Regisztráció Blogot indítok
Adatok
askandtell

19 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jobboldali médiában a melegfelvonulást ellen gyakori érv, hogy miért kell félmeztelen embereket látnia a "többségnek". Amiatt, hogy a Fidesz köztévéje közpénzen (gagyi) szépségversenyt kezdett sugározni még senki sem tiltakozott a jobboldalon (pedig ilyeneket sugárzását nem…..
A melegekhez, LMBT emberekhez szóló elképzeléseikről vitatkoztak csütörtök este a demokratikus ellenzéki pártok. A Fideszt és külön a KDNP-t is hívták, de ők nem akartak részt venni. Ezzel több százezer szavazónak üzenték meg, hogy nem kívánnak nekik egyenlő jogokat…..
askandtell 2014.03.08 00:46:53
@Kim Jong il: Az ugye megvan, hogy a képeken nem csak melegek vannak? (Tudom, olvasni nehezebb, mint a képeket nézni, de nem árt kommentelés előtt.)

És nem szeretném, hogyha kommentben emberek kiirtására buzdítanál. Így úgy tűnik, mintha büszke lennél a nicked névadójára.
      Nem, nincs ekezetem. Most jutott eszembe a dolog, es azonnal meg akarom irni.     A Heti Valasz homofob lap, a gusztustalanabbik fajtabol. Mar irtunk a dolgaikrol.    "Tizenkét éves lányoknak engedélyeznék az abortuszt szülői belegyezés nélkül, kötelezővé tennék a…..
askandtell 2014.02.27 20:04:21
@jotunder: A Lunacek-jelentés FAQ-jának van hivatalos magyar fordítása. Kérlek inkább ezt (is) linkeld a cikkben, hogy többen (könnyebben) el tudják olvasni. (Az általad linkelt oldal hivatkozott rá).
kaleidoscope.blog.hu/2014/01/29/homofobia_elleni_europai_menetrend_tenyek_es_mitoszok
New Jersey állam közgyűlése egy olyan tervezetet tárgyal, mely betiltaná a homoszexuálisokat átnevelő programokat kiskorúak számára. A programról megfelelő információk hiányában Chris Christie nem akart állást foglalni az amerikai sajtóban. Az állam republikánus…..
Fővárosi Törvényszék pénteki végzésével felülbírálta és hatályon kívül helyezte a Budapest Rendőr-főkapitányának a Meleg Méltóság Menetét megtiltó határozatát, derült ki nemrég. Azaz aki akar, vonulhat.  Érdekes egybeesés, tudatos, de lehet, hogy csak a véletlen…..
Gyakran hallani azt az érvelést, hogy minek egy kisebbség vélemény-nyilvánítása, önkifejezése miatt lezárni a belváros jelentős részét. Ma is ez a helyzet, a Hősök terétől a Kossuth térig lesznek lezárások, számos jármű nem vagy csak módosított útvonalon fog járni.…..
New York államban július végén engedélyezték a melegházasságot. Az első egybekelt meleg pár összesen 162 éves volt, a 77 éves és a 85 éves hölgy rég várt a lehetőségre.Persze voltak olyan New York-iak, akik Kanadában már 2007-ben házasságot kötöttek - 42 éves kapcsolat…..
Soltész Miklós, a kormány szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a következőt mondta a népesedésügyi világnapon:"Az anyagi és a törvényi támogatások mellett ugyanúgy fontos az érzelmi megerősítés, hogy a társadalom is melléálljon a…..
A melegfelvonulás ellen tüntetett a hangosan keresztény Jobbik és elítélte a felvonulást a KDNP ifjúsági szervezete is. Ők valószínűleg így olvassák ki a Biblia egyik legszebb részét, Pál apostol szeretethimuszát is:"A szeretet türelmes, kivéve a buzikkal, mert ők…..
Tiszta Beszéd Ne légy már buzi! 2011.06.17 01:00:00
 De komolyan! Hallod?! Minek vagy buzi? Az szar. És undorító! Én nem vagyok buzi, ezért folyton arra kell gondolnom, hogy ti buzik milyen gusztustalanok vagytok, amikor egymás faszát szopjátok! Te tényleg hülye vagy? Hallod? Nézd már azt a csajt! Annyira jó nő, úgy szétbasznám…..
askandtell 2011.06.17 15:59:19
@Artie: Akkor is reklámozom, ha kézenfogva megyek a párommal az utcán? Akkor is reklámozom, ha a facebook-on kiteszem a képét?

Egy kapcsolat nemcsak a hálószobában zajlik, az ismerkedés meg végképp.

Felvonulni meg bárkinek lehet, volt "hetero felvonulás" is, Budapest Parádénak hívták.
A Radio1 top500 dal szavazásán Lady Gaga: Born this way című száma lett a legkedveltebb dal. Persze a dalnak pont az a nagy erénye, hogy bárki azonosulhat vele, miközben ez az új meleghimnusz - ahogy Sir Elton John megfogalmazta.Bár Lady Gagától nem áll távol a polgárpukkasztás, a…..
Az ENSZ Emberi Jogi Tanácsa sorsolás alapján haladva minden ENSZ tagállamot átvilágít. Hazánkat Balog Zoltán társadalmi felzárkóztatásért felelős államtitkár képviselte. A meghallgatás után azt nyilatkozta, hogy "az alkotmányhoz fűződő kérdések egy része egyfajta…..
Semjén Zsolt mindjárt ORTT-hez szalad, ha róla neki nem tetszőt mondanak, mi van amikor ő mondja ugyanezt? Para-Kovácsról ugyan egyértelműen viccelt. Konkrétan azt mondta, hogy a kereszténység „délelőtt” tudja tönkretenni a gyerekek fejlődését, amiről egy európai…..
askandtell 2010.01.23 02:18:13
@Titus Pullo Urbino:
"4. Ez csak a vallásos zsidókra vonatkozik.
5. Ugyanígy ez csak a vallásos zsidókra vonatkozik.."
Milyen alapon mondja azt, hogy a rabszolgának eladhatóság és a szombat tartása kizárólag a vallásos zsidókra vonatkozik, ellenben a melegség bűnnek tekintése pedig keresztényekre is? Milyen alapon szelektálunk? (Csak Semjén Zsolt válaszát tudom elfogadni..).
askandtell 2010.01.23 02:34:06
@Lukitom: "Egyrészről nekem nem kell semmilyen tanulmány, hogy rájöjjek, ha egy gyermek nem lát anya és apa mintát a családban (hogy milyet az más téma) az káros."

1. Ahhoz se kell tanulmány, hogy a Föld lapos. Ez nyilvánvalóan látszik, minek vizsgálni bármit is rajta. (Ahogy ezt @Leonard Zelig is kifejtette:-).

2. Igen veszélyes, ha nincs meg mindkét szülői szerep. Az apahiányos családokban olyan társadalomra veszélyes deviánsok nevelkedhetnek, mint például Janus Pannonius, József Attia, Bill Clinton vagy Barack Obama.
askandtell 2011.05.06 00:45:55
@Den91: 1. "a katolikusokat kéretik ebből kihagyni, ugyanis az Egyház az Újszövetség parancsait követi, a "szemet szemért" ószövetségi elv már lejárt lemez."

Én is azt szeretném, hogy az újszövetségi "szeresd felebarátodat, mint magadat" elv alapján közelítené az egyház a melegeket. Csak amíg sokan "bibliai alapon" kezelik bűnnek két felnőtt ember önkéntes kapcsolatát, addig muszáj megmutatni, hogy nem ezekből kéne kiindulni (hanem a fent említett felebaráti szeretetből:-).

Egyébként ezen a meleg-keresztény portálon alaposabban is körüljárják a kérdést:
www.otkenyer.hu/
A két héten belül negyedik Barcelona - Real Madrid meccs után a katalánok védője, Piqué szakított nála tíz évvel érettebb szerelmével, a híres énekesnővel, Shakirával.  Az ok egyszerű: beleszeretett a Real argentin támadójába, a fiatal és vékony Di Maria-ba. „Ott…..
"Tüntetéssel tiltakozunk az azonos nemű párok alkotmányos megkülönböztetése ellen!Az új magyar alkotmánytervezet diszkriminatív módon rögzíteni kívánja, hogy házasságot csak férfi és nő köthet egymással.Arra bátorítunk minden demokratikus elkötelezettségű…..
Frode Caspersen dán szobrász-képzőművész a 2012-es londoni olimpia ellen tiltakozik a homoszexuális építménnyel. "Az építmény az elérhetetlen iránti szüntelen vágyakozásunkat fejezi ki, azokról a vágyakról szól, amelyek már születésükkor halálra vannak…..
askandtell 2011.03.23 22:53:47
Egyébként Semjén Zsolt azóta fogadta el a jézusi szeretet alapján a melegeket miután néhány kérdés fel lett neki téve:

Kedves Semjén Zsolt!

Ön szerint a homoszexuális életvitel bűn, mert így van leírva Mózes III. könyvében (Lev. 18:22-re).

Mindazonáltal néhány ószövetségi törvény értelmezésében és végrehajtásában szükségünk lenne az Ön bölcs tanácsaira.
1. Ha az áldozóoltárnál bikát áldozunk, tudjuk, hogy az Úrnak kedves illatú az. (Lev. 1:9, illetve Lev 1:3,17) A problémát a szomszédjaink jelentik, akiknek ez az illat egyáltalán nem kedves. Leölhetjük-e őket?

2. Szeretnénk a lányainkat eladni rabszolgának, amint ezt Exodus 21:7 megengedi. Ön szerint mi lenne a méltányos ár értük manapság?

3. Tudjuk, hogy nem szabad olyan nővel kapcsolatot teremteni, aki a havibaj tisztátalan állapotában van. (Lev. 15:19-24). A probléma csak az, hogy miből lehet ezt tudni? Megpróbáltuk megkérdezni, de a legtöbb nő nagyon dühösen reagált a kérdésre.

4. Lev. 25:44 kijelenti, hogy szomszédos nemzetségek fiai és lányai közül vehetünk magamnak rabszolgákat. Az egyik barátunk szerint ez a törvény a szlovákokra érvényes, de a románokra nem. Meg tudnák magyarázni, hogy miért ne lehetnének román rabszolgáink?

5. Az egyik szomszédunk mindig szombaton dolgozik. Az Exodus 35:2 világosan kimondja, hogy az ilyet meg kell ölni. Erkölcsileg kötelezhetőek vagyunk rá, hogy saját kezűleg öljük meg?

6. Vannak, akik szerint az úszószárny és pikkely nélküli vízi állatok (pl. kagylók vagy homár) fogyasztásának bűne (Lev. 11:10), nem olyan utálatos, mint a homoszexualitás bűne. Ezzel nem értünk egyet. Állást foglalna ebben a kérdésben?

7. A Lev. 21:20 szerint ha szembetegségünk van, az Úr oltárát nem közelíthetjük meg. Be kell vallanunk, hogy időnként olvasószemüveget használunk. Teljesen élesnek kell lennie a látásunknak, vagy itt van azért egy kis játéktér?

8. A legtöbb barátunk vágatja a haját, illetve borotválja a szakállát, beleértve a pajeszát is, holott ez Lev. 19:27 szerint egyértelműen tilos. Milyen halálnemet javasol nekik?

9. A Lev. 11:8-bol tudjuk, hogy ha döglött disznó bőrét illetjük, tisztátalanok leszünk. A kérdésünk, hogy szabad-e a kapusoknak ilyen kesztyűben védeni?

10. Egy ismerősünknek van egy kis háztájija. Megsérti a Lev. 19:19-et, mert földjébe kétféle magot vet. Ezenkívül a felesége olyan ruhát hord, ami kétféle anyagból (pamut/poliészter) készült. Most tényleg össze kell hívnunk az egész gyülekezetet (Lev. 24:16), hogy megkövezzük őket, vagy pedig elég, ha egy meghitt családi körben lefolytatott ceremónia keretében megégetjük őket, amint ez azok esetében megengedett, akik az anyósukkal hálnak (Lev. 20:14)?

Tudjuk, hogy az ószövetség törvényeknek nagy ismerőjeként biztosan utat tud mutatni ezekben a kérdésekben. Tisztelettel várjuk válaszát.

(Ezek Hírcsárdához méltatlanul valódi bibliai források. Bocsánat a hosszú kommentért.)
askandtell 2011.03.24 20:45:45
@Véé: @Heinz-Günther: Azért írtam úgy, hogy "fel lett neki téve" (nem én tettem/tenném:-). A blogomban lehivatkoztam, az eredetit, meg a fordítókat is. Ha tetszik, terjesszétek ti is! :-)

magankozugy.blog.hu/2010/01/21/tiz_kerdes_azokhoz_akik_az_oszovetseg_alapjan_itelik_el_a_homoszexualitast
A poszt 2011-ben íródott. 2012-ben Obama elnök teljes mértékben kiállt a melegházasság mellett. 2013-ban az amerikai Legfelsőbb Bíróság eltörölte a posztban ismertetett "házasságvédelmi törvényt", amely tiltotta a melegházasságok szövetségi elismerését.    A…..
Szögezzük le, minden kisebbségnek joga van a többség rovására demonstrálni.Az, hogy ma BETILTOTTAK egy demonstrációt számomra egyáltalán nem meglepő, csupán csak megerősítése annak, amit eddig is tudtam ma 2011 februárjában Európa közepén DIKTATÚRA VAN. Számomra akkor lett…..
Budapest rendőrfőkapitánya betiltotta az idei melegfelvonulást a "közlekedés aránytalan sérelmére" hivatkozva. A döntés jogerős, fellebbezésnek helye nincs. Kapcsolódó cikkek: Idén nem lesz melegfelvonulás Strasbourg: az államok kötelesek engedélyezni…..
askandtell 2011.02.15 12:25:33
@fitball: "A hagyományos párok mér nem viszik uccára a szexuális szokásaikat??"

Te soha nem láttál még párokat utcán csókolózni? Utcára viszik és ezzel nincsen semmi baj. A Budapest Parádét érdekes módon se a lengébb hölgyek, se a forgalomkorlátozás miatt nem tiltották be, pedig ott aztán nagyon "reklámozták" a heteroszexualitást :-).
askandtell 2011.02.15 12:28:15
@fitball: @askandtell: Mielőtt félreértés lenne. Szerintem nem létezik olyan, hogy nemi irányultság reklámja. Ahogy a Budapest Parádé sem "segített" a melegeknek, hogy heterók legyenek, úgy a melegfelvonulás se "változtat át" senkit meleggé.
Reágáló És még buzik is! 2011.02.14 18:52:00
p { margin-bottom: 0.21cm; }Coming out: a blog szerzője szurkol annak, hogy minél több férfi embertársa fedezze föl magában a meleg vonzalmakat. Így ugyanis több esély marad arra, hogy bájos lánykák pillantásukat szerénységére vessék – hogy egyebekről ne is szóljunk...…..
Miscellaneous Tilcsákbe. 2011.02.14 20:37:00
"Konzervatív forradalomban" élünk ma Magyarországon. Mielőtt még nagyon nekimennénk a konzervatívoknak, tegyük hozzá, hogy valódi konzervativizmusról szó sincs - csupán egy halom önjelölt erkölcscsősz, kisebbségi komplexusos zsebdiktátor és álszent nyárspolgár érzi…..