Regisztráció Blogot indítok
Adatok
istnagy

49 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ideje volt korszerűsítenünk a Blog.hu felhasználási feltételeit, mert a változó tartalomelőállítási szokások és felhasználói igények számos ponton újraszabályozásért kiáltottak.  Röviden Megváltoztak a Blog.hu Általános Szerződési Feltételei, melyeket itt érsz el. ..
istnagy 2019.09.05 14:31:52
@zord íjász: ezzel a nickemmel két blogban írtam valaha, plusz regeltem egyet. ezt az adatlapomon blog.hu/user/323478/tab/data bárki látja. Az adatlapom beállításainál ma hozzáraktam a nevemet is, Nagy István Gábor. Ez persze nem jelenik meg sehol, csak a Blog.hu látja.
- Ha ripitya_z holnap lefoglalja a nagyistvangabor.blog.hu -t, és el is felejti, nekem viszont valamikor becsípődik, hogy megírjam a memoáromat a sajátneves blogomon, könnyebben megkapom, hogy tartalmat gyártsak rajta, semmint ripitya_z megtarthassa a semmire.
- Ha 2-100 poszt után nem írom többé, könnyebben megtartom, még ha nem is frissül jó ideje
- Mikor a Blog.hu valamiért szeretne memoáríróval dolgozni, nyugodtabban keres meg engem, mint multbarevedo1435-öt, és nagy eséllyel elhiszi, hogy én válaszolok az üzenetére
- Ennek a blognak is adminja vagyok, de jó rég írtam posztot, nem lep meg, ha az OP lesz itt a bloggazda. Max ha kirúgják, átruházza nekem a bloggazdaságot.

Nyugodtabban blogolok ezentúl, mert ez így nagyjából igazságos és logikus. De lényegében semmi nem változott.
Gyere hozzánk dolgozni, ha- nem csak használod, de érted is az internetet,- komolyan érdekel, mi fán terem a digitális termék, felhasználói tartalom,- naphosszat a facebookon, tumblren, blog.hu-n lógsz,- szót értesz az emberekkel. Külön jó, ha- ismered a blog.hu-t, az indavideót, és az indafotót,-…..
Inda gépház Dolgozz velünk! 2015.10.13 12:28:54
Remek hangulatú irodában dolgozhatnál, egy szuper csapattal, Magyarország legnépszerűbb közösségi szolgáltatásain. Taplraesett sitebuildert keresünk!   Szeretnénk veled dolgozni, ha van pár év tapasztalatod - HTML sitebuildben, - reszponzív oldalak építésében, - CSS-ben,…..
UPDATE: most már nem maradtok le a videókról a környező országokból sem! Indapass vagy facebookos belépés után az összes tartalmat látjátok az Indavideón! Az Indapass regisztrációhoz csak egy e-mail cím kell és egy jelszó. A videó oldaláról vagy itt is tudtok regisztrálni. Jó szórakozást! Az…..
Lassan a végéhez közeledik a Mai Manó Házzal közös fotópályázatunk. Sokan kedvet kaptatok, hogy a fény és az árnyék, a rész és egész, illetve a látás és nem látás viszonyát fotóitokon keresztül mutassátok be.  Rengeteg érdekes, izgalmas fotó érkezett, kedvcsinálónak…..
Lassan hagyomány lesz, hogy a Magyar Fotográfusok Háza – Mai Manó Ház az Indafotóval közösen hirdeti meg fotópályázatát. A tavalyi, Vivian Maier inspirálta önarckép pályázatunk után ismét érdekes témában indulhattok 3-5 fotóból álló sorozatotokkal az értékes…..
istnagy 2015.09.01 10:58:00
@Rövid G. atya: a kiírás szerint 2000 után készült fotókkal pályázhatsz.
Az alkotás az alkotó tulajdonában marad. Ahhoz járulsz hozzá, hogy a fotóid a pályázattal kapcsolatban pl. ezen a blogon, vagy a Mai Manó blogján, esetleg egy Inda hírlevélben megjelenhet.
Az induláskor már szóltunk, hogy van egy jó kis videópályázatunk az Indavideón. Csupán egy 15-20 másodperces videóval egy nagyon VIP, ötfesztiválos bérletet nyerhettek, vagy a Telekom Volt Fesztiválra egy páros hetijegyet szállással. Most azért szólunk, mert vasárnap éjféig…..
Az Indavideón elindítottunk egy szuper videópályázatot a Telekom VOLT Fesztivál támogatásával, pazar nyereményekkel. A zsűri díja 1 db VIP bérlet, amely a Telekom VOLT Fesztivál mellett a Mastercard Balaton Soundra, a Szigetre, a STRAND - Nagyon zene Fesztiválra és a B.my.Lake-re…..
Július 6. a csók világnapja. Ennek örömére fotópályázatot hirdettünk, ahol a csóké a főszerep. Csókoljatok, fotózzatok, töltsétek fel, mert a legjobb fotók készítői szuper ajándékokat nyerhetnek! A zsűri fődíja: 2 személyes, 7 napos bérlet a Sziget fesztiválra II.…..
UPDATE: A minipályázat nyertese: photosemilla, ezzel a sorozattal. Gratulálunk, a részletekkel e-mailben keresünk!   Ha haladó amatőr fotós vagy, jól beszélsz angolul, és szívesen részt vennél a Time és a The Guardian által az év ügynökségi fotósának választott Bulent…..
Az Index mobilappja egyre szebb és jobb lesz. Főleg, ha te is dolgozol rajta! Az Index.hu és társkiadványai iPhone alkalmazását fejlesztő csapatunkba keresünk iOs fejlesztőt, lehet hogy pont téged. Szeretnénk veled dolgozni, ha van pár év tapasztalatod iOS natív alkalmazás…..
  Családi fotót mindenki rengeteget készített már, a nyaralások, ünnepnapok elkapott pillanatait nem csak a nagyi szereti újraélni. Egy gondosan komponált, átgondolt, a család több generációját megörökítő fotó viszont már több munkát igényel, nem véletlen, hogy ilyeneket…..
Az Index Fórum él és virul, nem fog ki rajta sem a Facebook, sem a számtalan csillogó-villogó multiplatformos közösségi szolgáltatás. Úgy működik, ahogy megszoktad és szereted használni. A szédületes technológiai gyorsulás viszont meghaladta, az idő vasfoga pedig kikezdte a…..
Kedves fórumozók! A BB-, és HTML-kódokat egycsapásra átadja az örökkévalóságnak legújabb fórum-fícsörünk, amivel tényleg gyerekjáték lesz képeket, videókat, vagy akár térképrészleteket beilleszteni egy-egy hozzászólásba. A széles körben ismert szerkesztő (hasonlót…..
UPDATE A sorsolás megtörtént, a nyerteseket emailben értesítettük. A nyertes blogok: Marketing tanácsadó, Az utolsó éjjel, Gondolat-ébresztő, HuncÚr&MinkaLány, Jackson Rathbone, Cookaholics, Budapest, Gesundheit.A nyerteseknek gratulálunk!Drága Bloggerek! November 11-14. között…..
A Normafás srácok annak ellenére nem adták fel, hogy a szeptember 11-i Open Airt végül zárt helyszínre kényszerítette az időjárás, és az ezúttal kellemesnek ígérkező péntek estén ráadáspartival csábítják a szabadtéribuli-függőket. 24-én Csillebércen öt helyen pakolnak…..
UPDATEKisorsoltuk a nyerteseket, az alábbi blogok nyertek bringás táskát a Coke widgettel:Napi érzelmekHaragban a világgalcicáslányCzibereblogOsztályinfoMozipercekMost mi van megintKismama vagyokKütyüszoba javítvaKétszersültA nyerteseket e-mailben értesítjük, gratulálunk!Drága…..
Drága bloggerek!Szeretnénk megkönnyíteni, de egyúttal egységesíteni is a sokatok által használt Google Analytics mérőkódjának beillesztését a blogokba. A jövőben nincs más dolgotok, mint a mérőkód azonosítóját beillesztenetek az admin Beállítások/Google Analytics…..
Szeptember 11-én, az év utolsó szabadtéri óriáspartiján kilenc helyszínen pörögnek a BPM-ek, drum&bass-tól minimálon át a deep house-ig. A Normafa Open Airen most először a Blog.hu lemezhuszárjai és blogger DJ-k saját helyszínnel lesznek ott a fellépők között.Válaszolj…..
A mai napon 20-22h között karbantartást végzünk az Indamail szerverein. A tervek szerint az egyes szerverek legfeljebb 15-20 percig nem lesznek elérhetők, azaz az egyes postafiókok átmeneti ideig nem lesznek elérhetők.Türelmeteket köszönjük,Inda csapat..
Hortobágyi Kászon, fodrászBecenév, művésznév: Kaszi Kor: 27 Jelenlegi lakhely: Budapest Jelenlegi munkahely: Close, vezető fodrász Honlap: http:/kaszon.com Legelső munka munkahelyed: Idol, Pozsonyi út Eddigi legkedvesebb munkahelyed: Pacific Star,Ausztrália…..
istnagy 2010.08.16 12:01:13
Inda gépház Indamail problémák 2010.08.12 17:06:20
Az Indamailt kiszolgáló szerverek egyikénél problémát tapasztalunk, emiatt előfordulhat, hogy egyes postafiókok nem, vagy csak lassan elérhetők. A hiba kijavításán dolgozunk, türelmeteket köszönjük.Inda csapat..
A még gördülékenyebb, tökéletesebb, és kellemesebb felhasználói élmény biztosítása érdekében ismét bővítjük a Blog.hu szervereit. A teljes leállással járó munkálatokat augusztus 12-én, csütörtök 23h és péntek hajnali 3h között igyekszünk elvégezni.A reggeli kávé…..
Ugye, az megvan, mikor a reklámban a leányzó érzékien bontogatja a Pöttyös Gurut, miközben az irodista fiújáról szépen lassan lehámozódik az ing nyakkendőstül? Valószínűleg innen jött az ötlet, hogy Pöttyösék 'Keressük a leggurubb felsőtestet' címmel fotópályázatot…..
Drága Bloggerek! Nyaralni jó! Nem csupán azért, mert nyugodtan sétálgathatunk más nyaralók között félmeztelenül, gumialligátorral a hónunk alatt, vagy mert más nyelven beszélő kedves emberek gombócolnak mentafagyit a tölcsérünkbe, vagy láthatunk egy bohóchalat egészen…..