Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomikarus

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok pletyka kelt szárnyra már az ó-kécskei félkész üdülőfalu sorsával kapcsolatban. A legutolsó, ami hozzánk is eljutott az volt, hogy a Kecskeméten gyártósorokat építő Mercedes-Benz vásárolta meg a kis szellemvárost a dolgozóinak, hogy legyen hol pihenniük egy-egy feszesebb…..
Az örökségvédelmi rendszer helyreállításáért indított petíciónkhoz itt csatlakozhatsz:https://www.peticiok.com/peticio_a_magyar_oroksegvedelmi_rendszer_helyreallitasaert Nem sikerült hasznosítani, sem eladni, ezért a fővárosi önkormányzat koncepciót váltott, és a korábbi értékesítési tendereket…..
Megváltozott a MABI-Bus, jelenleg épp Ikarus Egyedi Kft., tulajdonosi szerkezete. Az új tulajdonosok máris elbocsájtásokba kezdtek úgy, hogy a vállalat időközben elnyerte a Volánbusz 180 darabos metrópótló busztenderét. De a névhasználattal sincs minden rendben, Széles Gábor beperelheti a céget...
Tomikarus 2016.12.19 15:40:19
Immár az Ikarus név nélkül, de a gyökereiben, génjeiben Ikarusos csapattal, a NABI volt telephelyén megszületett a PKD összeszerelésben készült 18 darab busz utódja. Az Euro VI-os MODULO M108 d városi, alacsonypadlós szóló busz. Ahogy korábban megírtuk a BKV folytatja a PKD…..