Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RLackó

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Autóépítés Finom hazai 2012.09.03 20:24:37
A hazai mindig jobb, mindig szebb, és mindig finomabb. Már ahol. Voltam már olyan ebéden, ahol az odakozmált húslevest ették lelkesen a háziak, hogy "most valahogy milyen finom". Ez is azt mutatja, az értékítéletünk sokszor csalhat, főleg ha a saját, vagy a szerettünk kezének…..
Tibby fejhangon vihogott, amikor összefoglaltam mondanivalóm lényegét: az 504-es mellett nem vezet el út. Csikós csak ingatta a fejét, szerinte az állólámpás mellé állítva Trabant. Pista nem értette, neki csak a kupé szép. Assur meg mindössze annyit kérdezett: mikor veszel már…..
Belsőség A tekerés vége? 2011.07.05 16:20:00
Ma kipattant hírünk azért nem kis büszkeséggel tölt el bennünket, hiszen mindenfelé ezt kommunikáltuk, szakmai fórumokon egyértelműen állást foglaltunk és hangot is adtunk véleményünknek. Tárgyaltunk politikusokkal, importőrökkel, döngettünk zárt és nyitott kapukat. Úgy…..
Jajj,de csúnya! Wannabe Integrale 2010.09.20 19:31:00
Sünitől. Köszönjük!Azért mókának nem lehet utolsó. :)..
RLackó 2010.09.21 09:54:53
@Süni25:
Nézd meg a jobbos ajtót. A hosszanti borda és a kilincs helye miatt I-es Golf. De ha bekukkantassz az első lökös alá, mintha vmi lenne a két első kerék között.
Kedves barátunktól kaptuk az alábbi e-mailt, illetve levelezést, alcíme akár lehetne a Kis magyar történet is, annyira jellemző példája a gerinctelen átverésnek.Olvassák csak:Nézzétek meg amíg fent van mindkettő...Ezt az autót néztem meg:A legnagyobb gáz az volt, hogy a váltót…..