Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WorthyGirl

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ittas vezetés mindenhol komoly probléma, de a Braziliában a hírek szerint az átlagnál is nagyobb gondot jelent, köszönhetően annak, hogy a fiatalok többnyire egyáltalán nem tartják elítélendőnek, ha valaki ittasan ül a volán mögé. Ezért az egyik helyi szervezet egy rendhagyó…..
Eddig mindig én készítettem a reklámrejtvényeket az eredeti fősor letakarásával egy már létező hirdetésből, ezúttal viszont én is csak találgatni tudtam arról, hogy mi is lehetett a reklám üzenete. A poszterről annyit tudok, hogy a japán metróban helyezték el, és hogy a…..
Eljutottunk oda, hogy tényleg mindenkinek Facebook oldala van, de minimum a tömegmárkáknak. Általában ilyenkor nem csak a termékeiket állítják előtérbe a cégek, hanem megmutatják, mennyire jófejek, milyen jó náluk dolgozni, mekkora menőség az egész. A dolognak sok esetben…..
A sokkreklám kezdetben nagyon hatásos, de legalábbis figyelemfelkeltő volt, köszönhetően annak, hogy a befogadót váratlanul érte a reklámokból érkező erőszak. Ahogy azonban az ingerküszöb emelkedett, a reklámoknak egyre durvább eszközökkel kellett élniük ahhoz, hogy hasonló,…..
WorthyGirl 2010.12.02 12:55:38
@szegenydzsoni: mármint, hogy ilyesmi még a "legjobb" családokban is előfordulhat...
Lebilincselően látványosra sikerült a Vilmos legújabb reklámspotja, ebbe még én se nagyon tudok belekötni:) A cselekmény maga nem túl bonyolult, egy csapat fiatal 'összezúzza', ezáltal kizöldíti a várost. A leszakított falak helyén fák nőnek, a feltépett aszfalt alatt virágok…..
Mikor megláttam ezt a plakátot...hát nem kaptam szikrát.Ilyet, utcára kitenni? Dehát ez undorító!Aztán ahogy futottak még egy kört a neuronok az agyamban, rájöttem, hogy ebben pont az a lényeg, hogy annyira szerelncsétlenül néz ki, hogy nagy-piros-orrostól, sűrű…..
Lehet annál semmitmondóbb szlogent találni egy egyelektronikai bolthálózatnak, mint hogy Hülye azért nem vagyok? Hogy lehet, arra a Currys & PC World Megastore áruházlánc a bizonyíték, ami a Galaxis legnagyobb áruházlánca szlogennel hirdeti magát. Az, hogy ez végül mégsem…..
WorthyGirl 2010.11.11 12:22:16
Kontár A láthatatlan ember 2010.11.10 23:12:00
Szerintem egész jó ez a Floraszept reklám - mármint ebben legalább nem a szokásos Domestos vonali dolgok vannak, nem azt mondja, hogy locsold liter számra, ha nincs kosz, akkor is - és kicsit vicces is. Bár a családról már az első másodpercben egyértelműen látható, hogy a…..
WorthyGirl 2010.11.11 12:03:06
addict Láthatatlan óriásposzter 2010.11.07 11:10:00
Félig művészeti alkotás, félig társadalmi célú üzenet az az installáció, amelyet többek között kormányzati támogatásból hoztak léte az amerikai-kanadai határnál, Vancouver közelében. A kanadi kormány azért adott pénzt ennek a látványos és figyelemfelkeltő eszköznek…..
Városban, pláne nagyvárosban kerékpározni nemcsak idehaza, hanem külfödön is veszélyes dolog. Persze nyilván sok tekintetben jobb a helyzet a nálunk fejlettebb biciklis kultúrával rendelkező országokban, de vannak olyan objektív körülmények, amelyek nem az adott nemzet…..
Nem teljesen tiszta nekem, hogy az általam nem igazán ismert Hyperakt ügynökség megrendelésre vagy önszorgalomból, proaktívan készítette-e az Adobenak ezt a Photoshopot népszerűsítő filmecskét, de a végeredmény szempontjából tulajdonképpen mindegy is. A lényeg, hogy tele van…..
WorthyGirl 2010.10.27 11:12:15
A Skittlesről már több alkalommal is volt szó itt a blogon, köszönhetően teljesen elborult reklámjainak. Ezúttal a facebookot vette célba a cég, amely több mint 11 millió követővel rendelkezik a nemzetközi fan page-en. Az angol oldalon viszont csak 800 000 követőjük volt, egészen…..
Kontár Pucér pasi a kávémban... 2010.10.18 09:00:00
Mindig a mosópor, a hüvelygomba elleni kenőcs és a tisztasági betét reklámok voltak a kedvenceim, de most rátaláltam egy újabb gyöngyszemre. A DDB Budapest remekműve. Íme:  Több kérdés is megfogalmazódott bennem: 1. Mit keres a kávéban egy pucér pasi? Formás…..
A Vodafone háza táján kissé elborultak a kreatívok és netbogarakat gyártanak, a djuice pedig előadja, hogy márpedig ők igenis jófejek. A djuice betáborozott a Nyugati térhez, a Vodafone pedig a Gödörhöz (legalábbis egy időre). Utóbbi állítja, hogy nem a konkurens mintájára…..
Kontár A szerencse, és a BKV 2010.09.22 22:20:00
A Szerencsejáték Zrt. véleményem szerint igencsak szerencsétlen reklámhordozót választott jelen esetben. Ami jó volt egy éve a windowsnak, az nem biztos, hogy jó nekik.Bennem legalábbis igen gyorsan felmerült néhány mókás szlogen -alapozva a BKV buszok állapotára.BKV, mi hiszünk…..
Kontár Taggelj, ha mersz! 2010.09.22 08:59:00
Egyik nap indokolatlanul jó kedvem volt, gondoltam megnézek pár spam-et. Meglepetésemre, találtam olyat, ami érdekes volt. A dolgot, ami felkeltette érdeklődésemet az Aqua Elektromax műveli. Van egy elég tipikus honlapjuk meg minden, ami kell. Semmi extra, fel sem tűnt eddig, hogy…..
 Alig, hogy bemutattam 2010 legsikeresebb vírusvideóiról egy infografikát, ráakadtam egy gyöngyszemre, ami miatt érzésem szerint ennek a meccsnek még koránt sincs vége. Bizony az Nike és a többiek mögé szorosan felsorakozott a Toyota, az Ő Sienna-ájával. Erőteljesen…..
Kontár Cső_helló 2010.09.14 23:34:00
Meg kell valljam, naponta figyeltem tisztes távolból a plakátot, mire úgyéreztem, közelebb megyek, és lelövöm a poént, mert nem_bírok_rájönni mi a retek ez a cső helló.Feleslegesen hatásvadász, egyszerűen nem tudok rá mit mondani.Ez a cső-rúd forma párhuzam a cső-helló…..
Kontár Szájhagyomány 1938 óta 2010.09.09 10:59:00
Biztos van, aki már tudja, de nekem bizony még nem sikerült 100%-osan megfejtenem, vajon melyik cég plakátja lehet ez. Ez is egy mostanában egyre népszerűbbé váló mini teaser kampány egy darabja volna?A google nem igazán segített, hogy vajon mit kössek 1938-hoz, így az egyetlen…..
Kontár Ő egy Misi 2010.09.08 22:24:00
Hirtelen azt sem tudtam, sírjak, vagy nevessek ezen a csodás poénon. Lehet, hogy mókás volt ez a kis favicc amikor kitalálták, de nem igazán ragad meg a cég neve a segítségével az emberek fejében... Szeritnem nem túl meggyőző, inkább amolyan 'jaj eszembejutott egy poén, ebből…..
 Azt hiszem még nem írtam sosem iWiW-es alkalmazásról. Az az igazság, hogy  még nem adtak rá okot, eddig. Volt nekem egy nagy kedvencem, egy jópofa kampány a hajdani Arcus-tól, az üzenet South Parkból. Valamiért nekem bejön minden ilyen megoldás. Ez vicces volt és a…..
Critical Miss A Mad Men nyelv 2010.08.17 07:58:00
A Mad Men rengeteg témát ad a rajongóknak a történetvezetésen és a karaktereken túl, főként ami a díszleteket és jelmezeket illeti. Van viszont egy olyan terület, amire (főleg mi magyarok a szinkronizálás miatt) nem is gondolnánk: a nyelvhasználaté.A sorozat készítői ugyanis…..
Na kérem, az Apple végre beengedte az első emulátort az AppStore-ba, ami bizakodást adhat a kézikonzolok és játéktermi gépek szerelmeseinek a későbbiekre nézve. Sokáig húzódott a program elfogadtatása, először úgy tűnt, egyáltalán nem jelenhet meg, később szerzői jogi…..
WorthyGirl 2009.09.07 22:00:27
@peetig: Van, csak azt hiszem Cydiás...