Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jozinho

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Akár képrejtvénynek is fel lehetne adni azokat a fotókat, amelyeket Peti, a Horánszky 1. bloggere küldött. Na de jöjjön inkább a megoldás:   Tegnap a Hajós utcában jártam, s az alábbi gyönyörű városrendezési megoldásra lettem figyelmes (fotók csatolva). A Hajós utca…..
jozinho 2010.10.06 18:00:31
@Dezsőjóska: SOKSZOR kezdődik az alkohollal. És attól még némelyikkel együttérezhetek, hogy nem akarom befogadni, nem igaz?
A hír: Rendőrök a CM-en: szolgálunk és megfélemlítünk. (A teljes nagykörutat megszállták a rendőrök, és már egy csengő vagy prizma hiánya miatt is dobálták a 20 ezres csekkeket a bringásoknak.) Egy mondatban: Már vártam, hogy mikor jön el pillanat, amikor a…..
Állítólag egyre többen játsszák, még a londoni cityben is. A fiatal yuppie-k munka után, a szabad kis tereken gurítanak kedvükre. Persze ha tudnák a szigetországi fiúk, hogy ez eredetileg egy francia játék... De nézzük csak: hogyan kell játszani a pétanque-ot? "A pétanque…..
Tibor alap- és középfokú zenei tanulmányait tizenévesen zongorán folytatta, a gitározni vágyókat akkoriban pedig még alapból megvetette.-Ne vicceljél már ombre, mi ez a klasszikus gitár, ezen akarsz Muszty-Dobayt játszani? Persze azt a három akkordot még a hegedűn is lefogom,…..
Miután az elmúlt években kiderült, hogy egy-egy kerékpárosdemonstráció tízezreket tud megmozgatni, a főpolgármesterségért versenybe szállók többsége a 2010-es kampányban megpróbált empatikus lenni a bringásokkal. A számottevő pártok már nemcsak néhány kilométer új…..
jozinho 2010.09.02 17:12:52
@WhoTheHell: "Tisztelet a kivételnek a biciklisek köcsögök. Az autósok is. A gyalogosok is."
A kommentelők is. Valamint a kőfaragók és a balettáncosok.
Béke.
Mogács Dániel, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt 7. kerületi polgármesterjelöltje jogász, közgazdász, szociológus, reaktorfizikus, agysebész, matematikus, reflexológus és tisztán látó.A Hírcsárda írása. Mogács 1950-ben, 1974-ben, 1982-ben és 1990-ben született, így…..
Belsőség Rendszámot a bringára! 2010.08.11 10:45:54
Miből derül, hogy kié a szajré? Meg ki jött nekem? És ki fog kártalanítani? Ki ütötte el a babakocsis feleségemet? Hát a rendszám! Vélemények az azonos című írásunkról...
 Mondják, hogy az ember igencsak ellentmondásos élőlény, tökéletességre törekszik, épít és alkot, miközben módszeresen pusztítja környezetét, a többi fajtársat és nem kicsit önmagát. Ha ez a tulajdonság képes nemzetekre korlátozódni és különböző mértékben…..
Mint a mókus fenn a fán, Az úttörő oly vidám... Na, ismét visszatérünk Óbudára, mert akad itt még hely bőven. Mai állomásunk a kerület egyik legsikeresebb vállalkozása ebben a szegmensben, a főváros minden részéről érkeznek ide vendégek, és szinte mindig garantált a…..
Péntek este: -Holnap eljössz velem vásárolni? -El, de csak ha reggel megyünk. Úgy meginnék egy két sört....de lehet több is lecsúszna :D -Elmenjünk valahova? Honap?...Amúgy nekem is van kedvem, tök jó idő van, egész éjjel kintlehetünk. -Menjünk ma.   És hát mentünk,…..
jozinho 2010.07.19 20:42:10
Brazília kiesett – szinte ez lesz valamennyi sporttal foglalkozó napilap szalagcíme az elkövetkezendő órákban. Egy pillanatra azonban álljuk meg, és tekintsük meg, mi történt a világbajnokság egyik, hanem a legjobban várt negyeddöntőjén, a Hollandia-Brazília találkozón,…..
Amikor egy válogatott egy világbajnoki nyolcaddöntőben 4-1-re ég, 15 perc van hátra a meccsből, és Heskey-ben és a mágikusnak tulajdonított vörös mez erejében bíznak, akkor kurva nagy bajban van az adott ország labdarúgása. Az angol válogatottat a német csak azért nem verte el…..
 Hoppá-hoppá, micsoda kis meglepő bulvárcím a sok savazás közt! Ez még tőlünk is meglepő, mi? Pedig nem akkora hülyeség, mint gondolnátok. Mindjárt el is mondjuk, miért.Vannak dolgok (kettő darab), amik miatt akár július tizenegyig köphetünk a szakállasra, (ugye Cambiasso,…..
    A franciák csapatfőnöke, Jean-Louis Valentin lemondott posztjáról a délutáni sajtótájékoztatón. A káosz teljes, nem elég a szörnyű játék, az Anelka-botrány, a kékek egyszerűen lemondták a vasárnapi edzést. Miután a még meglévő rajongóknak autogramot…..
jozinho 2010.06.20 18:21:22
Van egy óriási csalódásunk erre a napra is, és ez nem Németország, továbbá nem is Joachim Löw, mivel utóbbiról tudjuk, hogy körülbelül annyira áll hozzá konstruktívan önmaga kritikájához, mint Jeanne d’Arc az análszexhez. Ő tehát nem lepett meg senkit, azonban a…..
Hiába kiabált Weiss mester fiainak a pálya széléről bármilyen utasítást, a játékosoknak esélyük nem volt meghallani. A hangja erősebb, mint egy motorosfűrész zaja vagy egy induló repülőgépé. Színes műanyag tárgy, amelyet meg lehet fújni. Az afrikai világbajnokság…..
jozinho 2010.06.17 20:11:21
@Hegyi: Képzeld el, hogy amikor írod a kommentet (cselekszel, sétálsz, bármi)szól a fejedbe. Mondogathatod magadnak: "Majd vége lesz".
Tavaly márciusban bontották fel az EuroVelo 6-os kerékpárútvonal részét képező a Bem rakparti bringautat a budai csatornaépítkezés és az ahhoz kapcsolódó villamospálya-felújítás miatt, de a március végére tervezett átadás elmaradt, mert a főváros nem tudott dönteni, hogyan…..
parakovacs Sektor Gaza 2010.06.01 18:23:49
jozinho 2010.06.09 20:04:32
A híd lezárása után nagy felhördülést okozott, hogy az ideiglenes átkelőnek kijelölt déli járdán hatóságilag betiltották a biciklizést. A döntés össznépi ellenállást váltott ki a budapesti kerékpárosok körében, akiknek erős hivatkozási alapot adott, hogy az Andrássy…..
Orbán Viktor szereti a focit, sőt mi több még maga is szokott időnkét pályára lépni. Orbán Viktor ért a focihoz. Is! Sőt tudását nem is rejtette véka alá amikor elkísérte Pécsre a felcsúti klub U19-es csapatát. – A nemzet egyesítő leendő miniszterelnök a…..
Pilu Kerékpárforgalmi igazolvány 2010.03.24 17:25:00
Nesztek futárok! Majd ha a választások után megállít a csendőr a Deákon, oszt’ kéri a forgalmit, nem lesz olyan mosolygós a szátok!       ..
Joe Rosenthal Iwo Jima fotója (nem volt véletlen az előző bejegyzés) annyira megtetszett Sztálinnak, hogy rendelt az ukrán fotóstól Jevgenyij Khaldeitől egy hasonló fényképet, ami szimbolizálja a szovjetek győzelmét németország felett. Sajnos kiderült, hogy a szovjet…..
Szamárpad Nem olvasunk! 2010.03.03 13:00:00
A magyarok 60 százaléka egyetlen könyvet sem olvas el egy év alatt. Meglepő adat, még akkor is, ha a digitális nemzedék fejlődésével kapcsolatban oly sokszor emlegetett vízió a nyomatott termékek fokozatos leépítése. Ami persze nem egyenértékű az olvasás eltűnésével, de…..
jozinho 2010.03.03 19:25:52
@Tomi from Space:
A könyvekben nem infók vannak. Ebben igazad van.
Amúgy (félóra) hova sietsz?
- Hiába dizájnos a konyhád, ha romlott halat sütsz benne. - mondta Leo Hillinger, az egyik legnagyobb osztrák bortermelő, majd csattanósat köpött az asztalivázába. A burgenlandi borász büdös halas hasonlatával azt az egyszerű elvet kívánta szemléltetni, hogy a jó szőlőből jó…..
Van ám még havazós sztori a postaládában, de már attól elkezdek fázni és beázik a zoknim, ha a blogra jövök, úgyhogy amíg meg nem jön a mára ígért újabb adag hó, történetből is másfélét kaptok. Mondhatjunk, hogy Csaba peches, a címből sejthető is, hogy miért. Tud valaki…..