkciót Benjamin Bullins, amerikai dizájner. A kiselejtezett gépet szokatlan helyre, a fürdőszobába építette be a New Orleans-i tervező úgy, hogy még egy polcot is kiváltott vele...
far_vik 2011.11.17 20:27:28
@Vampirelady: Ja... sípcsonttal, vagy térddel...
 Nem csak Magyarországon szálltak rá a rendőrök a macskaszem nélküli járművekre, hanem az Egyesült Államokban is, ahol ez még a mienkénél is viccesebb eredményekhez vezetett. Nyolc amis vallású személyt tartóztattak le Kentucky államban, mivel nem voltak hajlandók prizmát…..
Ha nincs jobb ötleted, vetesd le a főszereplő ruháját, mondja a marketinges álmoskönyv, esetleg rakj mellé kisgyereket kölyökkutyával, és minden rendben lesz. A nepszamlalas.hu részére a Femina Group készített három reklámot, egy csöcsöset, egy kisgyerekeset és egy nem…..
Mai pszichedelikus retró divatvideónk a '70-es évekből származik, és a ICI Fibre gyár által kifejlesztett crimplene nevű, alakját kivételesen jól tartó, vasalást nem igénylő - és a kommentekben feltörő gyermekkori emlékek szerint gyakorlatilag elviselhetetlen műszálas anyagot…..
Az RTL tegnap esti Híradójának szerkesztője vagy beteges vonzalmat érez a bűnügyek és tragédiák iránt, vagy annyira nem történt semmi az országban/világban, hogy nem tudta mással kitölteni a 35 perces műsor első 20 percét, mint ártatlan vidékire törő kommandósokkal,…..
Megfigyelhettük, hogy az énekes tehetségkutató műsorokban egy-egy produkció után a szereplők elsírták magukat (Tabáni István, Tolvaj Renáta, Janicsák Veca, Szíj Melinda, stb.) A zsűri általában nem értette, hogy miért sírnak egy kitűnő előadás után. A katarzis miatt.…..
far_vik 2011.05.06 13:23:09
testmódosítás Sebek nyakon 2010.11.17 16:21:00
Ritka az a felkérés, amikor valaki egy konkrét minta helyett csupán sebhelyeket szeretne magának csináltatni, de a lehető legbiztonságosabb módon. Érdekesek az ilyen típusú vágások, hiszen fontos hogy a legyógyult állapot a lehető legjobban hasonlítson egy véletlenszerűen…..
A pénzügyminisztérium szakértői túl kockázatosnak, gazdaságtalannak és jogszerűtlennek tartják a sávolyi motorversenypálya megépítésének állami támogatását, a kormány mégis odaítélte, az MFB pedig kifizeti a milliárdokat.Az Index birtokába került újabb belső feljegyzés…..
far_vik 2010.02.25 10:37:17
A minőségért bocs, csak paint van a melóhelyemen, ps nincs. Tegnap jutott eszembe, mivel megint fáradtra pihentem magam hétvégén. maradok tisztelettel, Borzas Kedves Borzas mi itt az agyrohasztóban imádjuk a Paintet, úgyhogy ne izgulj, a "vicced" annyira penetráns rossz -…..
Magyarországon korán felnőttszámba veszik az embert, olyan szempontból főleg, hogy már egy gyerekkel is éppen olyan parasztok a boltban, mint egy kifejlett Naiv Ügyféllel. A Homárnak persze kevesebb gyerek írja meg az élményeit, mint szavazókorú, ezért külön üdvözöljük a 14…..
far_vik 2009.11.17 09:32:01
A történetnél csak az itt kommentelők egy részének stílusa elkeserítőbb. Szomorú, hogy ebben a sajnos tényleg kurva országban (K.O.) az, hogy valaki vegetáriánus, még mindig ilyen felháborodást és ostoba gyűlölködést vált ki. (Aminek a fiziológiás hátterét ki gondolná, részben tényleg a húsevés váltja ki.)
Valamikor pár száz éve egy tizenéves ember már úgy tudott szóban és írásban is fogalmazni, ahogy ma felnőttek közül is csak felsőfokú végzettségűek, vagy kivételes intelligánciával és családi háttérrel megáldottak. Lásd Sárospataki Kollégium, stb. Nagy Sándorról (Alexandrosz) hallottatok, bunkók? Lehet utánaolvasni! Ma, a 21. században,a totális elbutulás korában, ha egy 14 éves gyerek nem elbődül, mint a bús tinó, hanem értelmesen fogalmaz, már hihetetlen. Ez ám a szomorú! Ez nem jelenti azt, hogy a srác feltétlenül udvarias volt, nem voltam ott, nem tudom. Az eladó pedig ne ilyenn dolgokkal vicceljen, hanem adjon felvilágosítást, ha normálisan kérdezik! Miért csak amerikai filmben vesszük komolyan pl. a mogyoróallergiát? Persze sokan nem értik, mi a fenének írják rá a csoki papírjára, hogyí mogyorót is flhasználó üzemben készült... Funkcionális analfabétizmus és tájékozatlanság, kis bunkósággal fűszerezve, a kommentelők jó részénél.
Az igazság és az arányok javítása érdekében pedig: pl. a győri Virágpiac CBA-ban vásárolok rendszeresen, és kedvesek, szolgálatkészek az eladók, bár szűk, de tiszta, rendes bolt. Persze itt is van kivétel, de ne általánosítsunk, inkább legyünk kedvesek, tapasztalat, hogy megéri.
András fotózta a 2006-os számú Combinón ezt a matricát, amit persze nem a BKV ragasztott ki, hanem egy borzalmasan rossz csendőrhumorral és hasonló helyesírással megvert utas a cég nevében. Szomorú, hogy a Kétfarkú Kutya-féle vicces álközlemény-forma ilyenre is képes, de egy…..